Jump to content
PirateClub.hu

Edu

Veterán
  • Pontszám

    15
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Edu

  1. Edu

    Válaszolj kérdésre kérdéssel!

    És mit kérdezősködtök ti ennyit? És én miért kérdem egyáltalán?
  2. Edu

    Sony Ericsson S500i

    Lehet, de akkor ugrik a garanciád...
  3. Edu

    Sony Ericsson S500i

    Sajna a szolgáltatói szoftverek általában tiltják a flash menüket az SE-okon csak gyári szoftverrel hozhatod elő. (garancia vesztős...)
  4. Edu

    Sony Ericsson C702 GPS

    Elméletileg a Google Maps mobil verziója csak adatforgalmat használ, nem is olyan sokat, és nekem még aGPS nélkül is nagyon jólműködött K550-en és K800-on is, utvonalat is tervez, sőt megtelál, minden kis falucskát. Mobilon a böngészőbe írd de a http://m.google.com és onnan letöltheted De nem tudom hogy a TrekBuddy működik e C702-őn, minden esetre megéri kipróbálni, offline navigál, innen töltheted le: http://linuxtechs.net/kruch/tb/forum/viewtopic.php?t=2021 itt pedig van hozzá egy térkép: http://users.atw.hu/downloadvpm/TrekB/Hun_big.tar Remélem segítettem.
  5. Ha házon belül maradunk, a Walman telók, igazi különbségei: - Walkman player - Megabass - különleges hangzás (Acoustic, amit cserélni szoktunk, hogy jobb legyen a hangzás ) - Ujjabban: - Shake controll - SensME - Clear Stereo, Clear Bass és ugye a nagyszerű fülesek amit adnak a telókhoz.
  6. Edu

    SE W610 Flash Menük

    A W610 nem DB3150-es, még csak 2020-as, ha ujjabban vetted, kb, augusztus után, akk lehetséges, hogy CID-53-as amit egyenlőre még csak a FAR kezel az 53-as JDflasherrel.
  7. WinFast PVR 2000, a kari műxik, de valami iszonyat a képminőség, hogyan tudnék rajta segíteni? Ha szereznék hozzá ujjabb wf progit az javítana valamin, vagy a beállításokat kellene változtatni? A koax kábelem zsír új, kábel tv-n jön az adás, szal itt nem hinném, hogy lenne probléma.
×
×
  • Create New...