Jump to content
PirateClub.hu

Don D

Veterán
  • Pontszám

    682
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Don D

  1. Azért rúgta ő,mivel ő Ronaldo.Raulnak úgyis volt már gólja.Legközelebb Kaká fogja lőni,de egyébként is,elvileg az lövi a büntetőt akit az edző kijelöl.Azt is eltudom képzelni,hogy felváltva fogják lőni Kaká és Cé.Amúgy örülök a győzelemnek,csak így tovább fiúk!Hala Madrid!

  2. Én miután feladtam a keresést a loki meccsel,átkapcsoltam erre és azt kell mondjam,nagyon jól játszott a csapat.Technikás szép focit játszottak,kezdenek csiszolódni. B)

  3. Heinze is eladva,alakul a keret B) .Leigazoltuk Arbeolát is,cserének tökéletes.Xabi Alonsohoz közel vagyunk,elvileg 35+5-öt kérnek,szerintem ezen még kicsit tud Pérez bácsi szépíteni.Ennyi igazolás elég is lesz szerintem idén,jövőre meg Robben helyére jöhet Ribery.Hala Madrid!

     

  4. Fekete Teve:Vallomás

     

    Nos az enyém:

    With the lights out its less dangerous

    Here we are now

    Entertain us

    I feel stupid and contagious

    Here we are now

    Entertain us

    A mulatto

    An albino

    A mosquito

    My libido

    Yeah

     

    Remélem még nem volt :D

  5. Nagyon jó meccs volt!Ronaldo nagyon hülyítette a védőket :D .Benzema is zseniális volt.VdV-n én is kissé meglepődtem,látszik,hogy nagyon akar bizonyítani.Jó lesz ez a csapat B)

  6. A Real Madrid vezetősége a 33 éves kora és a 9 hónapos sérülése miatt úgy döntött, hogy lehetőleg még ezen a héten eladja Van Nistelrooyt. A holland csatár iránt elsősorban a Premier csapatai érdeklődnek, de a Roma, a Juventus, a Besiktas és a Fenerbahce is szívesen látná. Az ára legalább 6 millió euró.

     

    Na,ennek én nem örülnék....Még szerintem kiegészítőként is van benne egy 10-15 gól.NEM SZABAD ELENGEDNI!Az ára meg egy vicc...

  7. A Real Madrid hivatalos közlemény formájában tudatja, hogy Javier Saviola átigazolásának ügyében sikerült egyezségre jutni a portugál Benfica csapatával. A klub őszintén köszöni a játékos szolgálatait, és pályafutása legújabb szakaszára további sportsikereket kíván számára.

    Végre ő is elment.

     

    A Real Madrid hivatalos közleményben tudatja, hogy a klub megállapodott a Manchester Uniteddel, melynek értelmében Cristiano Ronaldo július 1-től a Real Madrid játékosa. Cristiano Ronaldo a következő hat szezonját a spanyol fővárosban tölti, a bemutatására július 6-án a Santiago Bernabéu stadionban kerül sor.

     

    Mostmár ez is hivatalos lett.

  8. HIVATALOS: "A Real Madrid és a Valencia megállapodott Raúl Albiol átigazolásáról. A szerződés a jövőheti kötelező orvosi vizsgálat és a kontraktus hivatalos aláírása után válik hatályossá. A 23 éves védő öt évre szerződik Madridba, a bemutatására pedig a jövő héten kerül sor."

  9. Teljesen mindegy kikezdte.Mindenki a saját kedvenc csapata topicjában powerkodjon.Én gyűlölöm a Manchestert meg a Barcelonát,de nem megyek osztani az észt.

  10. A délután folyamán a sokadik, talán az utolsó csavar következett be David Villa ügyében, ami egyúttal meggátol minden további találgatást, és elvileg véget vet a történetnek is. A Valencia elnöke végül nem kívánja áruba bocsátani játékosát, és a következő idényre is megtartaná, dacára annak, hogy a Real Madrid, a Barcelona és a Manchester United is a kérők sorát erősíti.
    
    Manuel Llorente (képünkön) eme döntését tudatta a játékos ügynökével, José Luis Tamargóval is, akinek kérésére egyébként létrejött az összejövetel, eredetileg azzal a céllal, hogy ezúttal talán meggyőzhető lesz a Valencia azzal kapcsolatban, hogy mégis érdemes elfogadni a Real Madrid ajánlatát.
    
    A Valencia azonban ehhez képest teljesen mást gondolt el, és határozottan kijelentette, sem a Real Madridnak, sem pedig más érdeklődő csapatnak nem adják el Villát, aki így a következő idényt is a Turia-parton kezdheti meg. Rövidesen a játékos is megismerheti a döntést, néhány órán belül Tamargo vele is tudatja a klub határozatát. 
    
    "Megváltozott álláspontjuk. A Valencia nem akar beszélni vételárról, most azt mondták, hogy nem akarják eladni Villát. Úgy döntöttek megtartják, ezt tudatták velem" - adott villáminterjút a megbeszélés után Tamargo, aki érthető okból kicsit csalódott volt a döntést követően, lévén végig amellett kardoskodott, hogy valahogy jöjjön létre az átigazolás. Úgy fest nem jön létre, Villa marad Valenciában, a Real Madrid pedig Karim Benzema és Diego Forlán  közül lesz kénytelen új 9-est választani magának.

     

    Remélem csődbe mennek.

    Nincs mese Benzema kell,mert Forlánt úgysem engedik el.

  11. csütörtök, 15:56 -Hivatalos: Eduardo García kiszállt a választási küzdelemből! Az előjelölt nem volt képes megteremteni a banki letétet, így a továbbiakban már nem folytatja, s nem méretteti meg magát Florentino Pérezzel szemben, aki így egyelőre egyedüli jelölt a pozícióért...

     

    csütörtök, 18:09 - A Választási Bizottság hivatalos közleményt adott ki, hogy Florentino Pérez pályázata a megadott határidőn belül megérkezett, és az mindenben megfelelt a követelményeknek, előírásoknak, így azt a bizottság tagjai egyhangúlag érvényesnek minősítették.

     

    csütörtök, 18:12 - Hamarosan kezdődő prezentációján Pérez úgy áll a szurkolók elé, hogy nincs projektje a kosárlabda-szakosztályra. Az ex elnök eddig látszólag keveset foglalkozott a kosarasokkal, az edzői posztra is csak egy jelöltje van: Ettore Messina, aki egyidejűleg technikai-igazgató is lenne.

     

    B)

  12. Ez nem a muff topik,lehet oda menni.

     

    Nagyon remélem,hogy sikerül visszajutnunk oda,ahova valók vagyunk.Pérezzel ez megtörténhet.

     

    Hala Madrid

  13. Nem biztos, hogy ilyen napra vágytak az Inter drukkerei. A mellett, hogy az Adrianóval való szerződésbontást bejelentette a klub, Zlatan Ibrahimovics is elismerte az Eurosportnak, hogy úgy érzi, ideje lenne máshol is megmérettetnie magát, mert Olaszországban már megnyert mindent.

     

    A Bajnokok Ligájában évek óta nem sikerül az áttörés az Internek, az olasz bajnokságban viszont egyeduralkodónak számít az elmúlt esztendőket nézve, és Zlatan Ibrahimovicsról is elmondható, hogy utóbbi időben mutatott teljesítményét elnézve, fölötte áll a mezőnynek.

     

    „Szerződés köt az Interhez, és boldog vagyok itt, de ugyanakkor szeretnék kipróbálni valami újat, mert már öt éve itt vagyok Olaszországban.” – nyilatkozta a sportadónak a svéd csatár – „Mindent megnyertem Itáliában, és sokat tanultam az országról, de eljön az az idő az életben, mint korábban az Ajaxnál is, hogy azt kell mondd magadnak, ideje váltani.”

     

    Ibrahimovics kijelentése alighanem hidegzuhanyként éri az Inter szurkolóit, de, a bosnyák származású támadó habitusát ismerve, tulajdonképpen várható volt, hogy egyszer eljön ennek a megnyilvánulásnak az ideje, hiszen Ibra bevallottan BL-t és Aranylabdát szeretne nyerni, és jelenleg nem úgy tűnik, hogy az Inter játékosaként bármelyikre is lenne esélye.

     

    calcio.hu

     

     

    Sok szeretettel várunk Madridban. Jelenleg a legjobb csatár szerintem, de hogy top 3-mas az biztos. Madridban ez is olyan poszt melyen méltatlan emberek szerepelnek. Nyáron Perez -> go zlatan.

    Bombaigazolás lenne.

     

    Karöltve Cével, Xabival... hát... kellemes lesz ez a 2009/10-es szezon. B)

     

    Úgy érzem Ibra itt gólkirály lesz B)

×
×
  • Create New...