Jump to content
PirateClub.hu

D4NT3

Elit
  • Pontszám

    114
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About D4NT3

  • Születésnap 12/03/1986

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Debrecen
  • Op.rendszer
    Win XP
  • Érdeklődés
    Movies

Legutóbb itt jártak

8,999 profil megtekintés

D4NT3's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

0

Közösségi hírnév

  1. D4NT3

    Smallville 10.évad - Final Season

    A producerek köszönetet mondanak! A Smallville producerei, Kelly Souders és Brian Peterson írt egy köszönőlevelet a rajongóknak, melyet az E!Online hozott nyilvánosságra. Az üzenetből egyértelműen látszik, hogy nem csak nekünk fog hiányozni a sorozat, hanem azoknak is, akik az előző 10 év során dolgoztak a megvalósításán. Egyébként az E!Online ígérete szerint nemsokára több interjú is meg fog jelenni a szereplőkkel valamint betekinthetünk a finálé forgatására is. "Kilenc év. Néha egy örökkévalóságnak tűnik (főleg amikor először megpillantottuk a Warner Bros. azonosítónkat az első hetünkön és olyanok voltunk mint a gyerekek) és néha úgy tűnik, mintha csak néhány hét telt volna el. Valószínűleg egész életünkben a Smallville-hez fogunk viszonyítani mindent. És ahogy kiderült, ez már most elkezdődött. Tágra nyílt szemű újoncokként kezdtük. Arra koncentráltunk, hogy elérjük az első igazi áttörést a televízióban. Ültünk az írói szobában és néztük a gyönyörű burbanki tájat, azt gondolva, 'Hűha, megcsináltuk. Itt vagyunk.' Két kölyök Midwestből. És micsoda út volt. Szeptember 11. épp akkor történt. A világ egy hőst keresett. Superman mindig is illett ebbe a szerepbe. Főleg, ha egy amerikai hőst keresel, aki nem bosszúszomjas, hanem hazai és ki merjük jelenteni, hogy komoly. Aztán eltelt egy évtized. A háború egy új lappt nyitott a könyvben. Könnyű beletemetkezni az ezernyi döntésbe, amit meg kell hozni minden egyes évadban. És könnyen elveszítheted a nézőpontodat ebben a világban. De elérkezve idén a sorozat végéhez, vissza tudtunk lépni és meghatódtunk attól, amit láttunk. Sőt, ezt a nézetet vettük alapul, ami segített megformálni a Smallville utolsó évadát: Remény. Az idei témánk az volt, hogy Higgy a Hősökben. Ők léteznek. És nem csak piros köpenyekben. És maga a tény, hogy a sorozat túlélt két csatornát, több időpont változtatást, négy különböző napot a héten bizonyítja, hogy az embereknek szükségek van az ösztönzésre. Az emberek be akarják fektetni a hitüket a reménybe és az emberiségbe vetett bizalmukba. Szerencsések voltunk. Leülhettünk a többi íróval és minden nap gondolhattunk Supermanre. Gondolnunk kellett rá, hogy minket mi inspirál. Gondolni arra, hogy miért Superman a legfelismerhetőbb karakter a világon. Gondolni a legjobb rajongókra a televízióban és az okra, amiért minden héten megnéznek minket - nem elég, hogy hinni akarnak a jóban, hanem azt is teszik. Valaki egyszer azt mondta, csak akkor értékelheted igazán a többieket, ha meg van benned a lehetőség, hogy saját magaddal tedd. A szuperhősök azt tükrözik, hogy mi kivé akarunk válni. Bármilyen hatással van ránk a Superman mítosz, elhalványul amellett, hogy Superman rajongói milyen hatással vannak ránk szerte a világon. Ez teszi lehetővé számunkra, hogy higgyünk, vár ránk egy sokkal békésebb jövő. Minden héten emlékezni erre egy évtizeden keresztül, az az igazi ajándék. Köszönjük. Kelly és Brian
  2. D4NT3

    Smallville 10.évad - Final Season

    Finale-nézettség! Az előzetes adatok alapján a Smallville sorozatzáró epizódját átlagosan 2,972 millióan nézték (18-49-es demo: 1,3, mely az évad legmagasabbja a Homecoming-gal együtt). Fél órás lebontásban: 20:00 - 2,813 millió (demo: 1,2) 20:30 - 2,799 m. (1,2) 21:00 - 2,928 m. (1,3) 21:30 - 3,347 m. (1,5) A 18-49-es demóban elért helyezései (fél óránként, az 5 csatornából): 4., 4., 3., 2. Azt hiszem ez egy igazán szép teljesítmény a CW-n, ráadásul ezzel az eredménnyel a Smallville érdemelte ki a hét legnézettebb műsorának címét a csatornán. Az pedig világosan látszik, hogy az utolsó pillanatokra voltak a legtöbben kíváncsiak és valószínűleg azok is belenéztek, akik előtte esetleg még soha vagy már abbahagyták régebben. A sorozat ugyanott fejezte be a CW-n, ahol elkezdte a WB-n közel 10 évvel ezelőtt, az aktuális csatorna csúcsán.
  3. D4NT3

    Smallville 10.évad - Final Season

    A Smallville legjobb vendégszereplői Nagyon különleges látogatók (A Smallville Podcast összeállítása) Carrie Fisher (Pauline Kahn, 5x05 Szomjúság): A Csillagok Háborújából is ismert színésznőnek köszönhetően láthattuk az első igazi betekintést a Daily Planet világába az 5. évadban, amikor Kahn felvette Chloe-t gyakornoknak. Lynda Carter (Moira Sullivan, 6x18 Utód): Chloe édesanyja a 6. évadban tűnt fel, amikor a korábbi Wonder Woman megmutatta képességét, amivel irányítani tudta a többi meteorfertőzöttet. Michael McKean (Perry White, 3x05 Perry, 9x21 Hostage, 10x21-22 Finale): A Daily Planet jövendőbeli főszerkesztője a 3. évadban bukkant fel, majd 6 évvel később újra, egy nővel az oldalán: Clark anyjával, Martha-val [és a sorozatzáró epizód végén tett egy utolsó látogatást, de akkor csak a hangját hallhattuk]. Helen Slater (Lara-El, 7x06 Lara, 7x08 Kék, 10x08 Abandoned): Clark vérszerinti anyja a 7. évadban tűnt fel először mint egy kísérlet eredménye, melyet Jor-El bátyjának, Zor-Elnek köszönhetett. Dean Cain (Dr. Curtis Knox, 7x04 Gyógymód): A Lois és Clark sorozat "hősies fele" egy olyan orvosként tűnt fel, aki azt ígérte a meteorfertőzötteknek, hogy meggyógyítja őket... de helyette inkább megölte őket. Teri Hatcher (Ella Lane, 10x08 Abandoned): Az 1978-as Superman film óta szinte szokássá vált, hogy a régi Lois játsza az új Lois édesanyját. A Lois és Clark sorozat "másik fele" folytatta a hagyományt és akkor tűnt fel, amikor lányának videóüzenetet hagyott halála előtt. Marc McClure (Dax-Ur, 7x10 Személyiség): A klasszikus Superman filmek Jimmy Olsenje egy korábban Kryptonon élő tudóst alakított, aki régen részt vett Brainiac megalkotásában. Terence Stamp (Jor-El hangja, 2x22 A hívás, 2x23 Exodus, 3x01 Menekült, 3x19 Emlékek, 3x22 Szövetség, 4x15 Szent, 4x22 Felavatás, 5x01 Érkezés, 5x08 Magány, 5x12 Elszámolás, 5x22 Hordozó, 6x01 Zod, 7x02 Kara, 7x08 Kék, 7x10 Személyiség, 7x18 Apokalipszis, 8x09 Mélység, 9x01 Megmentő, 9x04 Visszhang, 10x01 Lazarus, 10x17 Kent, 10x20 Prophecy, 10x21-22 Finale: összesen 23 epizód): A Superman 2. Zod tábornoka adta Clark vérszerinti apjának a hangját 9 éven keresztül. Margot Kidder (Dr. Bridgette Crosby, 4x01 Küldetés, 4x06 Átvitel): Kidder első jelenete a sorozatban Annette O'Toole-lal volt, akik Lois Lane-t és Lana Langot játszották a Superman 3.-ban. (O'Toole egyébként a valóságban Michael McKean felesége.) Christopher Reeve (Dr. Virgil Swann, 2x17 Rosetta, 3x17 Az örökség): A sorozat "legszuperebb" választása volt, hogy a klasszikus Superman játszott egy tudóst, aki felfedezett egy kriptoni üzenetet, mely elvezette Kal-Elhez a Földön. Így tehették lehetővé számára, hogy átadja tudását Clarknak a szülőbolygójáról valamint Reeve továbbadja a lehetőséget Tom Wellingnek.
  4. D4NT3

    Smallville 10.évad - Final Season

    10 szuper epizód (A KryptonSite listája) 10. Meteoreső (1x01): Ennek a jól elkészített pilotnak köszönhette a sorozat az első néhány évét. 9. Lázadás (2x12): A klasszikus Supermanben hallhattuk először, hogy az Acélember "egytlen ugrással képes átugrani magas épületeket." Ebben az epizódban ezt valóban láthattuk és először csodálhattuk meg a Daily Planet gömbjét. 8. Rosetta (2x17): Christopher Reeve feltűnése és John Williams klasszikus zenéjének változata megalapozta a Smallville biztos helyét a Superman mitológia panteonjában. 7. Szövetség (3x22): Igen, szerepelt benne Adrianne Palicki mint a kriptoni "Kara", de talán még emlékezetesebbé tették az epizódot a záró képsorok, melyeknek köszönhetően a rajongók egész nyáron azt találhathatták, vajon mi következik ezután. 6. Küldetés (4x01): Egy Lois Lane (Erica Durance) debütált a sorozatban, míg egy másik is feltűnt az epizódban (Margot Kidder). Ráadásul Clark, maga mögött hagyva emberi énjét, megtette élete első nagy repülését. 5. Futás (4x05): Ez volt az első epizód a sorozatban, mely bemutatott egy új hőst a DC képregényekből, így lett Bart "Impulse" Allen Clark első szuperbarátja... és természetesen nem az utolsó. 4. Felavatás (4x22): Ebben a lenyűgöző fináléban Clark ballagását megszakította egy második meteoreső. Az epizód végére Clark elért a Magány Erődjének kialakulásáig. 3. Elszámolás (5x12): A 100. epizódban Clarknak egy egész érzelmi skálát kellett átélnie, a boldogságtól egészen a veszteségekig, ahogy apjának halála miatt fiúból férfivá kellett érnie. 2. Igazság (6x11): A CW történetének legnézettebb epizódjában megalakult az Igazság Ligája, amikor Clark szövetségre lépett Green Arrow-val, Impulse-szal, Aquamannel valamint Cyborggal. 1. Homecoming (10x04): A 200. epizódban Brainiac 5 megmutatja Clarknak a múltját és a jövőjét, amikor 2017-ben felfedezi Supermant és Lois Lane-t, akik épp olyanok mint a képregényben. Az utolsó jelenet Lois és a felvillanyozott Clark között lebegésre bírta a nézőket (is).
  5. D4NT3

    Smallville 10.évad - Final Season

    A producerek a fináléról! Ma tartottak egy kisebb sajtókonferenciát a producerek, Kelly Souders és Brian Peterson, ahol elárultak néhány érdekességet a duplarészes fináléról valamint levetítettek nekik néhány jelenetet az epizódból. Először Craig Byrne (KryptonSite) tette közzé azt, amit a producerektől hallott. Ezúttal a visszatérő szereplőkhöz kötődő információkat osztotta meg velünk, de azt ígérte, hogy a hét folyamán jön a többi is. Ezen kívül még elárult 1-2 érdekességet Twitteren, melyeket az interjú alatt olvashattok. Egyébként szerintem ez az első a héten megjelenő interjúáradatból, mely a szereplőkkel és a producerekkel készült/fog készülni. "Tényleg azt akartuk, hogy ez Clark fináléja legyen," mondja Peterson, habár hozzáteszi, Lex "nagyon érdekes szerepet játszik. Lesz néhány jelentősebb fordulat Lex körül," árulja el Peterson és több érdekességet is láttunk az egyik leadott jelenetben, mely arra utal, hogy Lex segíteni akar Clarknak legyőzni Darkseidot. Miért akarna a Smallville rosszfiúja valami olyasmit tenni, ami jónak tűnik? "Amikor Rosenbaum visszatérésére gondoltunk és hogy mi volt Lex célja, sosem az történt, amire számítottatok, hanem mindig sokkal emberibb és érzelmesebb volt," mondja Souders. "Visszamentünk a pilot epizódhoz és azt gondoltuk, 'itt van ez a srác, aki megjelent, teljesen kellemes megjelenésű, hihetetlenül szimpatikus és csak meg akarta köszönni a másik srácnak, hogy megmentette az életét.' Hatalmas ellenségek lesznek, szóval mi most az a kulcsfontosságú pillanat a Lex Luthorunk és Clark Kentünk között és hogyan zárjuk le a kapcsolatukat, ami annyira bonyolult és érzelmileg komplikált volt az előző évtizedben?" kérdezi Souders. A finálé másik nagy visszatérője John Schneider, aki nagyon is életben van Jonathan Kentként a megjelent promóképek alapján. Milyen szerepet fog játszani a fináléban? "Szerintem nagyon világossá fog válni milyen szerepet játszik Jonathan és miért tűnik fel úgy az epizódban, ahogy látni fogjátok. Minden alkalommal, amikor meglátok bizonyos pillanatokat Jonathannel, könnyek szöknek a szemembe," mondja Souders. "Nagyon is szándékosan kiemeltük a fináléban a szerepét azzal, ahogy a Lazarus-ban [10x01] is tettük abban az utolsó jelenetben Clarkkal a szezonpremierben. Az egésznek az volt a lényege, hogy Jonathannel kezdjük és fejezzük be az utolsó évadot," teszi hozzá Peterson. Szintén visszatér, azok után, hogy sokan azt hitték, a Fortune-ban [10x15] láthattuk őt utoljára, Allison Mack mint Chloe Sullivan. Brian Peterson tudja, hogy a sorozat hozzútávú rajongóinak nagy része kíváncsi, hogyan fejeződik be a karaktere története. "Több különböző varáiáció van, amivel szeretnék az emberek, hogy végetérjen a története és ezek közük egy olyat biztosítunk Chloe-nak, ami megfelel annak, aki volt és akivé válni fog," mondja Peterson, hozzátéve, hogy "lesz egy nagy jelenete Clarkkal, ahol Chloe valósággal tündökölni fog." Kelly Souders megemlíti, hogy az epizód azt is megmagyarázza, Chloe hogyan áll kapcsolatban a teljes mitológiával. "Chloe rajongóinak ott kell maradniuk az epizód befejezéséig," árulja el. "Egy olyan bizonyos dolgot adunk neki, ami senki másnak nincs," teszi hozzá Peterson. Az egyik személy, aki nem jelenik meg a fináléban, az Kristin Kreuk mint Lana Lang. "Szerintem a szerepe sokkal jobban illett volna a 200. epizódba, mert az szólt az újratalálkozásokról, a gimnáziumról és ehhez hasonlókról," magyarázza Peterson. "Amikor azt terveztük, rájöttünk, hogy nem tudjuk őt visszahozni, mert nem volt rá ideje és nem követtük nyomon Kristin terveit a fórumokon." Craig Byrne elárult még 1-2 dolgot a fináléról Twitteren: - Tom Welling mondja majd az epizód elején, hogy "...és most következik a sorozatfinálé." - Az epizód első 5 percében kiderül, hogy láthatunk-e kitekintést a jövőbe, az utolsó 5 percben pedig az derül ki, hogy hallhatjuk-e a híres Superman zenét.
  6. D4NT3

    Smallville 10.évad - Final Season

    Michael-interjú! A TV Guide készített egy interjút Michael Rosenbaummal, melyben többek között szóba kerül régóta várt visszatérése Lex Luthorként valamint a színész mond néhány szép dolgot Cassidy Freemanről is. Mégis mi tartott ilyen sokáig? Sosem jöttek össze a dolgok és úgy éreztem, hogy már megtettem, amit kellett. Nagyon hízelgő, hogy a rajongók ennyire viszont akartak látni, de elfoglalt voltam. Más dolgokat csináltam, dolgoztam magamon, növesztettem a hajam. [Nevet] És hogy megy? [Nevet] Úgy egy éve lett új ügynököm és azt mondtam, szeretnék találkozni az összes vezetővel a városban, mert ha csak megmondja nekik a nevem, rögtön a Smallville jut majd eszükbe. Engedj oda és hadd bűvöljem el őket. És ez az, amit csinálok, újra megalkotom, ki vagyok. És miért most térsz vissza? Éppen a Breaking In-re készültem, amikor rájöttem, ha most nem csinálom meg, akkor sosem lesz rá lehetőségem. A rajongók nem bocsátották volna meg. Tartoztam nekik. És tudod, én is akartam. Milyen volt visszatérni? Annyira hálás vagyok, hogy megtettem. Valószínűleg ez volt az egyik legjobb napom a forgatáson. Nem akartam, hogy vége legyen. Mint a régi szép időkben, igaz? Emberek, régi stábtagok - akik már nem is dolgoztak a sorozatnál - eljöttek, hogy lássanak. Olyan volt, mint egy nagy család, a karjaik tárva nyitva állt és visszafogadtak. És annyira ideges voltam. Ezt már mondtam korábban, de úgy voltam vele, "Ó, Istenem, meg tudom csinálni? Már három év eltelt. Már hajam is van... a kopaszsapka be fog válni?" Minden összejött, a kopaszsapka is, a jelenetek pedig, amiket felvettünk nagyon szórakoztatóak és jók voltak és Tom is nagyszerű volt. Olyan volt, mintha soha nem mentem volna el. És ez igaz... tudom, hogy az emberek megszépítik a dolgokat, amiket mondanak, de megmondanám, ha valaki se**fej lett volna. Csodásan hangzik. Valójában ez volt az egyik legjobb élményem. Azt kívánom, bár már hamarabb összejött volna, de egyértelműen ez volt a megfelelő időzítés. Elmentem, aztán visszajöttem még egyszer utoljára. És szerintem a rajongók tényleg szeretni fogják az epizódot. És soha nem kell azt hallgatnom, "Miért nem jöttél vissza?" Azt hiszem ez sokáig üldözött volna. Mit csinál Lex? Hmm... a klónos terve bevált, de van benne egy kis fordulat. És van egy legelső jelenetem a nővéremmel, Tess-szel. Valamint egy remek jelenetem Clarkkal, amiben kiteljesedik végzetük egymás ellenségeiként. Most először találkoztál Cassidy-vel? Imádjuk őt. Igen. És ő nagyszerű! Igazán csábító volt! Egy jelenetben dolgoztunk együtt, ami nagyon tüzes lett és az emberek azt mondták, olyan volt, mintha évek óta együtt dolgoztunk volna! Emlékszem, három évvel ezelőtt az ügynöke, aki az enyém volt régebben, felhívott és azt mondta, "Beszélnél Cassidy-vel? Ő vált fel téged." És azt mondtam, "Először is, senki sem vált fel engem." [Nevet] Azt mondtam, "Ő nem helyettesítő, hanem egy új karakter... és igen, beszélek vele." És amikor Cassidy tanácsot kért, csak annyit mondtam, menjen oda, ott mindenki fantasztikus és imádni fogja. Három évvel később végre találkoztunk szemtől szembe. Ez a jelenet Tommal... ez lesz Lex Luthor elnök alapja? Tudod, hogy erre nem fogok válaszolni. [Nevet] Csak ki kell várnod. Meg kellett próbálnom. Egyébként gratulálok a Breaking In-hez. Ó, köszönöm. Nagyon kedves vagy. Imádom ezt a stábot. Na és a támogatás! Mindig viccelődnek velem, mert amikor szüneten vagyunk, náha azt mondom, "Hé, srácok, sorozatot csinálok," ami azt jelenti, hogy háromszor elmondom ugyanazt máshogy, kicsit változtatva rajta. Szóval a stábból sokan most már azt mondják, "Rosenbaumot csinálok!" [Nevet] Brett Harrison [a sorozat egyik főszereplője]azt mondta, hogy remekül improvizálsz. Tudod, ez nagyon kedves. Bill Murray fantasztikus benne. Én csak... ez nagyon kedves. Dolgozom rajta. Brett Harrison és a nagymamám igazán nagyszerűek. Fantasztikus vagy Dutchként a Breaking In-ben. Jobban érzed magad, ha vígjátékban vagy? Azt kell, hogy mondjam, igen. Tudod, gúnyos vagyok... szeretem felkavarni a dolgokat. Imádom játszani ezt a bunkó karaktert a főzőtippjeivel és a csizmájával. Melyik epizódra emlékszel vissza a legnagyobb szeretettel a Smallville-ben? Amelyikben az idős hölgy volt, azt hiszem a Homokórában [1x06 Hourglass], ahol a jövőben elnök lett Lex. Arra, amelyikben előre jelezték az eseményeket, megérintette a virágokat, azok meg koponyákká változtak és vér esett az égből. Mindig is tetszett, élénken emlékszem rá, Greg Beeman rendezővel dolgoztam együtt, aki az egyik legközelebbi barátom. Van kedvenc Smallville pillanatod? Hű, nagyon sok van. Szerintem az egyik kedvencem a finálé volt, újra együtt lenni a stábbal, közösen dolgozni Tommal még egyszer utoljára. Nagyon érzelmes volt.
  7. D4NT3

    Smallville 10.évad - Final Season

    Kitekintés a fináléra! Matt Mitovich (TVLine) ismét szóba elegyedett Kelly Souders producerrel, aki (röviden) beszélt a fináléról. Kelly Souders: "Azt bátran kijelenthetem, hogy lesznek hullámhegyek és -völgyek is a fináléban. Nagyon hálásak vagyunk a rajongóinknak, akik annyi ideig velünk maradtak, ameddig elég sok házasság nem is tart, szóval olyan mértékben vissza akarjuk nekik fizetni, amennyire csak képesek vagyunk rá. Ezzel egyidőben tovább kell haladnunk, amíg Clark Supermanné nem válik és sor nem kerül végső összecsapására a Smallville-ben."
  8. D4NT3

    Smallville 10.évad - Final Season

    Finálé leírás! Megérkezett a sorozat 10. éves történetének legutolsó hivatalos leírása, mely ezúttal teljesen spoiler mentes. "Clark Kent (Tom Welling) története kiteljesedik ebben az epikus két órás lezárásban, amint Clark megteszi az utolsó lépést, hogy az Acélemberré váljon. Meglepetés vendégszereplőkkel, fejet hajtva a sorozat első néhány évada előtt valamint Michael Rosenbaum visszatérésevel Lex Luthorként, ez az utolsó epizód lezárja egy személy 10 évnyi útját, amint a világ legnagyobb szuperhősévé válik. Erica Durance, Allison Mack, Justin Hartley, Cassidy Freeman, John Glover, Annette O'Toole és John Schneider szintén szerepel az epizódban. Kevin Fair rendezte az első részt, melyet Al Septien és Turi Meyer írt valamint Greg Beeman rendezte a második felét, melyet Brian Peterson és Kelly Souders írt."
  9. D4NT3

    Smallville 10.évad - Final Season

    Michael a visszatérésről! Matt Mitovich (TVLine) készített egy interjút Michael Rosenbaummal, melynek a végén szóba került a Smallville is. Tom Welling azt mondta,olyan volt,mintha sosem mentél volna el és mindketten rögtön visszaugrottatok az egész Clark-Lex dologba. "Meg kell, hogy mondjam, ez volt a legfantasztikusabb dolog, a visszatérés. Voltak olyan emberek a stábból, akik már nem is dolgoztak ott, de miattam eljöttek. Olyan volt, mint egy család, akiket rég nem láttam. Az emberek nem tudnak róla, de zavarban voltam. Nagyon is. Visszatérni ebbe a szerepbe és idézgetni Sun Tzu-tól, aztán ránézni Tomra... ? Annyira szürreálisnak tűnt. Úgy voltam vele, Meg tudom csinálni? És végül meg tudtam! És ha elhiszed, ha nem, valójában örülök, hogy annyi éven keresztül leborotváltam a fejem, mert a kopaszsapka borzalom! Kb. 2 és fél órába telt, mire felraktuk és még csak nem is kényelmes."
  10. D4NT3

    Smallville 10.évad - Final Season

    Erica Európában forgat! Állítólag Erica Durance jelenleg Európában tartózkodik, mert egy filmet forgat. Sajnos egyelőre még semmi sem derült ki a szerepével vagy a filmmel kapcsolatban, de remélhetőleg hamarosan megjelennek további részletek a készülő projektről. Frissítve! Olaszországban veszik fel a thrillert, melyben Erica ikertestvéreket játszik el. Az egyelőre még nem derült ki, hogy pontosan mekkora szerepe lesz a filmben, de akkor is jó tudni, hogy a Smallville vége után sem tétlenkedik és hamarosan máshol is láthatjuk őt.
  11. D4NT3

    Smallville 10.évad - Final Season

    Clois-spoiler! Kristin Dos Santos (E!Online) biztosított róla, hogy a következő epizódok is nagyon fontosak lesznek Lois és Clark kapcsolata szempontjából. A Prophecy (10x20) nagy epizód a Clois rajongók számára. Lois megkapja Clark erejét, de ez több mint csak egy kifogás arra, hogy lássuk, ahogy szétrúg néhány hátsót. "Ez elég vicces, mert próbáltunk rájönni, mi lehetne az utolsó dolog, ami segíthetne nekik az útjukban, hogy igazán megérdemeljék egymást és valóban megértsék a másikat," mondja Kelly Souders producer. "És ez az ötlet merült fel az írói szobában: adjunk Loisnak erőt. Nagyon sokat fog belőle tanulni, jót és rosszat egyaránt." Kelly elárulta, hogy a Clois rajongóknak nagyon kell figyelniük a Dominion (10x19) című epizódra, főleg azoknak, akik érdeklődnek Lois jellemi fejlődése iránt. "Clark megküzd Zoddal, Zod pedig nagyon kritikus szerepet játszik a részben. De Loisnak fontos utat kell megtennie ugyanebben az epizódban, hogy Lois Lane-né váljon." Cassidy Freeman is ígért néhány jelenetet, melyekben Lois végre valóban a csapat tagja lesz. "Lesz egy nagyon jó epizódunk, ahol Clark és Tess felfedezi, hogy Lois igenis a csapathoz tartozik," mondja. "Számukra nehéz mindig arra emlékezni, hogy Loisszal is meg tudják osztani az információkat, mert olyan sokáig nem tudott a titkokról, Clark és Tess pedig igen."
  12. D4NT3

    Smallville 10.évad - Final Season

    Kelly Souders-interjú! Az E!Online készített egy interjút Kelly Souders producerrel, mely pénteken jelent meg (04.15). Többek között beszél a Luthorokról, a nagy fináléról és a forgatás utolsó hónapjairól is. Milyen szempontból közelítettétek meg az utolsó epizódokat, Ti és az írók? Szerintem rajongókként gondoltuk át az egészet és azt akartuk, hogy mindenki megkapja, ami a kívánságlistáján szerepel. De tudjuk, hogy szinte lehetetlen mindenki álmát valóra váltani, szóval úgy összpontosítottunk magunkra mint rajongókra, hogy mit szeretnénk igazán látni és hogyan kapcsolódik minden össze. Szerinted a rajongók elégedettek lesznek a fináléval? Úgy gondolom, hogy imádni fognak bizonyos pillanatokat belőle. Nehéz mindenkinek a kedvére tennie, amikor valami véget ér. Szerintem inkább azzal nem lesznek elégedettek, hogy nem lesz 11. évad. Mesélj nekünk a Kent-ről [10x17]. Azt mondanám, hogy a karaktereink közül néhányan egészen elmélyülnek lelkileg, ahogyan haladunk előre az epizódban. Mindig is élveztem nézni, ahogy a karakterek elgondolkodnak és látni, hogy bizonyos dolgok mit jelentenek nekik. Hogy fog kinézni Lois és Clark útja az évad hátralévő részében? Azt kell, hogy mondjam, lesznek előttük akadályok. Szerintem akármikor előtted van a történelem nagy románcai közül valamelyik, melyről őszintén hiszem, hogy Lois és Clark is beletartozik, mindig látod, ahogy át kell esniük néhány nagyobb megpróbáltatáson, sosem könnyű, szóval csak annyit mondok, hogy amikor végre együtt lesznek, akkor meg fogják érdemelni a boldogság minden egyes pillanatát, amit sikerült elnyerniük. Ti és a több író mindig is terveztétek a pár eljegyzését? Nos, azt tudtuk, hogy fejlődnie kell a kapcsolatuknak, szóval azt akartuk, hogy ne legyen unalmas és ez volt a célunk. És szerencsére ezt meg is tudtuk valósítani. Van olyan jelenet az utolsó néhány részben, ami miatt izgatott vagy, hogy a rajongók is lássák? Hűha, nagyjából a teljes finálé! Úgy értem rengeteg különböző dolog lesz még. A Booster [10x18] nagyon vicces. Bemutatjuk Booster Goldot a DC világából és ő szó szerint Clark Kent ellentéte. Lesz benne néhány igazán csodálatos pillanat. És amikor Clark megtanulja, hogyan váljon még inkább Clark Kentté, Zod visszatér a sorozatba - Justin pedig az epizódot [10x19 Dominion] rendezte - újra láthatjuk őt a képernyőn, de kissé más verzióját, úgy mondanám, hogy Zod lesz a négyzeten. Nagyon izgalmas lesz. Annyi különleges pillanat van! Lex visszatérése óriási, ahogy Lionel Luthoré is. Ez nagyon érdekes; Tess, Lionel és Lex között kissé bonyolulttá válik a helyzet, valójában nem ez a legmegfelelőbb szó rá, de határozottan izgalmas lesz és nem akartok majd elmenni a képernyő elől, még a konyhába se valamiért a reklám alatt! Ha már szóba került Lex Luthor, miért döntöttetek úgy, hogy visszahozzátok Michael Rosenbaumot? Nos, már évek óta vissza akartuk hívni, de Michael nagyon elfoglalt volt és sosem jött össze az időbeosztások miatt. Szóval amikor sikerült rá időt szakítania és visszatérni a fináléra, felhívott minket és azt mondta, meg tudja valósítani a dolgot, mi pedig mondtuk, hogy sikerülnie kell és határozottan jó érzés volt, amikor visszajött hozzánk. A nézők számíthatnak még több ikonikus pillanatra az utolsó epizódokban, melyek a képregényből vagy a filmekből származnak? Szerintem igen. Azt hiszem, erősen kéne figyelniük a képernyőt. Milyen volt a hangulat, miközben az utolsó epizódokat vettétek fel? Hónapokig tartott. Először az írók fejezték be, aztán különböző emberek hagyták abba a forgatást korábban, mint mások, szóval ez szó szerint egy három hónapos búcsú volt. Nagyon nehéz volt. Üzensz valamit az odaadó rajongóitoknak? Csak azt, hogy nagyon köszönöm. Nagyon nehéz kimutatni, hogy mennyi mindenen mentünk át, amíg eljutottunk eddig. Ez egy igazi álom és nagyon ritka lehetőség, mi pedig tudjuk, hogy a rajongók nélkül egyetlen percet sem sikerült volna megvalósítanunk.
  13. D4NT3

    Smallville 10.évad - Final Season

    Kelly Souders-interjú! Craig Byrne (KryptonSite) megjelentette erre a hétre ígért interjúját Kelly Souders producerrel. Többek között szóba kerül Tess sorsa, Blue Beetle valamint Clark új személyazonossága is. Ezen a héten láthatjuk John Schneider visszatérését mint Jonathan Kent és ebben az évadban többször is szerepelt már John Glover mint Lionel. Milyen érzés volt újra írni a karaktereiknek? Nagyon szórakoztató. Pontosan így akartuk eltölteni az utolsó évadunkat. Mennyiben különbözik ez a Jonathan Kent attól, akit korábban megismerhettünk a sorozatban? Sokkal keményebb élete volt, ami meg is mutatkozik. Miben különbözik ezúttal a kapcsolata Clarkkal? Olyan módon lépnek egymással kapcsolatba, ahogy azelőtt még sosem láthattuk Clark Kenttől és Jonathan Kenttől. Igaz az, hogy az egész "bénázós-szemüveges" titkos személyazonosság még jobban ki fog bontakozni Geoff Johns epizódjában, a Booster-ben [10x18]? Igen, így igaz. Ami igazán szórakoztató az egészben, hogy nem csak a külső dolgokat látjuk a karakterrel kapcsolatban - a szemüveg, a személyének a bizonytalansága és a bénázó oldala; hanem úgymond megérthetjük a pszichológiai okait is, hogy miért kellett ebbe az irányba haladnia és láthatjuk Loist is, amint segítő kezeket nyújt a karakter megalkotásában. Már sokat hallottunk Clark közös jeleneteiről Booster Golddal, de arról keveset, hogy mire számíthatunk közte és Blue Beetle között. Hogyan fognak kinézni a közös jeleneteik? Kétszintűek lesznek. Látni fogjátok külsőleg a karaktert, a szuperképességekkel bíró oldalát, de Clarknak lesz egy nagyon hosszan tartó kapcsolata is Blue Beetle emberi oldalával. Zod melyik verzióját fogjuk látni a Dominion-ben [10x19]? Inkább csak annyit mondok, hogy több oldalát is látni fogjuk. Szintén ebben az epizódban láthatjuk, hogy mi történt Oliverrel és a sötétéséggel, igaz ez? Nem teljes egészében, de ha mondhatok ilyet, egy újabb nagy lépés lesz ebben a történetben. Darkseid történetében! A legutóbbi cikkek szerint a Prophecy-ben [10x20] Lois és Clark egymás bőrébe bújnak egy kicsit. Elmondhatsz erről valamit? Szerintem ez valóban egy olyan epizód, ahol vesszük a két karaktert és a szerepüket, feldobjuk őket és tényleg megértik egymást. Különösen Lois, aki épp férjhez készül menni és más cipőjében járni az egyetlen mód, hogy megértse a másik személyt teljesen. Ez határozottan megváltoztatja a gondolkodásmódját. Mi hozza vissza Kara-t a történetbe [a Prophecy-ben]? Csak annyit mondok, hogy egy igazán váratlan helyen találkozunk vele, váratlan módon. Láthatunk más Igazság Ligája tagokat is a sorozat vége előtt? Látni fogjuk Booster Gold bemutatását [a Booster-ben]. Reméltük, hogy vissza tudunk hozni több Liga tagot is a fináléra, de túl sokan vannak. Vissza akartuk hozni Martha-t és Jonathant. Chloe visszatér a sorozatba és Lionel és Lex is... tényleg időt akartunk rájuk szakítani a képernyőn, azokra, akiket egy egész évtizeden szerettek az emberek, úgyhogy egy kicsit zsúfolt lett. Mi vár Tessre az utolsó epizódokban? Tess valódi küzdelme abban rejlik, ahogy haladunk az évad vége felé, hogy a sötét oldalhoz csatlakozzon-e, ahova született vagy a jó oldalhoz, melyet most ismert meg. Többek között ez is eléri a csúcspontját a Kent-ben [10x17]; nagyjából ez fogja jellemezni a gondjait egészen a finálé utolsó pillanatáig. A háromszög Granny Goodness csúcsa újra látható lesz a sorozat vége előtt? Igen. Újra láthatjátok majd Granny-t. Milyen érzést ébreszt bennetek a tudat, hogy összeraktátok a sorozat utolsó epizódjait? Furcsa. Nagyon furcsa. Olyan, mintha 10 éven keresztül minden nap ugyanazt megcsináltad volna és aztán hirtelen kirántanak onnan. Nagyon keserédes. Van olyan történet vagy karakter, amiről azt kívánod, hogy bárcsak beleszőhettétek volna a sorozatba, de mégsem lehetett a DC vagy a Warner Bros. megkötései miatt? Annyi különböző dolog van és mindenkinek a saját sávjában kell maradnia, nem pedig összevissza ugrálnia az autójával a két világ között. Nyilvánvalóan szeretjük Batmant. Szeretjük az abból a világból származó karaktereket. És szeretjük Wonder Womant is valamint az ő világának a karaktereit. De ahogy azt mind tudjuk, nekik is megvan a saját történetük. Láthatjuk újra Conner Kentet a sorozat vége előtt? Informálni fogunk róla, de ahogy lezárjuk a történeteket a végéhez közeledve, inkább azokra a karakterekre akarunk összpontosítani, akik régóta szerepelnek a sorozatban. Mind tudjuk, hogy Alnek és Milesnak volt terve a fináléval kapcsolatban, de mikor jött az a fordulópont, amikor Te és Brian véglegesen eldöntöttétek, mik legyenek a Smallville zárójelenetei? A jelentek, melyeket Al és Miles elképzeltek, valódi kívánságok beteljesülései a rajongók számára, szóval sosem volt kérdéses, hogy szerepelni fognak a fináléban. Ahogy minden másnál, itt is haladtunk előre és voltak jelenetek, melyekbe beleszerettünk, ahogy az írók és a szereplők is, tehát a finálé mindannyiunk kívánságának a svédasztala. Mit fogsz a legjobban hiányolni a Smallville-ben? Az embereket. Mit mondanál az utolsó epizódokról a sorozat hosszútávú rajongóinak? Remélem éppen annyira fogják élvezni, mint ahogy mi tettük, amikor életre keltettük az epizódokat. Van még esetleg valami, amit megoszthatsz velünk a fináléról? A Luthor család a tetőpontjára ér. Leforgattatok alternatív befejezést vagy ehhez hasonlót, hogy elhintsetek néhány spoilert? Nem. [Nevet] Talán kellett volna, de nem.
  14. D4NT3

    Smallville 10.évad - Final Season

    Tom-interjú! Kb. egy hónappal ezelőtt készített a TV Guide egy interjút Tom Wellinggel, melynek bizonyos részleteit már olvashattátok a címlapsztoris számban is. Többek között megemlíti a közös munkát Erica Durance-szel és Michael Rosenbaummal, miről szólt számára mindig is a sorozat valamint milyen tervei vannak a jövőre nézve. Már felvettétek a finálét és csupán néhány hét van hátra a forgatásból. Mi jár a fejedben ilyen közel a sorozat végéhez? Nagyon izgatottan érzem magam, bizonyos értelemben, mintha végzős lennék. Az elmúlt 10 év során minden nyáron, pont július 4-e után visszatértem ide. És idén nem fogok. Arra számítok, hogy ekkor jön el annak az ideje, amikor elkezdek jobban elmélkedni. Mivel most mindannyian annyira elfoglaltak vagyunk, hogy nincs időnk ezen gondolkodni. Szóval egy elmélkedős júliusnak nézek elébe. Mire gondoltál, amíg az utolsó jelenetet vettétek fel? Nem arra gondoltam, hogy ez az utolsó jelenet, mert akármennyire is ez a Smallville vége, mégis elkezdődik a karakter életének következő szakasza, ami nagyon izgalmas. Olyan vagyok, mint a rossz lemezjátszó, hogy folyton ezt mondom, de a sorozat számomra mindig Clark Kentről szólt - sosem Supermanről. És nagyon fontos volt, hogy biztosra menjünk és a végén lezárjuk Clark Kent történetét. Remélem az emberek élvezték a történetét, amit elmeséltünk. A sorozatnak olyan sok rajongója van rengeteg elvárással, hogy miként kellene befejeződnie. Milyen fajta nyomást éreztek magatokon, hogy kielégítsétek az elvárásaikat? Ami kicsinek tűnik, az igazából tonnákat nyom? Nem tudom pontosan mekkora, de hatalmas. Ha egy elefántra gondolsz, ami a mellkasodat nyomja, akkor az inkább egy 747-es gép! Lekötelezettnek, inspiráltnak, ijedtnek érzed magad és még egy egész érzelmi skála fut át rajtad. Már egy évvel ezelőtt elkezdtük tervezni a finálét, de csak az utolsó pillanatban lett teljes. Továbbra is igazgattuk a kellékeket a forgatáson, próbáltuk még jobbá tenni. Hatalmas mennyiségű érzelem kavarod most bennünk. Amikor leszerződtél a sorozathoz, mit gondoltál, mennyi ideig fog tartani? Még csak módomban sem állt felfogni vagy találgatni. Akármennyire sikeresek voltunk, minden évben csak vártunk és vártunk és vártunk, hogy kiderüljön, megkapjuk-e a következő berendelést. Valóban jelenetről jelenetre, epizódról epizódra, évről évre haladtunk, próbáltuk megragadni a pillanatot, a legjobb munkát végezni, amit csak tudtunk és vártuk, hogy az emberek reagálnak rá. A sorozat sok szereplőcserét tudhat magáénak az évek során és mégis megmaradt a hűséges rajongótábor. Mi a kulcsa a Smallville folytonos sikerének? Az egyik szemszög, amely alapján le tudom írni az az ötlet, miszerint a sorozat evolúciója passzolt Clark Kent útjához. Minden alkalommal, amikor egy karakter kikerült a történetünkből, az Clark számára egy újabb lépést jelentett a felnőtté válásban. Az elején Al [Gough] és Miles [Millar] nagyon jó munkát végzett azzal, hogy kitalálták, honnan induljon a karakter. Sok olyan sorozat volt, melyben a karakter már majdnem annyira kifejlődött, hogy nem lehetett vele továbblépni. Clarknak sokat kellett tanulnia és ez 10 évébe került. Elveszíteni a szüleit, Lexet, Lana-t - ezek mind nagy pillanatok voltak, amik elősegítették, hogy arra az útra térjen, ahol azzá válhat, akire számítunk, hogy váljon. Ahogy a karakterek elhagyták a sorozatot, Lois Lane szerepe úgy nőtt Clark életében. Ez jól működött, mert Te és Erica Durance nagyszerűek vagytok együtt a képernyőn. Milyen együtt dolgozni vele? Nagyszerű. Fantasztikus partner. Nagyon sokat szórakozunk a felvételek alatt - szerintem ez külső szemlélőként is látható. Úgymond megalapoztuk azt az őrült ötletet, miszerint a karaktereink tényleg élvezik egymás társaságát. A tény, hogy Clark egy idióta, pont az, amit Lois megragad benne. Le voltam nyűgözve attól, hogy az írok milyen sokáig képesek voltak működőképesen tartani ezt a kapcsolatot anélkül, hogy igazából elkezdődött volna. Évente 22 epizóddal, 10 évadon keresztül kihívást jelentett ragaszkodni a "nincs repülés, nincs harisnya" szabályhoz? Nem tudom, hogy ezzel rosszat mondok-e, de nem. Az elején, a sorozat elképzelése alapján ez sosem jelentett gondot. Voltak idők, amikor az emberek azt akarták, hogy tegyük meg, de sosem erről szólt a sorozat. Néhányan úgy hiszik, hogy a 7. évad után Supermanné vált a sorozat vagy mások inkább Metropolisként emlegetik. Persze annak hívod, aminek akarod. De számomra sosem jelentette ezt a sorozat. Ez különösképpen egyszerű számomra. Michael Rosenbaum végre beleegyezett, hogy még egyszer utoljára visszatér a sorozatba mint Lex Luthor. Milyen volt újra együtt dolgozni vele? Vicces. [Nevet] Nagyon vicces. Olyan volt, mintha sosem ment volna el, de közben olyan is, mintha ezer éve nem lenne itt. De pontosan ugyanoda jött vissza. Michael hihetetlenül vicces, megvan az a nagyon egyedi szórakoztató képessége és Lexnek pontosan az ellentéte, amíg el nem indítják a kamerát és aztán ő beleéli magát. Nem hiszem, hogy bármennyit is vesztett volna a tehetségéből és az évad egyik csúcspontja volt, hogy eltölthettem vele egy napot. Mennyiben voltál érintett a visszatérésének a biztosításában? Ó, viccelsz velem? Mindent megtettem, amit csak tudtam. Írtam neki, felhívtam, elmentünk vacsorázni. Nagyon boldog vagyok, hogy találtak rá módot, amivel vissza tudták hozni. Szerintem ez nagyszerű mind a sorozatnak, mind a rajongóknak. Mi vár rád ezután? Hamarosan megtudod. Részt veszek a Hellcats munkálataiban és most fejezik be az első évadukat, reméljük, hogy jövőre is visszatér. Nagyon szép kis csapatot építettek ők is fel. Szóval szeretném folytatni ezt az ösvényt valamint szerepelni filmekben. Van rá bármi esély, hogy szerepeljél a Hellcats-ben, ha megkapják a 2. évadot? Nos, tudod, munkanélkülinek lenni... ez már egy egész jó ajánlatnak tűnik. [Nevet] Jelenleg keresel új pilotokat? Nem. Nem hiszem, hogy pilotokat keresek, de ugyanakkor elsősorban színész vagyok és mindegy, mi a történet vagy a projekt, ha eléggé vonzónak tűnik és ők is akarnak engem, akkor követem őket. Ez lehet sorozat, film, rendezés, produceri munka vagy tervezés.
  15. D4NT3

    Smallville 10.évad - Final Season

    TV Guide: Lois és Clark az utolsó epizódokban! Natalie Abrams (TV Guide) beszélgetett Kelly Souders-szel arról, hogy mire számíthatunk a Clois kapcsolattól valamint hogy mivel tudná jellemezni a finálét. Ahogy a Smallville felvezeti Clark Kent utolsó útját a végzete felé, Lois és Clark felkészül, hogy oltár elé lépjenek a fináléban. De vajon tényleg eljutnak az "igen"-ig? Az esküvő "teszteli a kapcsolatukat és külön-külön is át kell esniük bizonyos dolgokon," mondja Kelly Souders producer. "A nap végére, mindennel együtt, amit kiügyeskedtek az életükből, az a kérdés, hogy úgy érzik-e, tényleg az a legmegbízhatóbb dolog, ha összeházasodnak vagy sem. A közelgő lakodalom felvezetése lármás lesz, habár nem hasonlítható össze a Chloe és Jimmy esküvőjén történt katasztrófával a 8. évadban (tényleg, mégis hogyan is lehetne?). "Ez csak az esküvők valósága," mondja Souders. "Mindig van dráma és valójában legtöbbször a képernyőn kívül sokkal több van, mint amennyit megjeleníthetnének a vásznon. Ahányszor eddig ők ketten esküvőre mentek, mindig előjött valami probléma, nem csak azokkal, akik házasodni készültek, hanem a körülöttük lévőkkel is és ez határozottan hatással van mindenkire. A hatás alatt lévő emberek között ott lesz a nagy napon Jonathan, Martha és Chloe valamint "lesz néhány csodálatos üdvözlés is a mindenki által szeretett karakterek felé. Souders szerint a finálé mindent átfogó lesz, mindegy, hogy minden pillanatát nézted-e a Smallville történetének vagy sem. "Egy évtized hosszú idő és szerintem nagyon fontos volt számunkra, hogy tudjuk, vannak vérbeli rajongók, akik a legelejétől velünk vannak és olyanok is, akik később jöttek vagy már távoztak a közönségből," mondja Souders. "A gondolatainkban ez egy olyan finálé, ami mindenkinek szól, lesznek olyan döntő fontosságú pillanatok, melyek remélhetőleg kielégítik az összes rajongó álmát és amelyek számukra a legfontosabbak voltak. Bizonyára a Superman mítosz összes rajongójának látni, ahogy Clark egy telefonfülkében veszi fel szuperhős ruháját az egyik következő epizódban [10x18 Booster], olyan lehet, mint hab az esküvői tortán. Souders azt mondja, hogy "tényleg próbálnak" minél több ilyen pillanatot beleszőni a történetbe, mielőtt a korábban WB, most már CW sorozat elbúcsúzik. Amikor megkértem Souderst, aki a 2. évad óta a sorozatnál dolgozik, hogy egy szóban írja le a finálét, előtörtek belőle az érzelmek. "Hűha," mondja. "Talán tényleg a 'Hűha' lenne a jó szó.Milliónyi dolog fut most át az agyamon. Nem tudom, hogy adhatok-e neked választ, mert létezik válasz a rajongóknak és annak is, aki közel egy évtizeden keresztül hetente 5-6-7 napot szentelt a sorozatnak az életéből. "Az 'érzelmes' szó igaz lehet mindkét táborra, de rengeteg másikat is tudok rá: 'felemelő', 'leleplező' és a 'hatalmas' szót is hozzávenném az előzőekhez."
×
×
  • Create New...