Jump to content
PirateClub.hu

Daniels

Veterán
  • Pontszám

    1,927
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Daniels

  1. Sziasztok!

     

    Egész jó ez az új kinézet, kedvet kaptam újra fórumozni.... :D

    Sajnos elképesztő még mindig, hogy milyen szerencsétlen emberek ülnek a gép előtt. :lol:

    Topik címe: X vagy Y csapatnak szurkolsz.

     

    Erre leírják, hogy Z-nek, Sz-nek Q-nak.... :lol: hát ennyi idiótát én még nem láttam.

     

    De úgy látom, hogy itt és a fórum többi részén megmaradtak az okos, gondolkodni tudó, jó fej emberek! :)

  2. Tegye fel a kezét az aki nem értette a kérdést! :lol:

    Gyengébbek kedvéért: a topik címe: "Újpest, vagy Loki?"

     

    Nem az, hogy ferencváros vagy diósgyőr vagy xy... továbbá nem arra kíváncsi a topik készítője, hogy ki melyik csapatnak szurkol.

    A fradisták és a más csapatnak szurkolók menjenek a saját topikjukba! ;)

     

    szerk.: egyébként én a lilákhoz fogok tartozni mindig, mert oda húz a szívem, tök mindegy, hogy milyen eredményeik vannak!

  3. Nekem is már megvan lassan két éve... 2.1.1 volt rajta aztán 2.3 gingerdx, aztán elrontottam egy frissítést, újra 2.1, most pedig hála egy nagyon jó barátomnak gingerdx v029, droid 2.3.7 + holo launcher. Úgy néz ki mintha ICS lenne rajta! :D a procit is picit felhúzta, de nem sokat 670 fölé már nem nagyon szabad menni... :)

  4. Van 40ezerért, de annak nem ilyen nagy a kijelzője... Az ace már kezd kifutni, mivel itt az utódja az ace 2. Pár ismerősömnek van ilyen telefonja, akku csere, fagyások, belassulás rendszeresen előforduló probléma. A kijelző nagyon eszi az aksit sajnos...

  5. Nekem azért tetszik ez az új széria mert van benne valamennyi az ötösből is és a hatosból is. Barátságos, elegáns formaterv. Szerencsére a vw-nél mindig tudják mi a helyes út, nem úgy mint az új peugeot 208....

  6. Szerintem a merci mára már egy teljes tekintélyroboláson ment keresztül, egy picit a saját hibájából(sorozathibás dízelmotorok) de nagy részben a társadalom hibájából. Mára már a Mercedes az unintelligens vállalkozók, maffiások, "napbarnított nagycsalád apák" autója lett. Ez teljesen lerombolja azt a preztizst amit a merci felépített. Itt most arra gondolok, hogyha én vennék egy mercit(újat) akkor én is ezek közé tartoznék, nem pedig az olyan emberek közé akik szeretik a kényelmet, a minőséget és a "tekintélyt".

     

    (Ugyanebbe a csoportba sorolható a Bmw is sajnos.)

     

    Szerintem régen a mercinek hatalmas tekintélye volt, a német precizitást, eleganciát és minőséget képviselte, mára már azonban egy drága autó lett amit olyan emberek vesznek meg(többségben) akik nem tisztességes úton keresik meg a pénzt.

     

    Tisztelet a kivételnek!

  7. Ezt a dicsőségpakkot bővebben is kifejthetnéd... :D

     

    ===

     

    Ez még pár hónapja, konkrétan december elején...

    377452_310801958950758_100000628695959_1065603_1079530415_n.jpg

    Érzitek az iróniát az almás háttérrel? :D

    Most már a v22 van fent, sokkal gyorsabb...

    jah és iPhone lite alkalmazással :D

     

  8. Hivatalosan az X8-ra sem jött ki 2.3 "valahogyan" nekem mégis felkerült rá :D

     

    http://mobilarena.hu/hir/mwc2012_orul_az_arerzekeny_piac_megjott_a_blade_ii.html

     

    Mobile World Congress 2012

     

    és jött ez Era is, a zte csúcsmodellje, nagyon "penge" :D

     

    szerk.(03.01):

    http://mobilarena.hu/hir/mwc2012_kis_penztarcahoz_zte_kis.html

  9. Nekem egy Mitsu Mirage-om van, tatám hozta emörikából. Jó kis verda szeretem nagyon. Szervó nincs, 1.5-ös 105Le. Néha okoz meglepetéseket! :)

     

    szerk. De régen voltam már itt, látom eldicsekedtem már egyszer... :D Azóta kiderült hogy 1,5literes nem 1,4.

  10. Szerintem 3G-t már nem éri meg venni, a iPhone 4 vagy 4s-t éri meg. A többit lac69 leírta, illetve annyit hagyott még ki, hogy az iOs biztonságosabb és stabilabb rendszer mint az android, bár annak is a legújabb verziói azért már eléggé odavágnak.

    Szerintem androidost telefont vegyél, mert az új rendszerek nagyon gördülékenyek és ingyenesen rakhatsz rá progit. Samsung Galaxy acet(bár az már kimenő széria kicsit) Galaxy gio-t tuok ajánlani vagy az új sony ericsson x10minit. Kicsit több pénzért htc vagy samsung galaxy s2.

     

    cylon: Nekem X8-am van, mielőtt megvettem sokat ovlastam hogy fagyogat, június óta egyszer sem fagyott :) most 2.3.7 gingerdx van rajta és úgy sem fagyott még :D Egyébként az én telefonomhoz gyárilag adtak officesuite-et, de azzal nem tudtam szerkeszteni, de az új rendszerre prot tettem rá(probaverziós) azzal lehet szerkeszteni, sztem neten utánanézel tudsz törtet is rátenni.

  11. Vártam már a tesztet. Pontosan azt kaptam, amire vártam. Fejlődést, de jó árat. Videóról eléggé kevés jött le, a mostani áráért drága szerkezet, ezt a tesztben is leírják. Jó lesz ez én úgy érzem! Remélem nem csalódok... :D

  12. ide kapcsolodik igaz,de filmes dolog. Bushido - Zeiten ändern sich c. filmét ajánlo mindenkinek anzuschauen. :) nagyon fasza.

    Káva-psziché album nekem nagyon bejött,de a funktasztikus kamu és gyémántja is nagyot üt.

    aki még szeretné hallgassa be Fler ujdonságát - vagyis igen, mindegy IM BUS GANZ HINTEN..

     

    Valahonnan le lehet már szürcsölni? :D

  13. Sziasztok!

     

    Felraktam ma az Ubuntu 10.10-et az asztali gépemre, de folyamatosan 100%-on megy a proci. Fogalmam sincs miért van ez. Ez egy 2.8-as intel processzor :wacko:

  14. Eléggé tapasztalatlan még Senna, de már így is jobban teljesít mint Heidfeld. Ideje volt már változtatni, ha dolgozott volna a Renault nem lefelé csúszik, hanem felfelé indul el! :)

  15. Az rtl klub tulajdonosa uralja az egész magyar médiát, nemzetközi kapcsolatokkal(maffia stb.) rendelkezik. Nem valószínű, hogy át fog vándorolni az MTV-re.

     

    Pedig én nagyon örülnék neki, mert ami a retken megy az tragédia. 4:3-as pocsék minőségű adás, mikor köztudott, hogy a közvetítőkamerák év eleje(vagy nemtom pontosan mikor) óta HD minőségben vesznek fel. Végre nem lenne az, hogy futam közben bevágnak egy reklámot!!!

     

    atis.89: A forma 1 közvetítése élőben zajlik, és kötve hiszem, hogy egy futamot csak az mtv miatt későbbre rakjanak. Mellesleg a kanadai időmérőt késő este kellett megnéznünk, mert a retek klub főműsoridőben nem adja le, inkább 800adjára adott idióta filmet vetítik. :)

     

    Én nagyon remélem, hogy jövőre az mtv-n lesz a közvetítés, mert ennek a csatornának csak a pénz számít, a többit lecsinálják magasról.

  16. Mai első szabadedzés már száraz pályás volt, a hétvégére jó időt ígérnek, szombaton lehetnek záporok. Vasárnap napos idő lesz.

     

    A délelőtti edzést Hamilton nyerte 1:23:350-el, mögötte Vettel, Alonso Webber, Button... Webber összetörte az autója elejét, de vissza tudott menni a boxba. Szerintem a délutáni edzésen már indulni fog.

×
×
  • Create New...