Jump to content
PirateClub.hu

Roadrunner

Veterán
  • Pontszám

    5
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

Roadrunner's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Roadrunner

    Tanuld meg az anális szexet!

    Nem semmi a téma. Az utolsó pár hozzászólás meg pláne nem. Személy szerint próbáltam már (sőt, nem is egyszer, így a próbán már rég túl vagyok) és semmi rossz nincs benne. Az úgynevezett káros hatásokról se nagyon beszélhetünk, mert amíg mindkét ember egészséges, és figyel a higiéniára, addig nem lehet baj. Persze ehhez hozzátartozik, hogy hányszor fordulnak ehhez a formához. De normális párkapcsolatban, ahol ez csak „kiegészítésnek” szolgál, nem lehet következménye. Nem fognak a záróizmok elernyedni se semmi ehhez hasonló. Ez ugyanis butaság. A morális dolgokról meg évezredekig lehet vitatkozni és példákat felhozni mind az ellenzők, mind a kedvelők oldalán. Szerintem, ha valaki élvezi vagy szereti, az csinálja. Aki pedig nem, az ne. De erőltetni semmiképpen nem szabad egyik félnek sem, ha a másik nem akarja!
  2. Roadrunner

    Szexuális segédeszköz nőknek!

    Nem maga a csiklószívó a „poén” a dologban. Hanem az, hogy mivel jobban megduzzad, mint normál esetben nagyobb felületen kapja az ingereket. Persze ettől nem fog nagyobbat vagy jobban élvezni, de mindenképpen érzékenyebb lesz és hamarabb eljut a csúcsra. Ráadásul ez biztos, mert a párommal kipróbáltuk. Hiszen 4-5e Forint nem a világ. Bár bevallom inkább poénnak fogtuk fel, de bejött. Így egy hónapban egyszer általában előkerül.
  3. Roadrunner

    Nyelni vagy nem nyelni?

    Hát, van pár vélemény és álláspont. Ráadásul ahhoz képest, hogy milyen régi a topic, még mindig „aktív”. Így én is leteszem a voksom. Ha akarja, nyelje le. Nekem attól már nem lesz jobb. De semmiképpen ne hagyja abba a vége előtt. Amennyiben az íze miatt (vagy, mert valami más okból nem jön be) ki is köpi, tegye. Csak ne úgy, mintha éppen radioaktív anyagot kapott volna. Lehet azt normálisan is megoldani.
  4. Roadrunner

    A sperma boldoggá tesz!

    Na végre! Most már legalább tudom, hogy a munkahelyemen miért depressziósak szinte mindig a nők. Eddig azt hittem, az a bajuk, hogy nincs állandó pasijuk. De ezek szerint, a gumihasználattal lehet a gond. … Mindenesetre ezt a cikket holnap körbeküldöm levélben.
×
×
  • Create New...