Jump to content
PirateClub.hu

GangstaMan

Veterán
  • Pontszám

    216
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Székesfehérvár

GangstaMan's Achievements

Citromdí­jas

Citromdí­jas (8/24)

0

Közösségi hírnév

  1. GangstaMan

    Cod4 vagy Medal Of honor

    Én mindkettőre szavaztam, ez szerintem két külön kategória, a Call of Duty az inkább multisabb assaultosabb, pörgősebb FPS, a Medal of Honor az viszont singleben jobb, szóval mindnek megvannak a maga előnyei!
  2. GangstaMan

    GTA 5

    Hát előzetes hírek alapján én olyat is hallottam, hogy ismét a kedvenc Vice City-ben fog játszódni, de nagyon sok mindent mondanak találgatnak, szerintem még a Rockstaros arcok sem tudják, h milyen irányba vigyék el az új GTA-t! Itt páran előttem mondták, h hány bőrt húznak le még a GTA-ról és, hogy szerintük unalmas, szerintem egyáltalán nem unalmas mindegyik résznek megvan a maga feelingje és ameddig ilyen szintű vagy ennél jobb részeket csinálnak, akkor miért ne? A Chinatown Wars aztán kijött PSP-re is, nem csak DS-re amúgy , de képek alapján nem lett valami jó, ilyen felülnézetes 3D-s, de mosottas graffal!
  3. GangstaMan

    GTA 5

    Szerintem ez az egész egy nagy kamu! Ilyen rövid idő alatt egy ilyen új tartalmas játékot nem tudnak csinálni. Most készültek el a 2. DLC-vel a Ballad of Gay Tony-val, szerintem ha lesz új GTA az minimum 2 év múlva! Amúgy a Ballad of Gay Tony nagyon jól sikerült egy kicsit hasonlít a Vice City-re hangulatban, már ha az éjszakai életet nézzük és a Clubokat,Discokat és ez a Tony Prince is hasonlít kicsit a Vice City-s manager csávóra, ugyanolyan őrültek. Amúgy PC-re mindig ki fogják adni a fő részeket, e miatt szerintem nem kell aggódnotok!
  4. GangstaMan

    Milyen csaj jön be?

    Hajszín, annyira nem számít, inkább ezek formás test szolis, barnább bőrszín, igazi plázacica!
  5. Igen én pont a barnább bőrű csajokat szeretem, de szexi teste is legyen! (A barnább bőrön nem a Cig*nyokat értem)
  6. GangstaMan

    Vérfarkas vagy Vámpír

    Vérfarkas, mert testesebb, izmosabb, brutálisabb!
  7. GangstaMan

    Konzol vs PC

    Ez az előbbi tényleg ostoba beszólás volt, de mind1 lépjünk túl rajt nekem személy szerint volt PS2-m 1 éve adtam el most van egy PS3, PSP, XBOX360 és egy ATI-AMD PC-m, de én nem nézem le azokat akik PS2-t vesznek, mert tényleg nagyon jó játékok vannak rá amikkel a csőlátó,kockaPC-sek akik leugatják a konzolt közbe halvány fingjuk nincs róla, hogy mit tudnak ezek a gépek pl. nézzük a PSP-t nem erőgép, de alapból egy kézikonzolon nem fogsz Crysis vagy Metal Gear Solid 4 grafikájú játékokkal játszani, mert jelenelegi technológia szerint ilyen teljesítményű kézi konzolokat nem tudnak gyártani vagy ha tudnak nagyon drága lenne az áruk, de ha elmész valahova otthonról és van egy kis szabadidőd akkor tudsz játszani,filmet nézni, vagy zenét hallgatni esetleg internetezni, és ahogy ps2fan mondta ,,Mondjuk megnéznélek hogy játszol a gépeden a villamoson az ati intel kombóddal." ez így van de ez kb. olyan mintha a repülőt hasonlítgatnád az autóhoz, miközben mindkettő külön kategória!Vagy ha bármelyik konzolt megnézed előnyként lehet felhozni azt is, hogy konzolon nem ingadozik az FPS, nem kell annyiszor újítani, mint egy PC-t és a játékok többsége konzolra jelenik meg(több exkluzív konzolos cím)!
  8. Nekem PS3, X360, PSP!(régen volt PS2-m)
  9. Bocs ha rossz helyre írok, abban segítsetek már, hogy szerintetek mit vegyek, hogy jobban fusson a Crysis új processzort ezt a AMD X4 Phenom-ba(szerintetek melyik Phenom?) gondolkodtam 35k-ig elmegyek vagy pedig még + 2GB RAM? Jelenlegi gépem:ASUS M2N-E AM2,AMD X2 4400+,ATI Radeon HD3870,GEiL Ultra 2GB DDR2 800MHz Előre is kössz a választ!
  10. GangstaMan

    Windows Vista

    Lehet, hogy egy kicsit off, de valaki nem tudja megmondani, hogy ehhez a Vista-hoz:Microsoft.Windows.Vista.x64.SP1.OEM.DVD-BIE honnan tudnám letölteni a magyar nyelvi fájlokat?Az update mért nem mutat nyelvi fájlokat letöltésre?
×
×
  • Create New...