Jump to content
PirateClub.hu

gordi722

Veterán
  • Pontszám

    14
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
  • Lakhely
    magyarország

gordi722's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

2

Közösségi hírnév

  1. Sziasztok! Nagyon tetszett az újság ügyesek vagytok nagyon. Legjobban a filmes viccek rész tetszett légyszi ezt a rovatot folytassátok majd A pontozáson lehet egy kicsit változtanék , mert azért szerintem a 2012 nem volt olyan rémes film . A színészi játék legalább egy jó 4-est érne szerintem és a történet is megérdelne egy 5-öst. Ennyire utáljátok ezt a filmet ?? Köszi a Blu-ray kontra Dvd részt tetszett hogy teljesen őszinte volt a hangvétele. Csak így tovább én biztos állandó olvasótok leszek Üdv: Gordi
  2. Én is az eredeti nyelvet szeretem jobban ,néha tényleg nagyon béna a magyar szinkron hang és teljesen eltér az eredeti karakter hangjától, na meg így legalább ragad rám pár angol szó is A jobb minőséget szedem le inkább minimum R5 de van amit nem tudok kivárni én sem. Viszont az X-men kezdetek kifejezetten tetszett workprint változatban , nagyon érdekes volt látni a filmes trükköket A kamerás változatokat sosem szoktam leszedni.
  3. gordi722

    Debrecen

    Szeretem Debrecent bár én is egy kicsit állóviznek tartom és néha irigyen nézem a Pesti rendezvényeket . Bár mostanában már van egy kis mocorgás nyílik a Fórum van már klasz Alexandra könyvesházunk is , remélem ebben az irányban megyünk tovább. Munka lehetőség az tényleg nem sok van mondjuk.
  4. Nekem még mindig a Don Juan DeMarco zenéje jön be a legjobban ( szeretem Brian Adams zenéjét) de ez persze már nem mai film. De igazi klasszikus a Dirty Dancing is.
  5. gordi722

    Óvodai Jel

    Nekem katica volt és nagyon szerettem . Mindig verekedtem amikor a katicás kifestőt más kapta és nem én . Úgy gondoltam a katicákhoz csak nekem van jogom.
×
×
  • Create New...