Jump to content
PirateClub.hu

John__

Felhasználó
  • Pontszám

    6
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

John__'s Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. John__

    Virtual Tuning

    Jah, mondjuk szerintem mindenhol vannak fura emberek, akik néha furán pontoznak.. Ezzel nem nagyon lehet mit csinálni
  2. John__

    Virtual Tuning

    spiner fejezd már be ezt a vitatkozos témát légyszives.. miért nem tudod lezárni a témát? Ha nem tetszik az oldalt ne látogasd... Am majdnem megér 9et.... (meg miért ne lehetne jóindulatúan is pontozni.) Ha nálad nem, adj rá 6-7-8ast, vagy amennyit ér nálad..... Inkább a VTm kommenteld.. hibák stb..
  3. John__

    Virtual Tuning

    Inkább irjátok le a véleményeteket elözö VT-mröl. Pár hete csináltam. 4 órás OVTV volt asszem. Eredeti: VT:
  4. John__

    Virtual Tuning

    Sztem nincs igaza Mert nem igaz amiket irt.. A szinvonal is nö meg a látogatottság is. Plusz sokan irják hogy nagyon jó már az oldal. Sokan dícsérik is.. Mindegy szerintem hagyjuk.
  5. John__

    Virtual Tuning

    Nagy butaságokat irsz enisz, de nem baj. Elöször is már rég óta be vagyok regelve... Csak nem kommentelek. Aztán Nézd meg a Top50et jvt-n.. Aminek 9 pontja van az úgy is néz ki!!! Meg nézd meg a főoldalt. Ami gyenge VT az 4-5 pontos.. Tehát egyáltalán nincs igazad! Ha nem tetszik az oldal kérlek tartsd meg magadnak és ne irj nem valós dolgokat Amúgy a hvtm 6 éve megy kb, nem csoda hogy 2szer annyi az aktiv tag De jvt-n is van sok!!
  6. John__

    Virtual Tuning

    Sajnálom enisz, hogy ilyen Jó véleményen vagy... Pedig te is a JVT-n nőttél fel. hvtmen nincs is szinte semmi VTd. Amúgy a jvt színvonala folyamatosan nő.. de nem baj... Nem is látogatod már rég óta, honnan tudnád. jvt.hu is jó oldal.. Szerintem Sokat fejlődött.
×
×
  • Create New...