Jump to content
PirateClub.hu

Free77

Felhasználó
  • Pontszám

    10
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Legutóbb itt jártak

502 profil megtekintés

Free77's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Sziasztok. Tudna nekem segíteni valaki a "black's law dictionary 10th" megszerzésében. Tudtommal PDF formátumban van. Köszönöm szépen.
  2. Sziasztok. Június hónapra van valakinek friss chip/eset kódja ? Elöre is köszi.
  3. Free77

    Raktár vagy készletkezelő

    Köszi szépen nagyon nagy király vagy. Kívánom hogy a Jézuska valami szépet hozzon neked. Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog újévet kívánok mindenkinek.
  4. Free77

    Raktár vagy készletkezelő

    Előre is köszi. Már azt hittem, hogy senki sem tud segiteni. Sajna Én nem értek az ilyesmihez.
  5. Free77

    Raktár vagy készletkezelő

    Van külön hivatalosan számlázó progim és ennek az alap verzioja. Jobban tudnám használni othon a bövebb verziot. Program tipuskod:DWAZFIAKPVA D alaptipus= 1raktár+ vevö árajánlat+beszállítoi megrendeés Bővitő modulok: -Bövitett ügyfél adattár+hirlevél generátor -Szerelöműhely kieg. -Árú foglalás megrendelő részére -Bizományosi készletek nyomonkövetése -Vevő kedvezmények nyilvántartása -Árkategoriák -Mennyiség függö árak -Direkt fogyás -Termék összeállitások alkatrészből -Üzletkötö jutalék nyomon követés Ezek a dolgok mindenképpen szükségessek volnának nekem de a teljes verzionak jobban örülnék. Elöre is köszi.
  6. Free77

    Raktár vagy készletkezelő

    A szótár progi nekem is ingyen van meg még néhány hasonlo okos program. Ez a progi viszont fizetős 200 000 felett van a teljes verzionak az 1 éves kódja és ez nekem túl sok. Ennyit nem tudok érte fizetni azért kérdeztem hogy valaki fel tudná-e törni de én nem ismerek ilyen embert sajnos. Itt sok programozáshoz értö ember van valaki csak vállalja kihivás ként.
  7. Sziasztok! Volna nekem olyan problémám a neten találtam 1 nekem való progit csak a kód túl drága volna hozzá. Ebben szeretném kérni a segitségeteket hogyan vagy honnan lehetne törést szerezni hozzá? Az is jó lenne nekem ha megtudnátok mondani hogyan lehet a kódot kiolvasni belöle. A progi innen letölthető szabadon csak a kód nélkül korlátozottan fut. http://www.jomagam.hu/programok/jgl_1raktar_letoltes.htm Segítségeteket előre is köszi.
  8. Free77

    Programozás

    Sziasztok! Volna nekem olyan gondom, hogy a következő progiról keresnék törést, vagy teljes szintü felhasználoi kódot. Várom segítségeteket fontos lenne. Köszi. http://www.jomagam.hu/programok/jgl_1raktar_letoltes.htm
×
×
  • Create New...