Jump to content

kiscsipa

Veterán
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About kiscsipa

 • Rank
  Zsebibaba
 1. kiscsipa

  Adatmentés vinyóról

  hello vettem egy fujitsu siemens strorage 25EV820 típusú külső merev lemezt és amikor bedugom a gépbe nem olvassa be hogy mi lehet a baj és mit lehet neki tenni? Köszi
 2. kiscsipa

  PKBZS Művei

  elmondanátok hogyan kell ilyen absztrakt képet csinálni ps2ben ezekhez kell valami ecset és akkor azt felraknátok?
 3. prohardver.hu ott vanak tesztek videókarikról is de szerintem ati-t érdemes nekem is az van és jó vagy ha új gépet veszel akkor vegyél bele croosfire-ös alaplapot és akkor 2 videókarit tutsz bele rakni. csak tipp volt de szerintem ati a jó. nekem bevált.
 4. kiscsipa

  Fl Studio,ha gondod akadna!

  sziasztok teljesen kezdő vagyok nem tudok semmit csinálni a progin belül egyébként meg a 8 van meg demo-ban, és angolul. kérlek segítsetek hogy mit hogy kell mit kell beállítani meg hogyan lehet egyáltalán zenéz csinálni. köszi.
 5. kiscsipa

  Clan Logo

  elmondanád hogyan csináltad mert én magamtól nem tudok ilyet csinálni. amúgy meg nagyon jó.
 6. kiscsipa

  Virtual Tuning

  ok de ha megszeretném véltoztani egy kocsinak a szinét azt hogyan csináljam?? köszi és lécci minden virtuál tunighoz tartozót irjatok le. köszi.
 7. kiscsipa

  Virtual Tuning

  Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy pontosan hogyan kell így tuningolni egy autót például a felnit vagy lökhárítót kicserélni. köszi. Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy pontosan hogyan kell így tuningolni egy autót például a felnit vagy lökhárítót kicserélni. köszi. Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy pontosan hogyan kell így tuningolni egy autót például a felnit vagy lökhárítót kicserélni. köszi.
 8. hello azt szeretném megkérdezni hogy ati raedon 2600/ 256mb/DRRII vagy nvidia 6600/256mb/DRRII est vegyek árban az ati-t akarom mert keveset játszok de a haverok azt mondják hogy legalább egy nvidia 6600-at? a proccim AMD és az atit támogat most egy 1250-es alaplapi van benne. és a procci ati-t támogat. köszi
×