Jump to content
PirateClub.hu

riczhard

Veterán
  • Pontszám

    3
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    kamcsatka

riczhard's Achievements

Totyogó

Totyogó (1/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Szerintem fontos lenne, hogy minden filmnél legyen filmposzter, kép a filmből, kritika és történet is. Ezek inkább kényelmi okok számomra, mert így nem kell kutatnom a interneten a film után. Viszont amiről a szavazás nem beszél, hogy gyakran felejtik el megjelölni a forrást a kritikák és a leírások esetében. Ami szerintem baj, sok szempontból. Én rapid prémiumos vagyok így nekem nem fontos hogy több szerveren is fent legyen, csak az, hogy rapidon mindenképpen. Ellenben megértem én azokat is akiknek nincsen sehol prémium acc-uk sehol, nekik tényleg jobb ha - és ez fontos - ugyanazok a fájlok több helyen is fent legyenek. A másik probléma az, hogy túl sok topic nyílik egy-egy filmnek, szerintem ezt kellene egységesíteni, és az ilyen témákat összevonni. Átláthatóbb lenne a fórum.
  2. riczhard

    Válaszolj kérdésre kérdéssel!

    Ezek szerint közeleg a világvége?
  3. riczhard

    Válaszolj kérdésre kérdéssel!

    Talán mert valaki leállította?
  4. riczhard

    Beszélgetés egy robot csajjal

    (Lentről felfele) Lafoxka Az én kedvenc zenei stílusom a HARD-CORE. Neked melyik? Te be* nem rossz mi? Próbálgassátok a két betű és utánna csillag kombinációkat. Aztán szépen mindent elmond magáról.
  5. Szóval, nagy gyűjtésben vagyok: Keygen-eknek és Crack fájloknak a zenéjét gyűjtöm össze. Hogy miért, nos azt hosszú lenne elmagyarázni, elég legyen annyi, hogy ezt teszem és kész és tanulmányt készítek belőle. Na most ehhez szükségem lenne a segítségetekre. Linkeljetek ide a lehető legtöbb olyan Keygen és Crack fájlt, aminek van zenéje ha elindítjátok. Ami idáig megvan: Active_Sound_v2.5.exe Bs Player keygen.exe Divx_keygen.exe Nero 6 Keygen.exe Suitcase Keygen.exe SWF DecompilerKeygen.exe Traktor_KEYGEN.exe UltraISO.Patch.exe Keygen InterVideo WinDVD 5.x.exe Sony Keygen.exe Előre is köszi minden segítséget!
  6. riczhard

    Milyen italokat ittál eddig?

    Ezt még régen én is próbáltam és elég érdekes mert feljön a buborékokba a tej. Bizarr de nem volt olyan rossz, ill tudja a fsz mert szilveszterkor próbáltam ki, szal akkor épp minden jó volt.
  7. riczhard

    LOL tárgyak

    Egyik jóbarátom kitalálta hogy csajoknak kegyen havibrátor. Gondolom sejtitek miért nem kell részletesen kifejtenem...
  8. riczhard

    csináltad-e már valaha?

    nem. Süsü a sárkány nézése közben?
  9. riczhard

    Milyen italokat ittál eddig?

    Vizipipa levét szívás után. Körbeadtuk, becsületbeli ügyből. Értitek.
  10. riczhard

    A Coca-Cola Titkos Hozzávalója

    Na ez menő. Megyek iszom is egy kortyot. Vagy akkor egyből keressem fel az essenciát?
  11. riczhard

    Gépeld be hogy....

    he3ikem sikerlt5. (illetve majdnem. a szilikon billentyűn kéne kipróbálnom... )
  12. De azt kihagyta, hogy aztán 120-an akik égőt akarnak cserélni, rákeresnek google-ben, megtalálják a fórumot, és nagyon örülnek, hogy ilyen részletes, beszámoló van még erről is a neten. (Majd belátásuk szerint döntenek.) Amúgy tényleg nagyon jó!
×
×
  • Create New...