Jump to content
PirateClub.hu

mikul

Veterán
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About mikul

 • Rank
  Pelenkás
 • Birthday 12/10/1987

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Magyarország

Recent Profile Visitors

818 profile views
 1. mikul

  Csajozós gondok,ismerkedések,első lépések!

  Nos úgy alakult hogy ezután a dolgok után 2hétre elfogadta a randi meghivast,elmondtam neki az érzéseimet töviről hegyire,mondta hogy nincs nagy tapasztalata ezen a téren,szerintem jól sikerült a randi sokat nevettünk,viszont miko következett volna a masodik randi hirtelen eltűnt a csaj a facebookrol telefon se vette fel,csak egy sms-t küldött hogy nem akarja velem folytatni fiatal ő meg nem tudja maga se hogy mit akar,sms-be megirtam neki hogy gondolja meg a dolgokat ha ugyvan keressen meg,szoval sajna megint pórul jártam.
 2. mikul

  Csajozós gondok,ismerkedések,első lépések!

  Elakartam hívni valahová de nemet mondott hogy csak barátkozni akar szoval jo kis pofara esés volt tehát semmit se vegyünk biztosra. .... Lehet hogy beijedt.........
 3. mikul

  Csajozós gondok,ismerkedések,első lépések!

  Sziasztok!!! Van egy lány akivel már pár hónapja szoktam beszélgetni társaságban minap megkérdezte, hogy van e barátnőm mondtam neki, hogy nincs sajnos nem úgy jött ki a lépés erre a válasza, hogy egy két lépés és lesz barátnőd szerintetek ez célzás lehetett arra, hogy hivjam el randizni megmerjem lépni?
 4. mikul

  Konfigurációk, alkatrészek

  Sziasztok! 180 ezer ft-ot szánok új számítógépre mit lehetne ennyi pénzből kihozni Az operációs rendszer nem kell monitor,hangfal,billentyűzet,egér ezek se kellenek ddr3-as típusú alkatrészek legyenek geforce és ati radeon videókártya pl:ha egyforma teljesítményű akkor az olcsóbbik legyen?! Processzor:2 magos 3,20 ghz jobb e vagy a 4 magos 2,83 ghz e a jobb? ! Mostani játékokhoz kb.hanyas kell? Én 4 magosra gondoltam ezért 4 magosat kalkuláljatok!
 5. mikul

  Mit utálsz a Tömeg közlekedésben

  Én a tömeget,de legjobban azt utálom amikor felszállunk a buszra és mindenki aki már a buszon ül less hogy kiszáll fel ,oda fókuszáll mindenki,ja meg a nyálás gennyeket utálom a busz leghátuljába:-) 6 évig buszoztam!!!!
 6. mikul

  Egy autószerelő naplójából

  Pusztulunk haverommal a nevetéstől!!!:-)
 7. mikul

  Végső Állomás 4

  Mikor jön a film???
 8. mikul

  Itthoni mozibemutatók

  Van e ilyen film vagy lesz e?: Rossz ötlet number 1: Meglógtam a ferrárival 2
 9. mikul

  Itthoni mozibemutatók

  Tom and Jerry: A Little Learning 2008 -as tom és jerry film mikor jön ki??? Moziban nem lesz?Dvdre fogják kiadni,és mikor?
 10. mikul

  Bud Spencer

  A google-ba nem találni róla semmit!!!
×