Jump to content
PirateClub.hu

nolcsi122

Felhasználó
  • Pontszám

    12
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: nolcsi122

  1. Valamit nem jól csináltam?? miért nem lehet nagyobb képet berakni??? kérlek benneteket , aki tudja , adja meg a választ. köszi előre is.
  2. Miért is nem lett nagyobb a kép???
  3. Először a képfeltöltést használtam, sajnos megszünt. Jó hogy lett helyette másik, de ez nem olyan mint az eredeti volt. De ez van, ezért is köszönet jár.
  4. Sajnálom, hogy még mindig nem működik a KÉPFELTÖLTŐ !!! Várható egyáltalán hogy valaha is használható lesz???
  5. Nem értem, több mint egy hónapja a KÉPFELTÖLTŐ--t nem lehet használni. Miért?? Miért nem azt írják ki, hogy végleg megszüntették. Nagyon szerettem azt az oldalt, de hiába nézegetem napok,hetek, s lassan hónapok óta, de nem tudok vele képfeltöltést végezni. Értelmes, elfogadható választ várok már olyan személytől, aki felelősséggel tud válaszolni. Ui: Tőled elnézést kérek, nem rád haragszom, de nem tudtam hová írjam be azt, ami nagyon nyomja a lelki világomat.
  6. Kedves Piero ! Sajnálom, hogy ilyen érthetelennek tűnök,de nem oly régóta internetezem, én egy idős nagymama vagyok, s úgy gondoltam, hogy az általam kedvelt weboldalon ha nem értek valamit, akkor az ott irogatók , fórumozók, oda látogatók segitségemre lesznek. Unokáim tanitgattak internetezni, s nem könnyű nekem itt eligazodni. Remélem így érthető, hogy miért tűnök kiváncsinak. Ha terhetekre vagyok, akkor elnézést kérek. Tisztelettel: nolcsi122
  7. A képfeltöltés megint nem működik. Sok a gond ezzel. Nem lehetne javítani rajt? Tisztettel várom a választ. Köszönettel.
  8. nolcsi122

    Ötletek A Fórumhoz

    Nem tudom hova kattintsak, ha írni szeretnék a fórumra. Meg aztán ebben is kérném a segitséget, nem vagyok nagyon gyakorlott internet kezelő, minden segitság jól jön, mivel itt főleg nehéz eligazodnom: Kérném valaki szíves segitségét, hogy hol hogyan kell beállitani az időpontot, hogy a legultolsó dátum legyen látható ha írok ide az oldalra, ne pedig a legelső - naqyon régi - beírás. várom segitőkész válaszotokat.
  9. Köszi. Arra kérnék választ tőled, hogy hova kattintsak, hogy ne küldjön a rendszer minden alkalommal értsitést emailba ha valami beírás történik a weblapon . Mivel eléggé kezdő nagymama vagyok, nagyon örülnék a segitségednek. Nem szeretnék minden fórumban vagy bárhol történő beításkor emailos értesitést kapni. Várom segitőkész és megtisztelő válaszodat..nolcsi122
  10. sajnos nagyon nehezen igazodok itt el. Hogy tudnák úgy írni, hogy ne valaki nevére kelljen rákattintanom???? nekem ez kissé bonyolult weblap., segitsen aki tudna...megköszönném.
  11. Jó reggelt és napot ! Nagyon sajnálom, hogy az oldalon nem tudtam ma használni a képfeltöltő oldalt. Tudom, hogy valami gond van, de jó lenne ha arra is választ kapnánk, hogy a továbbiakban lehet-e használni, mivel nagyon megszerettem - gondolom sokan vagyunk igy - és csak a PirateClub segitségével szoktam barátaimnak különböző alkalmakra képet küldeni levélben. Mielőbbi választ szeretnék kapni. Tisztelettel nolcsi122 Jó reggelt és napot ! Nagyon sajnálom, hogy az oldalon nem tudtam ma használni a képfeltöltő oldalt. Tudom, hogy valami gond van, de jó lenne ha arra is választ kapnánk, hogy a továbbiakban lehet-e használni, mivel nagyon megszerettem - gondolom sokan vagyunk igy - és csak a PirateClub segitségével szoktam barátaimnak különböző alkalmakra képet küldeni levélben. Mielőbbi választ szeretnék kapni. Tisztelettel nolcsi122
×
×
  • Create New...