Jump to content
PirateClub.hu

carlos maru

Veterán
  • Pontszám

    21
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: carlos maru

  1. Vesztettem!

    A p!c$ába!

    Mikor nyerhetek?

    Azt jobban szeretem!

  2. Az avatár saját lészítés!!

  3. carlos maru

    Fiú vagy vagy Lány?

    Az asszonkám aszmondta, hogy férfi!! És ha Ő aztmondta én hiszek neki. (ja azért mondta már más is csak nők)
  4. Haver innen szedte zenei kérésemet még nemvolt gépem. Aztán "megkaptam" (meg dolgozok érte) a cuccosomat. Aztán az eggyik első dolog a regisztáció és még most is itt vagyok. Jó hely nagyon tetszik. Pirateclub mindörökké!!
  5. carlos maru

    Emos VS Rocker

    Az EMO mint zenei stílús jó de sajan amit manapság neveznek annak az valami borzasztó nagy sz*r! A ROCK hát az valami nagyon f*sza zene!!!!!!! Én a ROCKot részerítem előnyben!
  6. carlos maru

    Meglepetések barátnőnek

    Hali! Én az évfordulón virággal (vörös rózsa tutti tipp) és némi csokival kezdtem. Nem nagy dologgal ne sejtsen semmit aztán jöhet a móka! A szoba patyolatra vágása mert az már jópont ha rend és tisztaság van. Aztán berendezni a szobát asztal virágok gyertyák mindenféle romantikus dologgal. A neheze jött ezután: fözni (nekem nehéz mert kezdő vagyok benne). Én rizses sajtos golyót csináltam husival és gombával a közepén azután torta fehércsokis volt nálunk. Ezután gyertya begyújt, ja bórt behozni a hűtőből mert az nagyon fontos édeset vettem én. Üdítő sem árt colát és rostos cuccost vettem. Ezután a nő jöhet a szobába persze miután elmentünk érte! Aztán meglepi az arcán na ez megfizethetettlen!!!!!! Nekem NAGYON JÓL sikerűlt az évfordulós vacsi! Persze az étterem könnyebb de ez tényleg személyes! Ez az Én tanácsom neked/nektek! Remélem ha használjátok bejön!!
  7. carlos maru

    Az első csók

    Nekem egy házibuliban volt. Dumáltunk és egyszercsak kb. egyszerre kaptuk le egymást. Hát a csaj tempólya kissé gyors volt hozzám akkor. A nyelvével! Aztán mégy egypárszor miközben haza kisértem. Nagyon jóvolt én nagyon élveztem.
  8. carlos maru

    A saját álom 11-ed

    A kapus kissé előbbről de a példa képem: -----------------------H.L.Chilavert--------------------- kis Fredinand-----C.Puyol-----G.Heince-----Finnen---- -------E.Mareska----S.Gerard----D.Balázs-(PSV)--- ---------------------------L.Messi------------------------ -------------------L.Toni-----------R.Santa Cruz------- Csere (tudom kezdő 11 de szerintem ahhoz tartozik) 1.: G.Zoltán (W.B.A) 2.: F.Lampard 3.: F.Totti 4.: D.Drogba 5.: P.DiCanio Mondjuk ez nagyon nehéz kérdés mert megannyi Kitűnő játékos van a világon akiből kb. 50 álom 11-et kilehet hozni. A nevek rosszul írásáért bocsánat!
  9. Én 19 évesen a barátnőmmel. Nem kapkodtam el de nem bántam a dolgot, hogy eddig vártam. Nem voltam persze Casanova de azóta csiszoltunk a tudományunkon!
  10. Nekem a haver mutatta és csak töltött lefele semmi aktivitás. Én probálkozok aktív lenni amennyire tudok de sajna nem megy még gördülékenyen. De a legtutibb oldal amivel találkoztam eddig.
  11. carlos maru

    Mikor szeretkeztél utoljára?

    Vasárnap! De már kaparom a falat! Én a barátnőmmel péntekenként találkozunk vasárnapig a tanulmányai miatt eddig. De ez a félév jobb mert csüt.től találkozunk azaz ma. Már a buszon utazik hazafelé. Jó lesz a napom végre. Ahogy mondani szokták általában ha nincs nagyon hétközben itthon a párod: Hétfő: elmegy valahogy Kedd: kezdesz feszülni Szerda: szétrobbansz majdnem Csütörtök: a lyukas vödröt is ha lehetne...... De kibírom hétről-hétre mert erre a csodálatos élményre érdemes ennyit várni!
  12. carlos maru

    vegyél csokit kislányom! XDDD

    Nagyoooooon ott van a téma! Tök jó!!!! Asszem haverok is borulnak majd ha meg sasolják!
  13. carlos maru

    Jézus aggódik.

    Örülök, hogy tetszett nektek is! Ha lesz még akkor írok nektek! ---------------------------------------------
  14. Jézus nagyon gondterhelten összehívja az apostolokat, hogy tartsanak egy gyűlest, a vilagszerte jellemző igen magas drogfogyasztas miatt. Hosszas megbeszélés utan arra jutnak, hogy jobban meg kell ismerniük a problémát. Ki kell probálniuk a drogokat magukon es akkor eldönthetik, hogy hogyan küzdhetnek ellene. Azt is elhatarozzák, hogy néhányan közülük visszatérnek a földre es beszereznek különféle drogokat. Két nappal később a tanítványok kezdenek visszaérkezni. Jézus az ajtónál várakozik: - Ki az? - Pál vagyok. Jézus kinyitja az ajtót. - Mit hoztál, Pál? - Hasist Marokkóból. - Nagyon jó, gyere be. - Ki az? - Márk vagyok. Jézus kinyitja az ajtót. - Mit hoztal, Márk? - Marihuánát Kolumbiából. - Nagyon jó, gyere be. - Ki az? - Máté vagyok. Jézus kinyitja az ajtót. - Mit hoztál, Máté? - Kokaint Boliviából. - Nagyon jó, gyere be. - Ki az? - Lukács vagyok. Jézus kinyitja az ajtót. - Mit hoztál, Lukács? - Speedet Amszterdamból. - Nagyon jó, gyere be. - Ki az? - Judás vagyok. Jézus kinyitja az ajtót. - Mit hoztál, Judás? - Az FBI-t - Ti rohadékok, kezeket a tarkóra, mindenki a falhoz!!!
×
×
  • Create New...