Jump to content
PirateClub.hu

Kleshk

Veterán
  • Pontszám

    16
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Pontosan ott ahol van.

Kleshk's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Minden gyári órajelen, a ramokat az alaplap kompatibilitási listájából néztem ki, minden driver friss és a játékok is naprakészek.
  2. Gigabyte FXA UD7 Alaplap Gigabyte GTX 680 Videokártya AMD FX 8150 BlackEdition Processzor 3.6 Ghz Corsair 8GB 1866Mhz Memória WesternDigital BlackCavier 1.5 Terra Winchester SATA3 StarCraft2 max beállításokkal, sőt, Oblivion ENBseries-el is szaggat néhol. Nem tudom miért, de szerintem egy ilyen konfigon nem kellene ezen játékoknak akadnia. Más játéknál eddig nem vettem észre. Ötletek hogy miért lehet ez? Mert nekem nincs!
  3. Beszereztem egy Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro hangkártyát, USB-s. Egyszerű a vázlat: akármilyen drivert telepítek, kékhalál. Miest bejönni a windows bejelentkezési hang, kékhalál. Próbáltam régebbi, újabb verziót is, nem használt. Windows 7 64 Bit. Ötletek? Esetleg járt már így valaki? Fontos lenne mert 14 napos pénzvisszafizetési gari van, addig ki kell fundálni mi legyen. Nagyon tetszik az eszköz, örülnék ha jól működne!
  4. Köszönöm szépen a gyors válaszokat!
  5. Corsair 2x4GB DDR3 1866MHz Western Digital 1.5TB 64MB SATA3 Gigabyte GTX 680 2GB DDR5 Gigabyte 990FXA-UD7 AMD FX 8150 Black Edition Azt szeretném tudni hogy elég-e egy 800-850-es táp ehhez a konfighoz? Pl ezek.: Cooler Master Silent Pro Gold 800W Thermaltake Tough Power GRAND TPG-850MPC
  6. Kleshk

    Microsoft Windows 7

    Sziasztok. Bocsi a kérdésért, biztosan millió ilyen kérdés akadt már ezen a fórumon. Ehhez a konfigurációhoz tegyek-e fel Windows7-t, vagy ne foglalkozzak vele?: processzor: AMD Athlon XP 2500+ 1.83Ghz memória: 1.5Gb videokártya: Nvidia 6600GT 128Mb Ha megfelel, mert úgy olvastam megfelel, de kíváncsi vagyok első kézből milyen a vélemény, akkor mégis melyik verziót ajánljátok?: Microsoft Windows 7 Ultimate Microsoft Windows 7 x86 Ultimate Retail HUN MSDN DVD Mind a 2 féle Windows 7-t [P]laci linkelte ki a megfelelő témába. És utoljára melyik aktivá tort használjam, értem én melyik a legmegbízhatóbb? Esetleg ha tudtok jobb Windows 7-t amit felrakhatok akkor kérlek segítsetek. Előre is köszönöm a segítségeteket.
  7. Kleshk

    Mikor szeretkeztél utoljára?

    Ma este 7-8 között.
  8. Kleshk

    Méret a lényeg vagy a vastagság?

    Ez tök jó, az átlag méret ami a legtöbb pasinak van az 15-16 cm, (világszinten) itt persze 80% kb 17 felett van. Nem mondom, ez a pirate club teli van átlag "feletti" "férfiassággal". xD Lehet csöpögős, lehet nem, az a lényeg hogy mekkora az érzelmi kapcsolat a párod és közötted. Minél inkább szeretitek egymást, annál jobb lesz az aktus, feltéve persze ha nem egy éjszakás kalandról beszélünk.
×
×
  • Create New...