Jump to content
PirateClub.hu

SDAW

Veterán
  • Pontszám

    9
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About SDAW

  • Születésnap 04/04/1979

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    earth

SDAW's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. SDAW

    Numark Total control

    total controlon nincs fülles kimeneted akkor már Behringer BCD3000 és talán még olcsóbban is jössz ki. ha még nem későn szolók
  2. SDAW

    Vsti/vst pluginok használata!

    a Rewire megoldás az nem előnyös gyengébb teljesítményű gépeknél.... Sőt ha a gépem veszem alapul akkor 4magos alatt 4 giga ram alatt elég hamar behal. dualcore 3.2ghz 2gb ram -omból meg ítélve és hiába a közép kategoriás Emu1212m hangkari. Egy omnisphere vst plugin 5-6csatornánál már ki mutatja az embernek hogy hehe mint ha gyenge lenne a gépecske... De akár vegyük pldának mondjuk a colossus-t az is egy gép akasztó Vst.... és hát ezekre jó ha csak egy szoft fut nem kettő mint Rewire módnál. az igen meg terhelő a gépek számára... így is lehet ám renderelni bőségesen mire elkészül egy komplett muzik - átlagban 8-10 szoft fájlból jön ki az a 30 - 40 csatorna anyag amiből már össze lehet rakni egy "ütősebb zenét"
  3. SDAW

    Fl Studio,ha gondod akadna!

    Eredeti oldal http://refx.com/ De ha a youtube-on rá keresel akkor még ízelítőt is kapsz
  4. SDAW

    Fl Studio,ha gondod akadna!

    Talán mert eszméletlen hangszínek vannak benne Arpigatort -nem kell végig magadnak pötyözni kapásból be tudod állítani tekerni 4 hangot octáv emeléssel be lősz hogy szépen pörögjön próbáld ki saját felelőségre ! csak ne hogy függővé válj amúgy ha már plugin akkor omnisphere és Stylus! csak hát ezek is, igen csak helyigényesek de sok alap plugint tudnék amik nem haladnak meg 500megákat sem és eszméletlen jól használhatóak! pl: hydra, cameleon. Rob pappen Concerte FX BLUE, absynth, és még sorolhatnám
  5. SDAW

    Fl Studio,ha gondod akadna!

    Rathel! FL-be Nexust ugye ezt nem gondolod komolyan, vagy izomképed van? Na Nexus megoldás kapj le 1.9 patchel rendelkezőt (HYBRID) félét Az tökéletes! Bár egyes soundkönvtár nem fog el pörögni rajta mert vagy 1.3mat v. 1.4et kér ! (de ugye a külön pathcek) az nem több mint pár mega! És keres egy jó kaliberű progit az ekkora terjedelmű cumoknak ha nincs egy izom durva géped! mert az fl studio bekakasizik dualcore-on is pár jobb fajta plugintól! de ha négy magos géped van nopara meg legalább 4giga ramod és valami ultra brutál M-audio v. emu hangkarid!
  6. SDAW

    Vsti/vst pluginok használata!

    a rezsohoz refille packot szedj le ! vagy a vstkhez keres arra alkalmas progit (synapse, acid, fl, cubase....stbstb)
  7. SDAW

    Zene szerkezet és kiálás

    zeneszerkezet felépítés kiállás Kell egy jó fajta program! ahol a saját loopjaid elő állítod progik (Synapse, fl, reason stb) Loop : dob sávok (a tiszta hatás miatt érdemes különsávokon dolgozni a hangokkal: snare, kick, cin, clap...és a többi), kell egy basszus sáv, dallam, pad, beülő hangjátékok(fxek vagy kisebb háttér dallamok) ha ezek meg vannak akkor ACID, Ableton, audition, cubase egyéb progiba össze illeszted a mastering minősége miatt ez a célszerűbb eljárás! ott a felépítés meg kedved szerint! persze ez vitatható kinek mi jön be! a váltások tőrések meg akasztások és kiállás esetleg külön álló szóló rész ez mind rád van bizva! a lényeg úgy is az ha jól csinálod akkor tetszetős lehet és pár év gyakorlás után talán elérsz egy kiadást is! nagyjából ennyi! De a leglényegesebb hogy hallgass sok igényes zenét nagyon jó minőségben!
  8. SDAW

    Kedvenc sorozatod??

    dallas, fekete erdő klinika, familia kft, szomszédok :D :D ja és még a tenkes kapitányát sem vettem meg :D
×
×
  • Create New...