Jump to content
PirateClub.hu

Helioport

Veterán
  • Pontszám

    14
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Jurop

Helioport's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Helioport

    Nokia N95

    Na és mi a vélemény az új 21-es szoftról? Jobb lett? Változott?
  2. Helioport

    NOKIA N95 8GB

    Ha eddig még nem találtad meg azokat a pontokat, ami alapján úgy érzed, hogy kell neked ez a telefon, akkor ne vegyél. Én pl úgy gondolom, hogy minden benne van, amire manapság a hétköznapi ember szert tehet. Tipikus férfiszerszám, egyfajta svájci bicska, tele kis gadgetekkel, amikre nem biztos, hogy bárkinek is szüksége van, de jó, ha egy bizonyos helyzetben kéznél vannak (pl az 5MB fényképező, a (GB memória, a navigáció, az oprendszer, a zenelejátszó). Emellett a készülék (szvsz) szép, kellemes tapintású, közepesen jó minőségű anyagokból. Jó a kijelző, meglepően nagy, mikor bekapcsolod. Személy szerint én hiányolom ennél a méretnél a kicsit nagyobb felbontást, de a barátja vagyok:) Hangos telefon, jó a rezgés, jó az internetes megjelenítés. Szép és csili-vili. Mit lehet még elmondani?
  3. Helioport

    Nokia N95

    Tommy: It's a bug in the V15 firmware. I have heard a solution is to format the mass storage, hard reset your phone, and then re-install the firmware. Beware all data will be lost doing it this way, so remember to transfer any data onto your pc, and sync your contacts & calender apps using Nokia PC Suite first. Ez egy bug a v15 ös firmware ben. Azt hallottam, hogy a megoldás a teljes format, hard reset, aztán újrahúzni az egész telefont. Figyelj oda, mert minden adat el fog tünni a telefonról, szóval vidd át az összes adatot a pcre, szinkronizáld a kontaktlistát és a naptárad a Nokia PC Suite-tal. aztán: Only occurs on some installs of V15 apparently. There was a thread about it on Nokia forums, but it has mysteriously vanished....... Csak pár v15 intallációban tűnt fel. Volt megoldás a Nokia fórumban, de aztán rejtélyesen eltűnt. Szóval azért nem eszik olyan forrón a kását, főleg ha benne van a kanál. A bug az bug, kijavítják oszt' hali.
  4. Helioport

    Nokia N95

    TrueMaster, te mindig olyan informált vagy... Jó a cikk...
  5. Helioport

    Kínai mobiltelefonok

    Ezt elolvastátok, vagy mindenkit át lehet verni baromsággal? Dear customer: To avoid any dispute, please read this note carefully!!! Kindly note: There is also NOKIA logo on its back !!! This phone internal memory is not 8GB!The memory of this phone is 256MB,if you need 512MB or 1GB memory, you should leave me a comments and choose the specification while placing an order on it! Thanks! Durván: Tisztelt Vásárlók! A félreértések elkerülése végett figyelmesen olvassátok el ezt a megjegyzést! Fontos tudni: Nokia logo van a hátulján is! Ennek a telefonnak a belső memóriája nem 8GB!!! Ez a telefon 256 Mb memóriával bír, ha 512 MB vagy 1 GB memóriára lenne szükséged, hagynod kell nekem egy hozzászólást, és válaszd ki a specifikációk közül amire szükséged van akkor mikor a rendelést elküldöd! Köszi! Hogy lehet, hogy ami benne van, pont ebben a sorrendben van a Nokia oldalon is? Egyszer egy srác rendelt így motort, aztán Harley helyett nem kapott semmit, és sokan írták, hogy kaptak egy motort egy 53 (!!!) ccm motorral!!! Egy igazi pé**sz, de kérdés, ti is azok lesztek e? A névnapomon mutatott egy srác egy telcsit, amin a háttérkép nem virtuál-digitál volt, hanem reál!!! Értsd, ODA VOLT TÉVE A KIJELZŐ MÖGÉ EGY KÉP! Előlapon Alcatel volt, hátul IMEI és minden nélkül csak Made in China... mondjam még? Ne már, srácok! Ha nincs zseton, nem kell villantani, aztán mikor lesz, veszel eredetit... de így...
  6. Helioport

    Nokia N95

    Az akadás valóban furcsa... a műholdak számáról meg úgy tudom, hogy a Föld körül 48 kering, pozíciójukat tekintve pedig minden négyzetméterről látszania kell 3-nak, ami a 2D pozicionálásnak felel meg, mert még kell egy negyedik a magasság megállapításához (3D). Legalábbis a Garmin ezt írta a GPSemhez. És még annyit, hogy a rendszer totál passzív, a fél méter átmérőjű 150 kilós műholdak semmi mást nem küldenek, csak a "pontos időt", persze atomórával, és ezt kell az algoritmusnak összehasonlítania. Effektív melyik "pontos idő" mikor ért oda, és az eltolódásból az algoritmus megmondja milyen távolról jött a másikhoz képest. Valami ilyet olvastam.
  7. Helioport

    Nokia N95

    Szerintem meg ez az IGAZI mesterséges avultatás... kitenni valami sérülékeny drágát a külső hatásoknak... egy év, és lecseréled, mert karcos. ... ...vízióm van... Egy olyan alkatrészellátó, aki kifejezetten az ilyen nevetséges alkatrészeket cseréli. Plexi a kijelző előtt, meg az üveg a fotooptika előtt, ezenkívül csúszka, meg mittudomén...hangszóró, és csináldmagad. Egyszer elpattant a kijelzője a w810 nek, ami a birtokomban van, hát utánanéztem, vettem egyet, majd valami repair oldalon megvolt a howto. Kicseréltem, és még mindig erről netezek... az N95 8 GB ig.
  8. Helioport

    Nokia N95

    Hogy visszafejlődés? Kifejezetten frusztráló és zavaró a tudat, hogy veszek valamit egy valag pénzért (ez azért egy külföldinek sem olcsó, bécsben 750 euróért is láttam) amiben van egy már valamire tartható kamera, és akkor nincs védelem. Megveszem, de már nézem a világban, csak még nem találtam rá bizonyítékot, hogy lehetséges valami modding hátlapot rátenni, ami vagy az "alap" N95 hátlapja, vagy valami Made In Singapore... mert ez így nagyon nem gyere be.
  9. Helioport

    Nokia N95

    Én egyre többet hallok olyanról, mikor valaki megveszi a telcsit (szvsz 99% ban Nokiára jellemző a nem kész dolog) hogy majd úgyis kijavítják. Nekik valahol kicsit savanyú lehet, hogy kiadták a telcsit újabb külsővel.
  10. Helioport

    Kínai mobiltelefonok

    Ez inkább ijesztő....
  11. Helioport

    Nokia N95

    Azért a kettő összehasonlíthatatlan, de ez nem kérdés, és nem is vita tárgya: Ez már ki lett tárgyalva nem egyszer és nem kétszer ezen a fórumon, és más, honi és nemzetközi fórumon is. Gyakorlatilag úgy hasonlítasz össze hasonló telefonokat, mintha én azt mondanám, hogy a Meizu jobb mint az IPhone... mert mindkettő hasonló, kvázi úgy néz ki egyik, mint a másik, ha nem értesz hozzá, át lehet vele vágni, de a Meizu gyakorlatilag is többet tud. (Ha erről többet akarsz tudni, nézz utána.) Mégsem jobb, mégsem szebb, és teljesen más. (ÉS másolat, ami most mellékes, és nem kapcsolódik.) Vagy hasonlíts össze egy Nokia 3110i-t egy 3110 Classic-kal. Nevetséges. A kettő nem is ugyanaz a telcsi, csak ugyanaz a nevük, és kívülről hasonlóak...
  12. Lehet, csak nagyon gazdaságtalan... de ha birod lecsóval, akkor netezzél mobilról...
  13. Helioport

    Nokia N95

    Az előlap cseréje valóban nem nagy dolog. Gyorsfordításban: Fon kikapcs, 4 csavar Torx 5 ös(nem az általános 6 os!) méretű csavarhúzóval eltávolít, kis hangszóró óvatosan kiszed, és azonos irányban letesz, mert ha nem úgy rakod vissza, nem fog működni. Új előlap kicsomagol, kicsi hangszóró beletesz a fent leírtak alapján. Telefonra rátesz, visszacsavaroz, bekapcsol, és élvezi az új kinézetet. Itt a jutúb videjó: http://www.youtube.com/watch?v=60gSWlclbEg&feature=related Jótanács! Mielőtt elkezded, moss jól kezet, hogy ne legyen rajta természetes zsírosság, vagy vegyél fel pamutkesztyűt! Pakolj el minden sz*rt az asztalról, legyen előtted rend. Az asztalt, amin dolgozni fogsz, jól töröld le, hogy ne szálljon fel por róla. Mindent úgy tegyél le, hogy ismerd a pozícióját, kis dolgok szerelésénél ez fontos. Előtte intézd el a dolgaidat, hogy legyen annyi időd, amennyit szerelned kell, ne kelljen felállni mellőle, mert elfelejted mit csináltál! NE NYÚLJ KÉZZEL A KÉPERNYŐHÖZ, HA LESZEDTED AZ ELŐLAPOT, ÉS NE IS FÚJKÁLD A SZÁDDAL, NEM POROS! UGYANÍGY NE NYÚLJ AZ ÚJ ELŐLAP ABLAKÁNAK BELSEJÉHEZ SEM, MERT MEG FOG LÁTSZANI! Nem az okoskodó beszél belőlem, hanem a sok telefont szétszerelő, illetve (a jól) össze is rakó, illetve modellépítő.
×
×
  • Create New...