Jump to content
PirateClub.hu

RapiD

Veterán
  • Pontszám

    376
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by RapiD

  1. Anti!

    Kezdjük az elején:

     

    Gyorsan nem fogsz hízni, pláne nem izomra. Maximum ha elkezdesz zabálni minden szemét kaját, de akkor max elhízol, és egészségügyileg is fos.

    Ez a türelmesek sportja, akikben van elég akarat, és elég időt szánnak rá.

    A tömegnövelőknek NINCS SEMMILYEN mellékhatása. Ezek élelmiszerek, ugyanazt tartalmazzák mint 1 tiszta kaja, plussz extrákkal (vitamin, stb...). De tömegnövelőre sem lehet építeni, mert a szervezet száraz kajára van berendezve, szóval csak kiegészítésnek jó használni. Én tömegnövelőt azért nem ajánlok neked, mert otthoni edzéssel nem tudsz olyan kemény edzéseket nyomni, amivel kellő szénhidrátot elhasználsz sztem, így csak lezsírosodnál. Maximum fehérjét vennék, de én a helyedben keresnék 1 edzőtermet és lejárnék oda heti 3x mondjuk.

    Megéri hidd el, pláne ha 7-8 kg-t akarsz hízni.

  2. Bran$i, én mindig viszek magamnak zenét, mert katasztrofális altató zene megy állandóan.

    Van a lejátszómon egy "Gyúrós" mappa, nem sok de jó számmal. Megjegyzem én ezt a zenét elítélem, nagyon nem szeretem, de edzéshez kiváló. Na akkor:

    Static X - Destroy All

    Freedom Call - Warriors

    Drowning Pool ft. Rob Zombie - The man without Fear

    Soil - Breaking me down.

    Dope - You spin me around

     

    Ezek a zenék néha +5-10 kg :D Ha egyedül edzek

     

  3. És megállni a növésben, az az izomzatra nem vonatkozik :) Szóval ne parázz, ha alacsony vagy legalább nagyobbnak fogsz tűnni ;)

    Juhzo az a kis sztori a tárogatón nagyon jó volt, megnéztem volna őket :D Vannak ilyenek, szereznek pár szép percet a pihenőidőben az tuti :P

     

    Dany az AND kapcsolat azt jelenti, hogy csak akkor kapod meg a kívánt eredményt ha mind a 2 feltétel teljesül :P

  4. Juhzo is megmondta, egy rendes edzés max másfél óra, és nem számít mióta edzel, a szervezetedben kiürülnek a glikogén raktárak, és onnantól az izmokat égeted, mivel nincs tápanyaguk. Nem értem miért mondanék ellent magamnak. Én azt mondtam, a súly nem számít, sokkal inkább a szabályosság. Ez tudtommal nem ellentmondás.

    Egy erőemelő egész máshogy vitelez ki pl. egy fekvenyomást, mint 1 testépítő. Nálatok az a lényeg, hogy 1-2-t belenyomsz a max súlyba, azt most hagyjuk mennyire szabályosan, egy testépítőnél pedig hogy szabályosan kontrolláltam, izomérzettel, végigcsinálja a szériát.

    Egy testépítő edzéshez, ami szerintem sokkal szabályosabb, sok lenne ennyi mellezés, egy erőemelőnek lehet h nem. Ha 1 nagy izmot rendesen megedzel, kb 72 óra a regenerálódási ideje...

    Lehet neked az erő a lényeg, nekünk a kinézet, evvel nincs semmi probléma. De ezt arcoskodás nélkül is el lehet ám mondani.

  5. Mézzel is jól lehet a túrót ízesíteni, abba több féle cukor is van :)

     

    Nekem nem hangzik túl jól a tákör féle edzés program... 2.5 óra edzés 1 alkalommal sok, közbe folyamatosan pótolni kéne a ch-t, különben nincs miből. 3 mell 1 héten? Nem tudom, én ha a mostani melledzésemből 3 mat csinálnék, simán túledzeném magam. Ha 3 rendes mellet lenyom 1 héten, az nem lehet túl jó féle sztem.

    Meg mi amúgysem "erőemelők" vagyunk, engem rohadtul nem érdekel miből mennyivel nyomok. Sokkal fontosabb a gyakorlat kontrollált kivitelezése, szabályosság, izomérzet.

  6. Juhzo, nálunk volt 2 rocker csávó, ők 2 gyakorlat közt kimentek cigizni :DD Az jobb? Ezeket csak megmosolygom, mindenki úgy edz ahogy akar, ők tudják :) Mindig magadra kell figyelni, magad kell legyőzni szerintem.

    Én már most alig várom a mai hát edzést, ez a kedvencem ;)

     

  7. A jumbot én is csak ajánlani tudom, elfogyott már egy sima, meg egy prof. is, jó féle kieg. :) De attól azért inkább csak nőni lehet :D Sokan mondták h el is zsírosodtak kicsit tőle (a simától).

     

    Dany94 szép teljesítmény, és ha nem hagytál ki azóta akkor jól bírod, gratula, és lenne értelme teremben folytatni, igaz nem tudom milyen felszerelésed van otthon, de az otthoni edzésnek sajna meg vannak a maga korlátai, egy ideig jó, de utána már nem fogsz tudni fejlődni. Persze ha egész konditermed van otthon, akkor nem szóltam :P

  8. Fehérjét kell csak enned minél többet, rendesen táplálkozni (zsírra ch-ra odafigyelve, h ne vidd tulzásba) és rendesen edzeni. A többi megy magától. Így tudsz a legjobban "átformálódni" izmosabba, anélkül h nagy tömeget szednél fel.

    És igen, vitamin sem árt. Multi-x a legjobb.

  9. Szerintem pont jó az úszásban, hogy azokat a részeidet mozgatod meg, amit a teremben nem, és ráadásul segít lelazítani, nyújtani... Ami ugye fontos, és sokkal jobb mint otthon szenvedni evvel. Tény h nem ettől leszel nagy, de nem is ettől kell... Arra ott a terem. Én heti 1-2x tuti úsznék ha tehetném.

  10. Gratulálok, szép teljesítmény amit leírtál :)

    Így van, az egész elszántság és kitartás kérdése.... Sok ember azt hiszi, hogy a tv előtt ülve ér majd el eredményt. Hát nem. Tenni kell érte. Példát kéne venni rólad ezeknek...:) Tájékozódtál, hogy meglegyen a kellő tudás, aztán elszántan időt nem sajnálva, meg is van az eredmény, és gondolom ezek után sem fogod abbahagyni, ha már elértél valamit.

     

    Az úszás nagyon jó dolog, én főleg nyújtásként lazításként úsznék, ha lenne időm...:S Sajna nincs meló mellett, örülök h edzeni tudok. De mindenképpen megéri. Már csak az állóképesség, a tüdő tágulás miatt is.

  11. Összekeversz vkivel, én sose akartam, és nem akarok most sem :D

    Én teljesen el vagyok a kis krea bombommal, meg jumboval. Bár ebbe a melegbe nehéz enni.... :S

    De azért igyekszem... el is megyek most aludni mert nem akar lemenni a kaja, felpuffadt a hasam és hányáshatár... ANIMAL :D Jo8 mindenkinek.

  12. Hát ez igy van, de avval nem értek egyet, hogy a koxolással szerzett izom igazi :P Mivel te is mondtad, ha abbahagyod eltűnik. Izom nem tűnik csak úgy el :D

    Ráadásul 1-2 hónap alatt nemlehet annyi izmot építeni, mint amit elérhetsz koxal. Erősebb vagy ok, és nagyobbnak tűnsz. (Ki ne hagyjuk a hormonháztartás felborítása által képződő mellékhatásokat, impotencia és társai)

    De egyetértek, hogy nem szabad koxolni, semmi értelme. Akinek nincs türelme ehhez a sporthoz, fogjon másba :P

  13. Akkor az szép :) Gratu. Leggyakrabban először nem felszedsz ugye, hanem "átalakulsz". Több izom, kevesebb zsír, de ilyenkor a súlyod kb nem is változik.

    Én marha nehezen tudok hízni, de nem is zsírosodok...Minden egyes dekáért küzdeni kell :) Úgy néz ki most a jumbo meg a crea bomb segít, megindultam :D

    A koxolással elért izom, nem is igazi... Az izom épül, nemlehet "pótolni" sem odavarázsolni semmivel... A kox annyiban jó max hogy krva erős vagy és jobban megy az edzés, de neméri meg így sem. Szerintem

×
×
  • Create New...