Jump to content
PirateClub.hu

majatom

Veterán
  • Pontszám

    17
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

majatom's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Ez jó! Nálunk is totál ugyan ez a helyzet. Jelenlegi barátnőmet kb 10 éve ismerem, ezalatt jártunk már 4x. Ő volt az első Szerelmem és én is neki az első. Most legutóbb már majdem egy éve együtt vagyunk, összesen meg kb 20 hónap Elég sokára jöttünk rá, h már rég megtaláltuk az igazit, egymást! Dehát jó munkához idő kell ! Azóta élünk mint hal a vízben!
  2. majatom

    Konfigurációk, alkatrészek

    Szerintetek melyik a jobb vga? SAPPHIRE HD3850 512MB GDDR3 HTD Full PCIE vagy SAPPHIRE HD4670 512MB DDR3 PCIE Illetve ezekhez milyen kétmagos procit ajánlanátok? Válaszokat előre is köszi! Szerk.: Találtam 2 procit, ezek meg tudnák hajtani normálisan? Intel Core2 Duo 2,6GHz 3MB dobozos Socket 775 E7300 29 000 Ft Intel 2.5GHz Dual Core 2MB dobozos Socket 775 E5200 20 000 Ft
  3. Én nem emlékszem pontosan. A tv-ben láttam először, de az nem kemény pornó volt, hanem inkább amolyan erotikus film, 10-12 lehettem sztem!
  4. majatom

    Csajozási help:)

    A legyünk barátokra a helyes válasz: Kösz, de barátom már van elég!
  5. majatom

    Csajozási help:)

    Légy őszinte, azt díjjazzák a csajok! De az elpirulás, sztem mindenképpen egy jó jel, szal sztem jók az esélyeid, nem kell parázni!
  6. majatom

    Csajozási help:)

    Sztem ne úgy menj oda hozzá, h mi van ha nemet mond! Miért mondana nemet? Persze, hogy igent mond! Ha meg mégis nemet mond, ráérsz majd agyalni rajta akkor!
  7. majatom

    Csajozási help:)

    Nem tom, de sokan szenvednek tőle! Nézz be az MSN messenger kiemelt topicba!
  8. majatom

    Csajozási help:)

    Ez a csajtól függ, h mit szól majd hozzá, h kiváncsiskodtál a telóján. Mert úgy is megkérdezi majd utólag, h honnan tudtad meg a számát! Szerintem simán cseréljetek számot, ha megkérdezi, h miért, akkor azt mondod, h soha nem lehet tudni mire jó egy telefonszám! Vagy esetleg ha többen vagytok ott, és mástól is elkéred a számát, akkor nem is fog gyanakodni, h mire kell neked! Szerk: Úgy látom, ez már tárgytalan Sokáig irtam
  9. majatom

    Csajozási help:)

    Akkor bizony el kell kérned, de pont Valentin Nap előtt 1 nappal, mert akkor lehet, h megsejti, és oda a meglepetés, ami nagyon fontos a jó hatás elérése érdekében!
  10. majatom

    Csajozási help:)

    iwiw, myvip? Ott sokan megadják a számukat!
  11. majatom

    Mi a kedvenc filmed?

    Sokat kedvelek, de a fő kedvenc Forrest Gump! És az összes Tarantino film!
  12. majatom

    Milyen mobiltelefonod van?

    Nekem egy SonyEricsson K750i-m van, csak már kezdenek megmenni a gombjai. Igaz, h már több mint 3 éves!
  13. majatom

    I Am Legend - Legenda Vagyok

    Én mikor kezdtem nézni azt gondoltam: Na, megint egy zombis film. De nem. Ennek sztorija is volt, és sztem jók voltak az effektek is!
×
×
  • Create New...