Jump to content
PirateClub.hu

chapel

Támogató
  • Pontszám

    37
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: chapel

  1. hát szomrúan látom, hogy az én listámról mindenki kimaradt Nálam 1. Catherine Bell 2. Kristanna Loken 3. Monica Bellucci
  2. chapel

    Daemon Tools vs. Alcohol 120%

    nekem az alcohol jött be, a démont nem szeretem
  3. chapel

    Horror Vagy Vígjáték?

    Nálam a vígjátékok a nyer?k. Például a Bud Spencer & Terence Hill filmek, Leslie Nilsen filmek, Louis De Funes filmek és sorolhatnám.
  4. chapel

    Melyik a kedvenc szaloncukrod?

    nekem a zselés és a kókuszos a kedvencem
  5. chapel

    Érdekes képek a nagyvilágból

    szia kedves szipi! azért bátorkodtam ajánlani Neked a St. Maarten-es repcsis képeket, mert ha jól emlékszem volt neked egy topicod hasonló témában és gondoltam érdekel majd. Itt (is) olyan rövid a leszállópálya, hogy a nagyobb gépeknek már a partoknál ilyen alacsonyan kell repülniük. Remélem tetszenek
  6. chapel

    Érdekes képek a nagyvilágból

    St. Maarten (ajánlom szipi figyelmébe )
  7. chapel

    Érdekes képek a nagyvilágból

    minek az?! pár ácskapocs, néhány deszka oszt hajrá...
  8. chapel

    Érdekes képek a nagyvilágból

    kedves szipi örülök, hogy tetszett na ezek se normálisak...
  9. chapel

    Érdekes képek a nagyvilágból

    kis vízparti vityillók
  10. chapel

    Érdekes képek a nagyvilágból

    hú ezek nagyon szépek szipi! A legjobban a 2. tetszik, az a jéghintó nagyon jó!
  11. chapel

    Animált Aláírás

    Örülök, hogy teccett nektek!
  12. chapel

    Sorozatok

    Én ezek közül csak a CSI: Las Vegas-t nézem és az Amcsi motorokat nézem. De egy ilyen listába, hogy nem szerepel a Csillagkapu meg a Sliders?! (meg a szomszédok? )
  13. chapel

    Animált Aláírás

    Nem fontos a gigára tölteni a képet, lehet máshová is csak direkt linket adjon pl. www.kepfeltoltes.hu Örülök, hogy teccett.
  14. chapel

    Animált Aláírás

    Legalább egy embernek teccett. Szerintem egész jó lett!
  15. chapel

    Angol labdarúgás

    Egyre inkább úgy tűnik, hogy a német labdarúgás jelenlegi legnagyobb csillaga, a középpályás Michael Ballack a Bayern Münchenből a Chelsea-hez igazol. A 29 éves irányító ügynöke, Michael Becker szerint a londoni klub is örömmel kötne üzletet, ezt hétfőn Jose Mourinho, a Kékek portugál vezetőedzője is elismerte. Ballack ügynöke szerint közel a megegyezés Becker azt is elárulta, hogy a futballista négy évre szóló megállapodást szeretne, s el akarja érni, hogy heti fizetése 120 ezer font legyen. Az összeg még a rendkívül tőkeerős Premier League-ben is hihetetlenül magasnak számít, jelenleg – legalábbis a nyilvánosságra került adatok szerint – egyetlen játékos sem keres ennyit. Mourinho a Bild hétfői számának adott nyilatkozatában szögezte le, hogy mindenképpen szüksége lenne Ballackra, akit a nyárig köt szerződés a Bayernhez, vagyis a Chelsea lelépési díj nélkül tudná megszerezni. „Ballack a világ egyik legjobb labdarúgója. Rendkívül intelligens, betartja a taktikát, s ráadásul nagyon gólerős. Csak Frank Lampard képes hasonló teljesítményre, ketten ideális párt alkotnának a középpályássorunkban. Nemrég azt mondta, hogy még időre van szüksége a döntéshez, ezt tiszteletben tartom. Én akarom őt, most már rajta a sor – szögezte le a portugál tréner. Korábban a Manchester Unitedet, az Internazionalét és a Real Madridot is hírbe hozták Ballackkal, de most már csak a Chelsea van képben. A Roman Abramovics kiapadhatatlan anyagi lehetőségei miatt Michael Ballack korábban említett anyagi igénye sem lenne teljesíthetetlen a londoni klub számára, vagyis hatalmas és váratlan meglepetést jelentene a megegyezés elmaradása. forrás: nemzetisport
  16. chapel

    Angol labdarúgás

    Szerintem a Real Madrid nem is akar megválni Beckham-től, hisz ő hozza/hozta a legtöbb pénzt a királyi gárdának. A másik az (bár ez privát vélemény), hogy Beckham nyújtja az egyik leginkább elfogadható produkciót a Reálban.
  17. Aki ilyet akar csinálni... 01. Nyissunk egy új képet a következő beállításokkal. A méret persze lehet más is, de mindenképpen Transparent (átlátszó) legyen. 02. TypeTool-lal írjuk be a kívánt szöveget, amit tetszőleges helyre húzunk, forgatunk, stb... 03. Aztán Layer → Rasterize → Type 04. Layer → Duplicate Layer 05. Most csak a duplikált (copy) rész mellett legyen a ’szem’. 06. Fogjuk a radírt azaz az Eraser Tool-t (E) és egy kicsit radírozzunk le a szövegünk végéről. Most ezt a Layert duplázzuk (megint csak a az új layer mellett legyen ’szem’) Majd megint törlünk egy kis darabot és ezt ismételgetjük míg teljesen le nem radírozzuk a szövegünket. Kicsit időigényes, de ez van. Minél kisebb részt radírozunk le egy-egy lépésnél a végén annál összefüggőbb lesz a dolog. Nálam ez 85 layer lett A 85. már teljesen üres. 07. Most átváltunk Image Ready-re (Shift + Ctrl + M) Az egész átkerült az Image Ready-be. Menjünk a Window → Animation-ra. Majd Duplicate current frame Majd Tween. A Frames to Add annyi legyen, ahány layered van (nálam 85). Ok. 08. Most megint egy kis időigényes meló következik. Az animation ablakon az 1. kis kép üresen marad. Kattintsunk a másodikra, a layer részen pedig tegyük aktívvá a legutolsó layert (nálam a 85-ös tehát ottvan a szem.) Haladjunk tovább szép sorban. Az animation 3 képéhez a layer rész eggyel korábbi layere tartozik (nálam 84-es) Így ismételgetjük tovább míg az animation ablak utolsó képéhez a layer rész legelső képe kerül. 09. Már majdnem készen vagyunk. Be tudjuk állítani a késleltetést, ez teccőleges. Le is tudjuk játszani, módosithatjuk. Már csak el kell menteni. File Save Optimized (Ctrl + Alt + S). Készen vagyunk. Próbáltam minél részletesebben leírni, remélem sikerült.
×
×
  • Create New...