Jump to content
PirateClub.hu

InQ Bacsi

Veterán
  • Pontszám

    13
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Szarvas City

InQ Bacsi's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. InQ Bacsi

    Egerek multihoz

    Hi! Nekem is sokáig Wop-35-öm volt, de lecseréltem egy A4 X-750F-re. Egyedüli hátránya, hogy most már nem foghatom az egérre ha béna vagyok Szép fokozatosan szoktatom magam a nagyobb érzékenységhez. Nekem bejön. (Az X-Fire gombot nagyon meg kell szokni...)
  2. Hi! Bocs az off-ért. Igazából ki sem próbáltam a MOH Airborne-t mert úgy olvastam nem támogatja a 7300 szériát. Egy külföldi fórumon egy srác írta, hogy Ő megvette és a telepítő alapból kivágta a vga miatt... Ha Neked ment akkor feltétlen kipróbálom, mert jó kis gémnek tűnik PíEsz: Jah! Pedig írtam is az EA-nak, hogy mikor lesz patch. Azt a választ kaptam, hogy lóf*szt. Persze finomabban fogalmazva. Hajrá! Éljenek a multik akik azt csinálnak amit akarnak!
  3. Hi! Még az év első felében vettem a gépem. ASUS M2N4-SLI Athlon X2 3.8 1Gb Kingston DDR2 800MHz 160 Gb Samsung SATAII vinyó ASUS Lightscribe DVD-RW GF 7300GT 256DDR2 Asszem ennyi. Ház, bill, egér A vége 92000 volt. Minden megy, kivéve persze a MOH Airborne-t a videókártya miatt... Nem gagyik az alkatrészek, bővíthető és jelen pillanatban nekem megfelelő. A minap Raktam össze egy gépet 60 ezerből. Mindent újonan tettünk bele. Igaz, hogy a vga csak alaplapra van integrálva, de van benne PCI-E port 160-as vinyó, 1Gb DDR2 ram és 3.2-es Sempron proci nomeg DVD-RW Működik, lehet használni és nem került egy vagyonba. Ha kevésnek bizonyul a teljesítménye akkor lehet bővíteni.
  4. Hi! Kicsit hozzászólnék én is a témához. Az egyik barátom pont ilyen kínban van. Én azt ajánlottam Neki amit én tettem. Add el a gépet, amíg még ér valamit és frissítsd fel a konfigod. Nézd meg kedvenc boltod árlistáját és meglátod, hogy pl.: a DDR2 ram olcsóbb mint a sima DDR. (És gyorsabb is) A PCI-E-s kártyák 4-5 ezressel olcsóbbak az AGP-s társaiknál. 3 GHz körüli procikból is nagy a választék, én egy Athlon64 X2-t vettem 3.8-ast majdnem olcsóbban, mint annak idején a 3 Gigás Barton magos Athlont. Előbb vagy utóbb úgyis váltanod kell majd, azért a 6600GT nem egy rossz kártya, de mégsem örökéletű. (Most még jó ára van) Most belenyomsz X összeget és egy éven belül használtként eladod az egészet. Vagy eladod az egészet és X összeg plussz a gépért kapott pénzből csinos kis konfigot rakhatsz össze Magadnak. Gondold meg...
  5. Hi! Nekem volt egy ilyen monitorom. Kicsit (tényleg csak kicsit) meg kellett kopogtatni az oldalát és megjavult. Szerintem kontakthiba, bár az enyém azután meghalt. Mindenesetre Óvatosan piszkálódj benne, mert ha rossz helyre nyúlsz a monitorod nem biztos, de Te szinte biztosan meghalsz! Szóval: Ha még működik, de szaraxik mindenképpen szervíz. Nyáron a monitorom tetején volt 55 fok is. Lehet, hogy csak egy két porrasztás elengedett. Tudom, hogy nem mindenütt van monitor javító fickó, de érdemes keresned egyet, mielőtt végleg beadja a kulcsot a derék monitor.
  6. 7300 GT 256Mb rammal Szerencsére SLI mobo-t vettem, úgyhogy vannak még erőforrások
  7. InQ Bacsi

    Canon IP4200 hibaüzenet!

    Hi! A nyomtató beállításinál indítsd el az állapotmonitort. Az grafikusan jelzi, mi a gondja. Nemigazán jött le, hogy mi a konkrét probléma... Az a baja, hogy két fekete van benne? Az gáz, mert kettő is kell asszem.. Egy kicsi és egy nagy fekete ha jól tévedek Asszem a Te nyomtatód is az öt patronos fajta... Magenta, Cián, Kék és Kis fekete, Nagy fekete. A szervíz nem tévedett, nagyon drága a javítása. Én CD tálvát keresek az én I865 nyomtatómhoz és 30.000-ért tudott az egyik szervizes. Kiröhögtem és otthagytam.... Még egy tipp: Nézd meg a kábeleket, Nekem elég sok gondom volt a csatlakozásokkal.... Amúgy király nyomtató, ne add fel!
×
×
  • Create New...