Jump to content
PirateClub.hu
Sign in to follow this  
cirano1

data Cathy Kelly-könyvek--A ​múlt titkai-Idén ​minden más lesz-Mindig ​és örökké-stb

Recommended Posts

Cathy Kelly-A múlt titkai 

covers_5389.jpg?1395344348


Ha az ember túl sokáig őriz egy titkot, az előbb-utóbb elárulja magát… A Summer Street takaros kis házaiban lakó családok élete idillinek tűnik, a valóságban azonban az, hogy mindenkinek van mit rejtegetnie. Amikor a kamaszkori szenvedély megtalálja Ambert, a lány úgy dönt, hogy kezébe veszi saját sorsát, és lemond a biztos jövőről egy lángoló szerelem miatt – de vajon édesanyja, Faye, aki egyedül neveli lányát, mit hallgat el előle? A megcsalt Maggie hazaköltözik, hogy gondját viselje beteg édesanyjának, és az otthon nyugalmában találjon gyógyírt összetört szívére – de felkavaró emlékek törnek rá… vajon ki tudja, mit rejtenek az elzárt fiókok? A bölcs és kedves Christie Devlin tudná a választ, hiszen különös képessége folytán belelát az emberek szívébe, és segít megoldani gondjaikat. Csakhogy ezúttal az ő múltjából is előbukkan egy titok, amely huszonöt éve kísérti… Az írországi Wicklow-ban élő Cathy Kelly Anglia egyik legnépszerűbb és talán legtöbbek által rajongott írónője. Tavaly itthon is a toplisták élére került Mindig és örökké című bestsellere, amely elnyerte az Év Romantikus Regénye díjat. Rajongóinak Cathy sokkal több, mint egy a sikerszerzők közül. Ő maga AZ ÍRÓNŐ – akire barátnőként is lehet gondolni, és aki rohanó világunkban nemcsak szórakoztat, hanem életörömöt, jókedvet is ad.

Cathy Kelly: Past Secrets
Eredeti mű
Cathy Kelly: Past Secrets
Eredeti megjelenés éve: 2006

angol chick lit ír szerző kisváros magyar nyelvű regény romantikus

>
 Ulpius-ház, Budapest, 2008

letöltés

Hidden Content

  Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

-
Cathy Kelly-Idén minden más lesz 


covers_597209.jpg?1584012491


Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Három nő. Három születésnap. És egy mindent megváltoztató év…

Ginger meglehetősen máshogy tervezte 30. születésnapját. A mai este az élete éjszakája lehet – vagy kész katasztrófa.
Sam annyi év próbálkozás után végre teherbe esett. Amikor a 40. születésnapja reggelén elfolyik a magzatvize, pánikba esik: a szülés egy dolog, de hogyan válik belőle anya?
Callie egy óriási bulin ünnepli 50. születésnapját dublini otthonában. Ám a parti kellős közepén kopogtatnak az ajtaján, és a látogatás fenekestül felforgatja tökéletes életét…

Cathy Kelly: The Year that Changed Everything
Eredeti mű
Cathy Kelly: The Year that Changed Everything
Eredeti megjelenés éve: 2018

anyaság chick lit család depresszió diszkrimináció Dublin függőség spamelo ír szerző Írország kortárs magyar nyelvű női főszereplő regény romantikus testvérek váltott szemszög

>
 Cartaphilus, Budapest, 2020 
448 oldal · ISBN: 9789632667256 · Fordította: Simonyi Ágnes
>
 Cartaphilus, Budapest, 2020


letöltés

Hidden Content

  Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

-
Cathy Kelly-Mindig és örökké 


covers_22294.jpg?1395350507


Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A képeslapra illően szép Carrickwellben három nő éli boldog mindennapjait, míg mindhármuk körül össze nem dől a világ.
Mel nehéz döntés előtt áll, mivel a karrierépítés és az anyaszerep egyeztetése egyre nagyobb nyűg a számára. Meghozza a döntést, mire főnöknője keresztülhúzza számításait…
A divatszakmában dolgozó félénk Daisy minden vágya, hogy végre teherbe essen álmai pasijától, ám kiderül, hogy a „Nagy Ő”-nek más tervei vannak# A forrófejű Cleo azzal a reménnyel tér haza, hogy átveheti a családja által vezetett régi szállót, ami időközben csődbe jutott. A válság napjaiban jelenik meg életében egy viharos szerelem…
Carrickwell azonban varázslatos hely – ezt érzi meg Leah, a titokzatos múltú amerikai asszony is, aki gyógyfürdőt nyit a városban, és megtanítja az ott élő nőknek, mi az, ami számít, mindig és örökké…

Eredeti megjelenés éve: 2005

ír szerző kisváros magyar nyelvű regény romantikus

>
 Ulpius-ház, Budapest, 2007


letöltés

Hidden Content

  Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

-
Cathy Kelly-Párizsban kezdődött 


covers_394582.jpg?1462442573


MINDEN PÁRIZSBAN KEZDŐDÖTT…
Az Eiffel-torony tetején fiatal pár áll, a fiú izgatottan markolássza a titokban magával hozott jegygyűrűt. Mi lesz, ha a barátnője elutasítja? És ha igent mond, hogyan tovább? Amikor elhangzik a válasz – a turisták elragadtatott éljenzése közepette –, minden megváltozik, méghozzá nem csupán a boldog pár, hanem az őket hazaváró családtagjaik és barátaik számára is.
Leila csúnyán összetört szívét ápolgatja, mióta a férje egy nap fogta magát, és elhagyta, de most eltökéli, hogy a menyasszony kedvéért jó képet vág az eljegyzéshez. Vonnie, a kivételes tehetségű tortamester fiatal özvegyként épp csak mostanában mer ismét a szerelemre gondolni – ám valaki mintha akadályt próbálna gördíteni elé. Grace pedig, az elvált igazgatónő azon veszi észre magát, hogy fia közelgő esküvője kapcsán a szokottnál több időt tölt volt férjével. Hosszú évek óta külön élnek ugyan, de talán elképzelhető, hogy annak idején hibát követett el?
Ahogy az életük eseményei összeszövődnek az esküvőre készülő fiatal páréval, mindannyiuknak szembe kell nézniük a múltjukkal, mert csak így léphetnek tovább.

Cathy Kelly a tőle megszokott melegséggel és megértéssel sző elragadó, egyszerre szórakoztató és megindító mesét – amelynek fonala egy rendkívüli pillanatból gombolyodik le –, majd összebogozza a benne szereplő nagyszerű emberek sorsát.

„Bölcs, meleg hangú történet, mely tele van olyan szereplőkkel, akiket imádtam. Olyan, mint egy jóízű pletykálkodás a legjobb barátnőnkkel.” (Marian Keyes)

Cathy Kelly: It Started with Paris
Eredeti mű
Cathy Kelly: It Started with Paris
Eredeti megjelenés éve: 2014

esküvő Franciaország ír szerző magyar nyelvű Párizs regény romantikus

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Carta Light Cartaphilus

>
 Cartaphilus, Budapest, 2016


letöltés

Hidden Content

  Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

-
Cathy Kelly-Szerelmi leckék 


covers_22285.jpg?1395350504

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Három nő, három szerelem, három búcsúzás Izzie magas, gyönyörű és független nő, aki a New York-i divatszakmában lett sikeres. Az elveiből eddig sosem engedett, egy nap azonban beleszeret egy nős férfiba, a szenvedélyes kapcsolatból pedig nincs könnyű kiút… Anneliesét negyven év után hagyja el a férje, ráadásul a legjobb barátnőjéért. Miután elveszti a számára két legfontosabb embert, egyedül kell újrakezdenie az életét… A bölcs Lily mindenki támasza. Amikor kórházba kerül, a múltjából régen eltemetett titkok látnak napvilágot, és ez mindhármójuk életére hatással van… A szálak összefutnak, a szerelem éppúgy megtalál mint a csalódás, de vajon tanulhatunk-e a szerelmi leckékből? Az írországi Wicklow-ban élő Cathy Kelly Anglia egyik legnépszerűbb írónője, aki Mindig és Örökké című művével elnyerte az Év Romantikus Regénye díjat. Rajongóinak Cathy sokkal több, mint egy a sikerszerzők közül. Ő maga AZ ÍRÓNŐ – akire barátnőként is lehet gondolni, és aki rohanó világunkban nemcsak szórakoztat, hanem életörömöt, jókedvet is ad. Cathy Kelly harmadik bestsellerre a női olvasók millióit kápráztatja el.

Cathy Kelly: Lessons in Heartbreak
Eredeti mű
Cathy Kelly: Lessons in Heartbreak
Eredeti megjelenés éve: 2008

angol chick lit ír szerző magyar nyelvű regény romantikus

>
 Ulpius-ház, Budapest, 2008


letöltés

Hidden Content

  Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

-
 

 • Like 4
 • Thanks 7

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×