Jump to content
PirateClub.hu
Sign in to follow this  
coolink

F-Secure Freedome VPN v2.50.23

Recommended Posts

F-Secure Freedome VPN v2.50.23

submit.png
7zip | 76MB , 47MB | vpn kliens

Az F-Secure FREEDOME VPN segítségével Ön bármikor megvédheti magánéletét, miközben szörfözhet a hackerek, a nyomkövetők és a nem kívánt hirdetési profilok ellen. Annak érdekében, hogy ne váljon átlátható állampolgárrá az interneten, az F-Secure FREEDOME VPN az első választás világszerte.

A magánélet védelme: Védje magánéletét a kapcsolat titkosításával és a meglátogatott webhelyek tényleges IP-címének elfedésével.
Böngészővédelem: Védje meg magát az ártalmas és veszélyes webhelyektől internetezés közben, a biztonság és a magánélet védelme érdekében.
WiFi védelem: Internetkapcsolata biztonságos, így senki sem tud kémkedni Ön után, amikor nyilvános WiFi hálózatokat használ.
Megbízható WiFi hálózatok: Megbízható WiFi hálózatokban, például otthoni hálózaton, opcionálisan megkerülheti a VPN alagutat Android készülékeken.
Az alkalmazások engedélyezőlistája a VPN megkerüléséhez: Android-eszközökön megadhatja, hogy bizonyos alkalmazásoknak mindig létre kell hozniuk a közvetlen kapcsolatot az Internettel, miközben megkerülik a VPN-t. Erre akkor van szükség, amikor egy alkalmazás megpróbálja blokkolni a VPN-felhasználókat.
Virtuális hely: Válassza ki a virtuális tartózkodási helyét több mint 20 országból a földrajzi korlátozások csökkentése érdekében, és adjon hozzá egy további réteget a magánéletéhez.
Védelem követése: akadályozza meg a hirdetőket abban, hogy nyomon kövessék az Ön szörfölési magatartását és pénzt keressenek az Ön magánéletének kárára.
Tracker Mapper: Tudja meg, hogy Ön mihez kapcsolódik, rögzítve az összes kapcsolatot, amelyet eszközei 24 órás időtartam alatt végeznek.
Rosszindulatú programok elleni védelem: Ellenőrizze, hogy Android-alkalmazásai tartalmaznak-e rosszindulatú tartalmakat, például vírusokat, trójaiakat és ransomware-t.
Használat Android TV-n: Több tartalmat közvetíthet a világ minden tájáról az Android TV-n és a kompatibilis eszközökön.
Killswitch: akadályozza meg, hogy adatai véletlenül nyilvánosan hozzáférhetővé váljanak a VPN ideiglenes kiesések esetén. Elérhető Windows, Mac és Android rendszerekhez.
Védelmi statisztikák: Az FREEDOME szolgáltatással védett áttekintésről, a nyomkövetési kísérletekről és a letiltott webhelyek számáról.
Többnyelvű támogatás: 20 támogatott nyelv közül választhat.
Korlátlan adatforgalom: Élvezze a szörfözést, a letöltéseket és az egyéb adatforgalmat, sávszélesség és átviteli korlátozások nélkül.
Sok tapasztalattal, biztonságosan az interneten
A magánélet védelme szörfözés közben
A FREEDOME VPN egy elismert kiberbiztonsági vállalattól származik, amely több mint 30 éve támogatja a fogyasztók digitális jogait. Takarja el az IP-címét és az adatforgalmát a kíváncsi tekintetek elől, nézzen meg más országokból származó tartalmakat, és akadályozza meg az interneten keresztüli útjának nyomon követését!

Útközben is mindig biztonságos
Kerülje következetesen az adatcsapdákat a nyilvános WLAN-hálózatokon
A nyilvános WLAN-hálózatok, például a bevásárlóközpontokban, éttermekben vagy kórházakban található hálózatok nem biztonságosak VPN nélkül. A látott, vagy hallott tartalmak lehallgathatók. Az F-Secure FREEDOME VPN használatával ez azonnal leáll, mivel az összes tartalom titkosított alagútban marad!

Névtelenül a hálózaton
Annak érdekében, hogy IP címe teljesen irrelevánssá váljon
Az internetes oldalak és a hirdetők már nem tudják meg az Ön IP-címét, még az ország se, amelyben Ön éppen szörfözik, szabadon választható 20 állam közül! A biztonság maximalizálása érdekében a böngésző védelme megakadályozza a káros webhelyek látogatását is. Ha pedig valami nem sikerül, a Killwitch-kapcsoló megakadályozza, hogy az adatai akaratlanul is elérjék az internetet.

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

F-secure Freedome VPN v2.47.927 RePack
48MB

Features of F-Secure Freedome VPN Repack:
Everlasting trial period mode.
Optional preset options when installing the program.
Multilanguage interface
Removed bug report sending module.
Catches external settings.reg file (if located next to the installer)
WARNING!!! FALSE detection of antivirus for trial reset script is possible.

A gép minden indulásakor automatizált a trial reseter lefuttatása, az ehhez szükséges folyamatokat és fájlokat a biztonsági szoftver kizárásaihoz kell adni.

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

jelszó:freedome

  • Like 4
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×