Jump to content
PirateClub.hu

1.001 lóerővel: G-Power BMW M6


Kebella
 Share

Recommended Posts

25_1433173775.jpg

 

A G-Power töretlenül hozza a világ legextrémebb építéseinek járó titulust BMW-fronton. Egyik legfrissebb projektjük - a G6M V10 Hurricane CS Ultimate névre hallgató BMW M6-os - nem kevesebb, mint 1.001 lóerőt teljesít!

A hatalmas motorerő mellé 900-as nyomaték párosul, így a mérvadó adatok tekintetében csaknem sikerült megduplázni a gyári 505 lóerő / 620 Nm-es párost. Mindez természetesen a menetteljesítményre is jótékony hatással bírt: a 100 km/órás sprintet 4,3, a 200-ast 9,0, a 300-ast pedig 21,5 másodperc alatt tudja le, végsebessége pedig több, mint 370 km/óra!

 

              25_1433173799.jpg

 

Az ötliteres V10-es felpaprikázása főként a SK III RR ikerkompresszor rendszernek köszönhető, melyhez nagy teljesítményű légszűrő és légbevezető rendszer, víz- és olajhűtő, titánium kipufogórendszer, valamint a módosításokhoz hangolt vezérlés dukál.

Az úton maradásról egyedi gyártású állítható futómű, valamint 400 mm-es hűtött tárcsákkal szerelt fékrendszer gondoskodik. A külcsínt komplett karbon widebody szett dobja fel, 21 colos felnik társaságában, az utasteret pedig sportülésekkel, egyedi karbon-bőr kárpitokkal és Alcantarával sportosították.

 

                              25_1433173823.jpg

 

A G-Power már a korábbi M6-osból is igen kellemes adatokat hozott ki, igaz az akkori 710 lóerő csupán egy chiptuning és kipufogó kombó eredménye volt.

 

 

Forrás: Carstyling.hu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...