Jump to content
PirateClub.hu

Bad Boys 3.


hankock
 Share

Recommended Posts

Úgy tűnik, a Sony újra összehozza a nagydumás fekete párost, Will Smitht és Martin Lawrence-t a Bad Boys-sorozat harmadik részének erejéig. A stúdió állítólag nemrég David Guggenheim forgatókönyvíróval kezdett el tárgyalni a Bad Boys 3 sztorijáról. Guggenheim jegyzi például a tavalyi Denzel Washington-film, a Védhetetlen történetét is. A sorozat második darabja pontosan tíz évvel ezelőtt jelent meg. Az első két részt ugyan Michael Bay rendezte, egyelőre még nem tudni arról, hogy a folytatásban is részt venne. Annyi viszont már bizonyos, hogy az 1995-ös Mire jók a rosszfiúk?-on és a 2003-as Már megint a rosszfiúkon is dolgozó Jerry Bruckheimer producerként tér majd vissza, írja a Collider.

index.cinematrix

 

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Jerry Bruckheimer producer a 80-as és 90-es évek sztárproducere volt, temérdek kasszasiker fűződött a nevéhez. Ám az elmúlt években beletenyerelt néhány csúnya buktába. Ennek ellenére még mindig százmilliós költségvetésű alkotásokkal zsonglőrködhet.

Nemrégiben a Collidernek adott interjút, ahol ismét szóba került a Bad Boys 3, amiről már évek óta beszélnek, de nagyobb előrelépés nem történt a megvalósulás felé. De úgy tűnik, hogy hamarosan elkészül a forgatókönyv, legalábbis Bruckheimer azt mondta, hogy három hónapon belül az asztalára kerül és reményei szerint abból film is lesz. Hozzátette, hogy alaposan utánanéztek a Miamiban ténykedő bűnözőknek, szakértők bevonásával vizsgálták, hogy a városban éppen miféle gengszterek vannak. Mindezt a történetbe is beleépítik. Mellesleg a film teljes egésze Miamiban fog játszódni, a két nyomozó nem fog kiruccanni Kubába, nem fog letarolni más országokat.

 

Kiderült, hogy egészen jók az esélyek a Nemzet aranya 3-ra (National Treasure 3) is.  Voltak egyeztetések és megbeszélések ezzel kapcsolatban. Jon Turteltaub marad a rendezői székben, de mások dolgozhatnak a forgatókönyvön. Az írók neveit nem közölte és azt sem osztotta meg, hogy Nicolas Cage ezúttal mit próbál megtalálni.

 

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Lawrence azt mondja, hogy közel a Bad Boys 3
 

A Conan showban ezt mondta:

I believe so, yes. I just talked to Jerry Bruckheimer yesterday and he said its real. They’re working on the script, they’re getting close and it all looks good.

Avagy beszélt Bruckheimerrel, a film producerével, aki azt mondta, hogy nemsokára kész a forgatókönyv.

 

filmbuzi

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

A Sony Pictures Entertaiment a jelek szerint elébe akart menni, hogy bárki illetéktelen szivárogtassa ki a mozipremierek tervezett dátumait, így inkább saját kezűleg számolt be készülőben, előkészületben lévő tizenhat filmjének várható bemutatásának időpontjáról.

Az egyik legnagyobb hollywoodi stúdió egészen 2019-ig számolt be terveiről. Természetesen ez a lista nem azt jelenti, hogy nem lesznek további filmjei a Sonyak, csupán azok még nem rendelkeznek premier dátummal.

Izgalmas időszak elé néz a Sony, ugyanis már bejáratott franchise-ok folytatásai is várnak ránk (vagyis inkább fordítva): a kisebb fajta pihenő után Milla Jovovich és barátai ismét megmentenék a világot a Kaptár 6-ban. Továbbá reméljük, hogy még senki sem unja a vámpírokat, ugyanis jön nemsokára az Underworld 5. Talán a legizgalmasabb hír, hogy a Bad Boys kollekció (Will Smith, Martin Lawrence) szinte rögtön két epizóddal fog gazdagodni.

 

via cinestar

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...