Jump to content
PirateClub.hu

Thor: Ragnarok - Thor 3.


hankock
 Share

Recommended Posts

Kevin Feige, a Marvel filmek fejese a Thor: Sötét világ promózása közben egy lehetséges harmadik részről beszélt, és Loki külön filmjéről is szót ejtett.

 

"Thor következő kalandja az Avengers: Age of Ultronban lesz. De lesznek olyan dolgok a [sötét világ] végén amik előrevetíthetik Thor harmadik kalandját. Egyértelműen van egy történetünk, amit el szeretnénk mesélni."  Nemrég beindult egy petíció, amelyben mára már több ezren követelik, hogy Loki kapja meg a saját filmjét. "Nem hiszem, hogy [egy Loki film] megtörténhetne a Thor 3 előtt, márha lesz Thor 3" mondta Feige, hozzátéve, hogy Loki története talán lezárásra kerül a Sötét világban. "Egyik filmünket se trilógaiként építjük fel. Egyszerre egy filmen dolgozunk. De ami érdekes a Sötét világgal kapcsolatban az az, hogy már így is egy trilógia befejezése, ha nézzük az első Thort, majd A bosszúállók és most a Sötét világot, különösképpen Loki karakterének. Egyfajta összetartó ívet fogsz majd látni a karakterrel kapcsolatban."

 

cinestar

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 11 months later...

A Marvel  közzétette  a 3. fázisban bemutatásra kerülő képregényadaptációinak listáját, amiben szerepel a harmadik Thor film is, méghozzá az elég sokat mondó Thor: Ragnarok címmel.

Kevin Feige azt is elárulta, hogy a film gyakorlatilag közvetlen folytatása lesz a Bosszúállók: Ultron kora-na, a célja pedig az, hogy egy újabb szintre emelje a Germán isten saját franchise-át.

A Ragnarok a germán mitológiában gyakorlatilag a világvégével egyenlő, egy epikus csata, amelyben az Odin vezette Asgardi istenek és a fagyóriások vívnak, és nem csupán a harcban résztvevők nagy része, de szinte az egész világ elpusztul.

Ugyanakkor a képregényeben is felbukkan egy Ragnarok nevű karakter, méghozzá az Amerika kapitány: Polgárháború sztoriban, amikor is Tony Stark pedig Hank Pym és Reed Richards segítségével egy hajszálából nyert DNS-t felhasználva létrehozza Thor Cyborg mását, majd a regisztrációt ellenző hősök ellen küldi őt, akik között jókora pusztítást is végez. A klón gyakorlatilag Thor összes képességével rendelkezik és egy vibraniun-adamantium ötvözet pörölyt forgat, amely a legendás Mjolnir-hez hasonlóan képes elnyelni és kibocsátani a villám energiát.

 

filmtrailer

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

A Thor harmadik részében eljön a világvége, vagyis részben biztos, de szerencsére kedvenc kalapács lengetőnk kap egy nem annyira kicsi zöld segítséget. Az új (meg nem erősített) rendezőnek az lenne a feladata, hogy segítse Thor és Hulk közötti dinamikát, lehetőleg minél szórakoztatóbb formában. Mindezekkel együtt valószínű, hogy Hulknak fontos szerepe lesz a filmben. Thorral közösen egy “kozmikus roadtripre” utaznának el. Taika Waititinek Christopher Yost forgatókönyvét kéne egy kicsit feldobnia, ami állítólag a Marvel eddigi legsötétebb filmje lesz. Szeretnének egy igazi darkos világvége hangulatot, de ettől függetlenül maradnia kell a megszokott könnyed poénkodásnak is.

A sztori elméletileg elhozza az északi mitológia apokalipszisét és egy új hős is bemutatkozik, Valkyrie (a.k.a. Brunnhilde), aki a The Defendersszel és Strange dokival állt többek között kapcsolatban, természetesen Thor mellett. Feladata, hogy a halott isteneket Walhallába kisérje. Legnagyobb ellensége The Enchantress volt, akit lehet, hogy szintén látni fogunk. A Marvel annyit fűzött hozzá, ha Valkyrie megjelenik a nagyvásznon, akkor egy nagyszerű karakteres hölgyet szeretnének kiválasztani, nem egy hagyományos szépséget, hanem egy erős nőt.

 

A forgatás csak jövőre kezdődik, lehet, hogy Ausztráliában. A fentiekből semmi nincs megerősítve, bár Jaimie Alexander már elkotyogta, hogy a Polgárháború fogja felvezetni. A harmadik részre természetesen Chris Hemsworth mellett, Jaimie Alexander, Tom Hiddleston és Idris Elba visszatér, a többiekről még nem tudni. 

 

Pár napja lavinaként zúdult az internetre az a pletyka, miszerint Hulk is tagja a Thor: Ragnarok stábjának. Most ez a pletyka egyértelműen beigazolódott.

A Variety jelentése szerint a stúdió már a végső simításokat végzi Mark Ruffalo szerződésén, tehát a zöld, gamma sugárzással fertőzött pasas biztosan ott lesz a harmadik Thor filmben. De a pletyka másik felét ezzel még mindig nem igazolták, ugyanis az is hozzá tartozott, hogy a Ragnarokban Hulk és Thor egy kozmikus utazásban vesz majd részt és ezáltal még két asgardi, Valkyrie és Enchantress is debütál majd a filmben.

 

Christopher Yost és Craig Kyle forgatókönyvét Taika Waititi (Hétköznapi vámpírok) rendező fogja vászonra adaptálni. Ruffalo és Hemsworth mellett Tom Hiddleston és Jaimie Alexander is visszatér, az előbbi Loki, míg utóbbi pedig Lady Sif szerepében. Arról viszont még nem esett szó, hogy Odin, Anthony Hopkins alakításában és Thor három leghűségesebb harcosa valamilyen módon kiveszi-e majd részét a film játékidejéből.

Ezáltal, hogy Hulk beleveti magát a világűrbe a Thor harmadik részében, tökéletes felvezetést kaphat a régóta spekulált önálló Hulk film, amely a rendkívül nagy népszerűségnek örvendő Planet Hulk képregény eseményeit veheti alapul. Attól függetlenül, hogy nem biztos az események végkimenetele, ez egy egyértelmű lépésnek tekinthető.

 

 

cinestar

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

THOR: RAGNARÖK – Magyar feliratos előzetes #2

 

Nocsak! Bruce Banner is szerepel, nem csak Hulk.....Hulk, aki most nagyon Bruce Banneres fazon, nem Hulkos...

Mellesleg Karl Urbant alig ismertem fel a kopasz fejével.

https://www.youtube.com/watch?v=O9hYzlU9goA
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...