Jump to content
PirateClub.hu

Star Trek Beyond - Star Trek 3.


hankock
 Share

Recommended Posts

 

 

 

A közönségtől függ, lesz-e Star Trek 3.

 

 

Nem dőlt még el, hogy a hamarosan látható Sötétségben – Star Trek után lesz-e folytatás, azaz Star Trek 3, ha a széria új időszámítását vesszük, vagy Star Trek 13, ha a régit.

 

A rajongók már most erről faggatják J.J. Abrams rendezőt, aki egyelőre nyitva hagyta a kérdést. „Folyamatosan felmerül, hogy egy nagyon nagy történetet akarunk-e három részre bontani, vagy epizodikusan mesélünk – mondja Abrams. – Nos, erre még nincs végleges válasz. Több történetszálat gombolyítunk, így bármikor le tudjuk zárni a szériát, ahogyan folytatni is tudjuk. Rengeteg ötletünk van már egy esetleges harmadik filmmel kapcsolatban, de igazából a közönségtől függ, összeáll-e megint egy új mozi.” A fentiek magyarul azt jelentik, hogy ha a Sötétségben – Star Trek is óriási kasszasiker lesz, mint az előző rész, jön az új epizód. Ebben pedig nem lehet kételkedni; Abrams most is óvatosan fogalmazott, ahogy titkolózni is nagyon szeret az új projektekkel kapcsolatban. Magyar premier: május 16.

/Uip-Duna/

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 6 months later...

Változások álltak be a Star Trek 3 írógárdáját illetően. A korábban említett két név, Zack Stentz és Ashley Edward Miller úgy tűnik távozik a projekttől, csakúgy, mint az ez első két rész társírója, Alex Kurtzman, aki csak mint amolyan tanácsadó segíti majd az első két részbeli partnere, Roberto Orci és két új társa, J.D. Payne and Patrick McKay munkáját. Mint ismert, bár csöppet sem hivatalos, a filmet Joe Cornish rendezi, miután J.J. Abrams a Star Wars VII munkálatai miatt kénytelen volt távozni a projekt éléről. A filmről egyelőre semmi hivatalos információ nincs, a legvalószínűbb egy 2016-os premier, lévén, hogy a 2015-ös felhozatal, már így is egészen brutálisan erős, az elmúlt évek legerősebb felhozatala lesz akkor látható, ráadásul 2016 a Star Trek 50. évfordulója, így könnyen lehet, hogy egy remekművel próbálnak majd tisztelegni a széria elképesztő múltja előtt!

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

A rebootolt Star Trek sorozat harmadik darabja el fog készülni, ez biztos, de mióta kiderült, hogy az első két film direktora, J.J. Abrams továbbállt egy másik nagy sci-fi franchise ürügyén, a projekt rendező nélkül maradt. Ennek ellenére Abrams szeretne továbbra is producere lenni a harmadik felonásnak. Korábban Joe Cornish-t környékezte a Paramount a rendezői poszt ajánlatával, de most úgy áll a dolog, hogy Roberto Orci, aki már korábban is lobbizott a Star Trek 3-ért, elérte amit akart, tárgyalóasztalhoz ültek vele. Bár rendezőként ez lenne neki az első, Orci olyan filmek forgatókönyveiért felelt a közelmúltban, mint a Transformers, Mission: Impossible 3, vagy a Csodálatos Pókember 2. A Star Trek 3-ra még nem tűztek ki premier dátumot.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

A Sötétségben - Star Trek úgy végződött, hogy a USS Enterprise legénysége egy öt éves expedícióra indult, ez pont az a küldetés amivel az 1960-as eredeti széria megkezdődött. A harmadik rész esetében az előző két rész társ írója, Roberto Orci került a rendezői székbe és most arról beszélt, hogy merre folytatódik a kalandozás.

"Az előző részben végre eljutottunk oda, ahol az eredeti sorozat kezdődött. Az első két film, különösen a 2009-es [star Trek], csak eredet történetek voltak. Arról szólt ahogy összeáll a csapat. Szóval még nem ugyan azok a karakterek voltak mint az eredetiben, hanem folyamatosan azokká váltak. Ebben a filmben már közelebb állnak majd régi énjeikhez, mint eddig bármikor. Épp elindultak az öt éves missziójukra. Szóval a kalandjuk az űr legmélyén folytatódik."

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

A forgatókönyvíró válaszolt arra a kérdésre, hogy nem érez e a rendezés kapcsán nyomást a stúdió vagy a rajongók részéről. "Ha elég mázlim van és a Paramount szereti a forgatókönyvet, valamint zöld lámpát ad, akkor megcsináljuk. Már régóta rajongok a Star Trek-ért, és már az a tudat, hogy a szakma egyik legjobbja rendezte az előző kettőt és producerként is velünk marad megnyugvással tölt el. Tudom, hogy  mekkora kihívás és móka lesz. Ha elég szerencsések vagyunk, és minden jól megy, akkor veszi kezdetét az igazi nyomasztó érzés. Egyszer biztos lesz olyan, hogy "Te jóságos ég, ez az 50. évforduló!" Mint író, természetesen érzem a nyomást, mint visszatérő a szériához." Orcinak a Star Trek 3 lenne az első rendezése annak fényében, hogy ezt megelőzően még egy reklámfilmet, vagy bármi hasonlót nem dirigált. Ti mit gondoltok? A Paramount inkább visszakozik és mégis mást keres a galaxist váltott J.J. Abrams helyére, vagy pedig rá meri bízni egy abszolút kezdő direktorra egy több évtizedes franchise több száz millió dolláros büdzséjű epizódjának a rendezését?

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 year later...

Négy hónappal a Star Trek Beyond munkálatainak megkezdése után a Paramount stúdió bejelentette, hogy a forgatás végére értek.

Nem indult bökkenőmentesen a forgatás, ugyanis miután a Star Trek és a Sötétségben: Star Trek (Star Trek Into Darkness) rendezője, J.J. Abrams elhagyta a fedélzetet, hogy egy messzi messzi galaxisban vállaljon munkát, Roberto Orci ült a rendezői székbe, aki azonban decemberben elhagyta a projektet, így a stúdiónak minél előbb új rendezőt kellett találnia. Így esett a választásuk Justin Linre, majd Simon Pegg a szereplés mellett elvállalta a forgatókönyv megírását is Doug Junggal.

Azóta még mindig nem tudunk semmit a hivatalos történetről, de azt már megerősítették, hogy annak az ötéves felfedező küldetésnek a kezdetére kalauzol el minket a film, amelyre az USS Enterprise és legénysége indult a Sötétségben: Star Trek végén.

A múlt hónapban a Paramount eltolta a film bemutatóját két héttel, így a premier időpontja 2016. július 8 helyett 22 lett, mely egybeesik a sorozat 50. évfordulójával is. Ebben a jubileumi részben visszatérnek az előző két rész főszereplői, úgy mint Chris Pine (Kirk kapitány), Zachary Quinto (Spock), Simon Pegg (Scotty), Karl Urban (Bones), Zoe Saldana (Uhura), Anton Yelchin (Csehov) és John Cho (Sulu), akikhez csatlakozott most Sofia Boutella, és egy nagy név is, Idris Elba, aki a főgonoszt fogja megszemélyesíteni.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 months later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Sajnálatos hír...

Elhunyt Anton Yelchin, a Star Trek-filmek Chekovja
illetve
Gyári hibás lehetett a Star Trek színészét megölő autó

még

Anton Yelchin lehet a hibás Jeepek első halálos áldozata

http://thescreen.hu/elhunyt-anton-yelchin-star-trek-filmek-chekovja/

http://index.hu/kultur/cinematrix/2016/06/20/gyari_hibas_lehetett_a_star_trek_szineszet_megolo_auto/

http://index.hu/kultur/cinematrix/2016/06/21/vizsgalat_indul_az_anton_yelchin_halalat_okozo_auto_miatt/
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...