Jump to content
PirateClub.hu

Dallas paródiák


hankock
 Share

Recommended Posts

Már az RTL Klub is vetíti az új Dallas-epizódokat, ráadásul Bobby hangja újra Csankó Zoltán. A harmincas-negyvenes korosztálynak viszont van még egy kedves Dallas-szinkronos emléke: a Szarok a farmra-videók. A Henkel-reklámmal turbózott, kultikus Dallas-paródiát 92-ben vette vhs-kazettára négy kanos középiskolás, nem is sejtve, hogy később ez lesz a netes prosztóhumor alapköve. A trágár szinkroncsapat azóta elvégezte az egyetemet, a tagok családapák lettek, de büszkék arra, hogy még VV Péter is tőlük idéz főműsoridőben.

 

„Szarok a farmra! Véged lesz, mint a Twin Peaksnek! Igyunk a faszomra! Ne nézz Jock, mert bepörgök! Fölállok, meghalsz! Henkel nem kell!" – csupa olyan emlékezetes mondat, amiből néhány mára ugyanúgy beépült a közbeszédbe és a konyhába szorult bölcsészbulikba, mint a „Mehetünk vissza a balettbe ugrálni" meg a többi Macskafogó-idézet.

 

Két éve külön cikket írtunk a 2000-es évek kedvenc netes mémmé vált rajzfilmjeinek, a trágár Narancs, Tetves és Dugó-trilógiáról, így az új szereplőkkel feltámasztott Dallas magyar bemutatója után kötelességünknek éreztük, hogy a primkóhumorban korelnök Szarok a farmra-szinkron elkövetőit is felkutassuk. A szex- és erőszakcentrikus paródiát ugyanis épp húsz éve, 1992-ben készítette a gödöllői Török Ignác Gimnázium négy végzőse, Szabó Márk, Kaján János, Bíró Szabolcs és Balogh Norbert.

 

 

 

 

 

index-youtube

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...