Jump to content
PirateClub.hu

MIB 4. – Sötét zsaruk 4. (update foly.)


hankock
 Share

Recommended Posts

Tegnap érkezett a hír, amiben az áll, hogy a Men in Black – Sötét zsaruk 3. lesz az utolsó film a franchise-ból, amelyben az eredeti felállásban láthatjuk a jól megszokott csapatot és a film feladata a szálak elvarrásán kívül az, hogy a Josh Brolin által alakított ifjú “K” ügynök bemutatkozásával előkészítsen egy lehetséges reboot-ot, aminek nagy valószínűséggel már ő lesz a központi alakja – a cikk végén van néhány új kép a filmből, melyeken ő látható.

Barry Sonnenfeld rendező az MTV-nek beszélt a sorozat jövőjéről: “Messze ez a legérzelmesebb rész az eddigi filmek közül. Nagy meglepetést tartogat a vége. Az a fantasztikus dolog a Men in Black – Sötét zsaruk 3-ban, hogy teljesen lezárja a trilógiát, megválaszol olyan kérdéseket, amelyeknek eddig a létezéséről sem tudtál, egyszerre leszel tőle szomorú és boldog, valamint új kezdetet adhat az egész franchise-nak. Igazából nem tudom elmagyarázni, hogyan képzeld el, de ha azt hiszed, hogy a régiek közül csak a férges fickóval és Frank-kel a mopszlival találkozhatsz majd a Men in Black 4-ben, nagyot tévedsz.”

 

filmtrailer

Módosította hankock
Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Legújabb hírek szerint az új Men in Black film egyben egy új trilógia első része is lenne, de már Will Smith nélkül tervezik. Legutoljára akkor volt szó a projektről, amikor belebegtettek egy lehetséges crossovert a 21 Jump Streettel. Az egyik producer (Walter Parkes) a The Hollywood Reporternek adott interjúban meg is erősítette, hogy dolgoznak a Sonynál a filmen:

Éppen a közepén vagyunk, jelenleg igen aktív a dolog.

Utána a nagyon korai pletykákat is lezárta: mindez biztosan Will Smith nélkül készül. Arról azonban nem beszéltek, hogy mi lesz a crossover sorsa, de lehet egyelőre félrerakták, mert a két író (Phil Lord és Chris Miller) más nagy produkciókhoz csatlakoztak (Flash, Han Solo saját filmje). Még tisztázatlan, hogy ez milyen hatással lesz a Jump Street filmekre, lesz-e egyáltalán bármi változás náluk.

Magában a szériában lehet még szufla, ugyan az első film (589 millió) után a második már nem teljesített annyira jól (440 millió), viszont a harmadik részre mondhatni feltámadt, mert 620 milliót zsebelhetett be. Will Smith eddig az összesben szerepelhetett, akárcsak Tommy Lee Jones, és mindhármat Barry Sonnenfeld rendezte.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...