Jump to content
PirateClub.hu

Értekezés a PirateClub MoziMagazin-ról


lzprince
 Share

Recommended Posts

Köszönöm szépen Nektek, hogy újra megleptetek minket egy igen színvonalas magazinnal. A februári lapszám is nagyon tetszett, különös tekintettel Cesc18 Avataros boncolgatására - végre valaki, aki nem pocskondiázta, hanem mindvégig tényfeltáróan, mindent igényt kielégítve írt a műről - és az újdonságokra, friss DVD, BLURAY ajánlókra. Már nemsokára lent lesz a márciusi lapszám is, még pár perc, nagyon várom... :D Csak így tovább!

 

Köszönettel: tomi82

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ej-ha, a mindenit, hiiijnye, ez igen, nem semmi, és még sorolhatnám. Gondoltam, hogy jobb lesz, mint az előző, de hogy ennyivel... Szerintem NAGYON jóra sikerült. A design nagyon tetszik. Jól néz ki és mégis tökéletesen olvasható. A tartalom is nagyszerű. 1-2 hiányzó szóközön kívül nem is találtam benne hibát. Kiváló munka, le a kalappal. Köszönjük szépen! Csak így tovább!!!

Link to comment
Share on other sites

Szólj az ottani moderátornak, hogy ilyet szeretnél, és kérd meg, hogy engedélyezze. :)

Ha hozzájárul, akkor már csak írni kell, meg szerkeszteni. :)

És betartani az előre megadott határidőt... :D:P

 

Szerk.: Vagy írj nekem egy privát üzit, amiben leírod mire is gondoltál pontosan, hogyan néz ki az elképzelésed. Aztán javasolok, adok tanácsot, és ha úgy van, akkor az adott moderátor elé már egy kész tervvel tudsz odaállni. :)

 

Szerk.2: Úgy látom, t17t megelőzött... :P

Link to comment
Share on other sites

Szerintem a játék magazin elég fölösleges. A mozi magazin azért is jó, mert ilyen témában nem nagyon lehet kapni jó magazinokat. Játék magazin van több is. Szerintem a GameStar és PC Guru majdnem minden igényt kielégít, mellé még van egy csomó netes oldal is. Aki meg nem akar érte pénzt adni, az úgyis le tudja tölteni a szkennelt verziót pár nappal a megjelenés után.

 

Egyébként a filmbuzi tényleg jó oldal. Én is rendszeres olvasója vagyok. Szerintem ha meg tudnátok beszélni velük, hogy dobjanak fel 1-2 post-ot a magazinról, az kicsit növelné az olvasók számát :P

Link to comment
Share on other sites

A Sandra Bullock-os rész jó volt megint (ahogy múltkor Eastwood lett bemutatva) és A szállítmánnyal is egyetértek, valóban büszkék lehetünk rá, hogy egy magyar ilyen sokra vitte.

A What Just Happened-et pont mostanában akartam leszedni, de inkább kihagyom.

A TDK kritkának nagyon megörültem, csak 41 pont? Szerintem az kevés :P

Az Avatar-os-sal egyetértek, de sztem még a cégvezető is jó volt (am csak az én szememet zavarta a kék alapon fehér?)

Bucmac megint jól megasztmondta, egyetértek, örüljünk, hogy tudunk letölteni! Csak azzal a szabállyal van problémám, hogy nem lehet egy szavas köszönömöt mondani, ugyanis azokból van a 40%-os figyelmeztetésem. :P Na mindegy, én mindig hálálkodok, ha egy régóta várt filmre akadok és tényleg elég zavaró, amikor vannak olyanok, akik olyanba kötnek bele, ami le van írva a szabályzatban.

Nohát a netes oldalak közül én inkább ajánlanám a filmdroidot, sokkal barátibb a hangulat és lényegében ugyanolyan gyors ott is az információáramlás. És ott senki sem labilis érzelmileg, aki meg igen, az általában hamar elhagyja a blogot.

Utoljára pedig köszönöm a meglepetés letöltést, szedem is már le ezerrel! :)

Link to comment
Share on other sites

bár még épp csak beleolvastam, nem bírom tovább, le kell írnom a véleményem. :)

azt kell mondanom, meglepődtem... amit eddig láttam, az zseniális. külön ki kell emelnem a Ritkaságok rovatot, mert szerintem ilyennel még nem találkoztam. alapvetően print jellegű lapban nagyot tud dobni egy kis online fűszer. másrészt azt hiszem először olvastam olyan avatar kritikát, ami nem csak az erősségeket emelte ki (vagy éppen csak azokat hanyagolta). itt sikerült megtalálnotok a tökéletes középutat (bár én a látványt sem értékelem annyira). bucmac interjúja után pedig azonnal reagálni szerettem volna. nem vitatkozni, csak egy másik szempontot is felvetni. ez nálam azt jelenti, hogy volt értelme a cikknek és nem csak átfutottam rajta, mert épp nem volt jobb dolgom.

szóval a véleményem összefoglalható majdnem egy szóba: mégmégmég!!! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ismét remekbe szabott lett!

 

"Rákos a Róma sorozat főhőse"

 

Andy Whitfield, nem a Spartacus Blood and Sand főszereplője? 'Róma sorozat'? :o

 

http://www.imdb.com/name/nm1813878/

 

Hihetetlen, Dexter után ő is... jelenlegi négy legjobb sorozat között szerintem pedig ez a kettő lazán ott van... :( Reméljük mielőbb legyőzik, s jöhet a folytatás is majd!

 

Köszönöm az újabb izgalmas havi olvasmányt! :) Az újság egyre kiforrottabb, egyre szebb...

Link to comment
Share on other sites

Egyre színvonalasabb, szuper lett ez is! :)

Igaz, a 70-es lista némelyik osztályzása elég "érdekes" lett :P

Link to comment
Share on other sites

A márciusi kiadás magasra tette a mércét, és bizony szerény véleményem szerint az jobban sikerült! Valahogy az áprilisi szám nekem nem volt akkora durranás! Ez a filmajánlós lista olyan, mintha a diákokat kérdeznétek meg arról, mi a kedvenc tantárgyuk... A kritikákon enyhén mosolyogtam, amikor olyasmiket olvatam, hogy felejthető első rész, meg nincs története egy filmnek, talán a kritikát író személy nézze meg még egyszer az alkotást! Izlések és pofonok tudom eltérőek, na de ennyire ne bagatelizáljunk le valamit, ami mondjuk a többségnek jobban tetszik, mint a cikk irójának! Hiányoltam például a rejtvény oldalt, meg a mostani cikkek számomra olyan felejthetőek voltak! Lehet persze, hogy csak én érzem így, és többen rámcáfolnak majd, de ti kértetek őszinte kritikát! Csak azért nem írom le valamiről, hogy jó, mert imponálni akarok bárkinek is! Persze volt olyan része is az újságnak, ami tetszett, jobb részt az újság utolsó harmada! Ettől függetlenül maradok továbbra is "kritikus" olvasótok, lehet egyszer én is kedvet kapok az íráshoz, és küldök nektek egy-két saját kritikát, bár addig még sok víz lefolyik a Dunán... ;) ;) ;)

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok,

én is szeretnék gratulálni az lapotokhoz !

 

Nekem több rovat is tetszik (filmes bakik, moziajánló stb.). Technikai cikkeket olvasnék még többet. Pl. érdekelne egy rövidebb leírás a BluRay formátumról esetleg a file formátum konvertálásokról. Horror film rajongóként szívesen vennék egy TOP10 horror film összeállítást (hasonlóan a western listához).

 

Csak így tovább gyerekek ! Ügyesek vagytok !

 

Köszi !

Jozzy

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...