Jump to content
PirateClub.hu

Hitman 2.


hankock
 Share

Recommended Posts

A népszerű számítógépes játék alapján készült Hitman - A bérgyilkos nem elég, hogy nagyon gyengén sikerült, de még anyagilag sem volt annyira sikeres (39 millió dollár bevétel Amerikában, 60 millió világszerte), így már annak a hírnek is örülni lehet, hogy folytatás készülhet belőle.

hm2_01.jpg

Az már másodlagos kérdés, hogy a második rész kivel, mennyiből fog elkészülni és vajon mozis vagy csak DVD-s premiert fog-e tervezni belőle a stúdió. Az mindenesetre biztosnak tűnik, hogy Timothy Olyphant nem lesz megint kopasz, hiszen nem elég, hogy ő sem érdeklődik túlságosan a 47-es ügynök karaktere iránt, hanem még egy új sorozat, a The Lawman főszereplője is lesz.

 

Cserébe viszont biztosnak tűnik, hogy a Fanboy - A rajongók háborúja írója, Kyle Ward fogja készíteni a forgatókönyvet, s bár a szkripttől még sok kérdés függhet, korai becslések alapján a filmet 2010. közepén kezdhetik el forgatni.

 

(SG)

 

*.amint lessz hivatalos poszter cserélem :)

*-folyamatos frissités :)

Link to comment
Share on other sites

Szerintem nem volt olyan rossz a Hitman - A bérgyilkos, de azért nem kéne folytatni. A játékadaptációk sosem voltak és sosem lesznek jók. Egy film nem tudja átadni egy játék hangulatát és ez szerintem fordítva is igaz. Bár, ha jó lesz, üsse kutya.

Link to comment
Share on other sites

Azt az állításod, hogy a játékadaptációk nem voltak jók, azt egyedül a Mortal Kombat-tel tudnám cáfolni. Viszont a Hitman már csak azért is megérdemelne egy folytatást, mert az elsőből hiányzott az az érzés, hogy tényleg egy bérgyilkost ismertünk meg, sokkal inkább lett akcióhős. Több besurranásos jelenet és célpont kellene, de az tényleg csak egy játékon belül születhet meg :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Nekem tetszett az első rész vagyis az eddigi 1 rész a Hitman filmeket tekintve :D Ellenben sztem is elbírna egy folytatást, mondjuk Jason Statham-mel ;) És tényleg sokkal több párhuzamot vonhatnának a játékkal, hiszen a filmben nem sok minden volt, ami miatt igazi Hitman lehetne, az igaz, hogy filmekből többnyire jobb játékok sikerülnek, mint fordítva, de sztem ha a rendező vagy alkalmazottak kívülről-belülről ismerik az adott játékot, akkor nem lehet nagy gond. Mindenesetre én is várom a második részt. Viszont már érkezhetne egy új Hitman játék is, az utóbbi rész nagyon tetszik, azt kéne még megütni egy új résszel ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Én még csak tegnap tudtam megnézni az első részt. Lehet, hogy sok embernek nem tetszik, de nekem igenis tetszett, úgyhogy én várom a folytatást.

Amikor megtalálták és kiugrott az ablakon, be a másikon, a srácok mi mást is játszottak volna ha nem a Hitmant. :)

Link to comment
Share on other sites

Tény, hogy az első rész nem volt Oscar-díjas alkotás és még "csak" kultuszfilm sem lett belőle, de szerintem játékadaptáció létére bőven megállja a helyét. Ha a második rész még inkább hű tud maradni a játékhoz, és a főszereplő 47-es ügynökből is igazi bérgyilkost tudnak faragni, nem pedig egy akcióhős-irányba húzó karakter lesz, várom nagyon a folytatást. Ha az első rész szintjét elérik, nálam csalódás már biztosan nem lesz az újabb Hitman-film. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...
  • 6 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...