Jump to content
PirateClub.hu

Formula 1


Gabi89
 Share

Recommended Posts

Schumacher nem kapott Rosberggel azonos autót?

 

 

Michael Schumacher Suzukában idei egyik legjobb teljesítményét nyújtotta: a versenyen végig lendületes, gyakran a McLarenekével megegyező tempót diktált, gyorsabb volt Nico Rosbergnél is, és nem koptatta el a gumikat sem. A német RTL-nek nyilatkozva azonban elejtett egy olyan célzást, hogy a szezon során nem mindig kapott csapattársával azonos technikai támogatást a Mercedestől. "Az autó ezúttal nagyszerűen ment" - ismerte el Schumacher. - "Sajnos nem mondhatom el, hogy az összes versenyen így volt. Gyakran akadtak gondjaink az egyenletes színvonallal, különösen az én autómon, ami kívülről nézve nem volt mindig nyilvánvaló. Csak annyit lehetett látni, hogy lassabb vagyok. Pedig a két autó nem volt mindig egyforma." Bár a felvetés, miszerint a Mercedes épp a hosszú szünet után visszatérő, de mégiscsak hétszeres világbajnok Schumachert szorította volna a háttérbe Rosberg kedvéért, furcsán hangzik, érdekes módon a vállalat sportprogramját irányító Norbert Haug sem tagadta. "Nem tudom cáfolni Michael állítását. Ami az autót illeti, abban igaza van" - mondta a Bildnek.

Link to comment
Share on other sites

Egyet kell, hogy értsek a professzor szavaival Schumacher-rel kapcsolatban - bármennyire is tisztelem azt amit lerakott az asztalra - :

"Irreális, túl magas célt tűzött ki. Úgy kellett volna visszajönnie, hogy azt mondja, segít Rosbergnek, az első idényét töltő Mercedesnek vagy épp a barátjának, Ross Brawnnak - neki is könnyebb dolga lett volna így"

 

Teljes cikk:

http://www.vezess.hu/forma1/schumacherbol_hianyzott_alazat/27101/

Link to comment
Share on other sites

Amúgy Vettel motorja eléggé durván megadta magát, lehetett látni hogy köpködi ki az alkatrészeket...

 

Jah, pont mondták Gyuláék hogy Vettelnek ahhoz képest milyen jó kedve van...... otthon biztos betört egy pár falat. :D

 

Petrov, végre örülünk faterommal is hogy a Petrov srác jó helyen van, erre vágás, egy Renault a falba, fater kérdezi ez ki?

Mondom, szerinted?? Hát jóhogy Petrov volt, Kubika nem csinál ilyen dolgokat.

Link to comment
Share on other sites

Petrov igazából szerintem nem rossz, de még kell neki tanulnia bőven, mert sajnos az idén a 10 milliós szponzori pénze nagy része tuti az autói felújítására ment, pedig én még mindig mondom, hogy tehetséges a srác. ;) Pletykálják a Lotus-Renault szerződést, oda eltudnám képzelni, Heikkivel tökéletes párost alkotnának, nem mellesleg egy kis csapatnak se jönne rosszul az a jó pár misi. ;)

Ezáltal nagy eséllyel Sutil mehetne a Renault csapatához, amire én már nagyon régóta várok, hogy végre a kedvencem egy versenyképes autóba kerüljön, mert szerintem Kubicával jövőre egy jó autóval nagy versenyeket futhatnak.

Reménykedjünk.

 

Sutilt a Renaultba! :D

Link to comment
Share on other sites

De emberek, már több hete hivatalos, hogy Raikönnen nem megy a Renaulthoz!! Nem értem, hogy miért kell ezen még lovagolni....

 

Sutilt meg megbüntették a Brazil nagydíjra! 5 rajthelyes büntetést kapott a Kobayashi féle akciójáért, plusz megbüntették 10 ezer euróra, mert úgy vezetett végig agresszívan, hogy tudta, rosszak a fékei!

Ez azért durva....én biztos h komolyabb büntetést adtam volna neki, nem egy holmi pénzbüntetést!

Link to comment
Share on other sites

Eddig jutnánk ma szabályok nélkül

 

Az RBR-mérnök Adrian Newey megtervezte a versenyautók csúcsát, az X1-est, de csak a GT5 videójátékhoz.

 

"Az eredmény borzongató, az X1 a kipróbált technológiák maximális kombinációja egyetlen dizájnban. Ez lenne a jövő, ha nem kötnének a szabályok. Már ma elérhetnénk" - nyilatkozta Newey.

 

A virtuális gép úgy néz ki, mintha egy Forma-1-es autót kereszteztek volna egy Le Mans-i sportautóval.

 

A kocsi adatai: 3 literes motor 1483 lőerővel, 15000-as fordulatszámmal, 400 km/óra feletti végsebesség. A kocsit Sebastian Vettel próbálta ki a játékban, a másik Red Bull-pilóta, Mark Webber nem szerepel a projektben, persze ez már nem meglepő.

 

 

f1 hirek

Link to comment
Share on other sites

Állandóan Rai gyerekkel jöttök, komolyan már! Ez nem mai cikk, de ha még nem olvastátok, hát olvassátok Rai fanok és nem fanok:

"Már nem keresünk F1-es lehetőségeket" - mondta a finn MTV3-nak. "Kimit jelenleg a ralizás érdekli."

 

http://www.vezess.hu/forma1/r_ikkonen_elfordult_f1/27314/

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...