Jump to content
PirateClub.hu

Windows rendszerhiba...


gjábor
 Share

Recommended Posts

Sziasztok!

 

Az a problémám, hogy a gép mindig mikor újra akarom idítani vagy leállítani behoz vagy 3 rendszerhiba ablakot(drwin.exe,dwwin.exe és a drwtsn.exe) és azt írja ki, hogy meghíusult DLL inicializáció. :blink: Ezt megcsinálta velem harmadjára is amikor újratettem az xp-t. A másik probléma meg az, hogy a Windows Updatenek az oldalára felmegyek akkor mindig lefagy az IE. Nem tudom a frissítéseket se telepíteni pedig az xp-m eredeti. :( Pls help me!

 

Kösszi előrre is!

 

Hali!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hello mindenki!

 

A következő problémám van. Kb 2 hete vettem észre. A rendszer betöltése közben kb 13 indításból 1x előfordul hogy kékhalállal indul a rendszer. Köv hiba:stop 0x0000008E (0xc0000005,0x7266744e,0x85d18824,0x00000000) utánna néztem és memoriák a gyanusak mármint ezt írta a microsoft helpdesk. De teszteltem őket de semmi. Vlt már hasonló bajotok, én nem tom mi van kicsit idegesít. Xp-t nem akarok telepíteni egyrészt nincs időm meg nagy melo. Konfigom: ASUS P5KC,C2D 6550, GIGABYTE 8600GT, 2X1GB Kingmax 800-as RAM. Codegen táp 400w, samsung sata2 hdd.

 

Szal várom a tippeket mi lehet a gond.

Köszönöm.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 7 months later...

Sziasztok,Nekem meg az a problémám akadna ha tud valaki akkor várom szíves segítségét,vannak ugye bár a skriptek alias VBS fájlok,a windowsom/XP/ nem ismeri fel őket,pedig régen nem ezt csinálta,mit kellene alkotnom vele hogy sikerüljön felismernie és tudjam is alkalmazni őket?

 

Üdv.: Én :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
Miután felteszed az xp-t rögtön egy virusirtó...

aztán felejtsd el a windows frissitésekt sztem, nekem mindig tönkrevágja a gépet :S !

és ne ie-t hazsnálj :D !

 

 

Az igaz hogy a telepitett xp, és a driverek után a virusirtó legyen az első, de az marhasság hogy nem kell frissiteni az xp-ét, nekem számos probléma szokot jelentkezni ha nem frissitem telepités után a számitógépet az az xp-ét.

Pl. Menetközben elmegy a hang, kiüti a windows a hangkártya driverét, restart után lesz ujból hang. De ha frissitem az xp-ét többet ez a probléma nem jelentkezik.

Hallotam már, volt akinél bezavart a frissités, de amikor utánna néztem kiderült hogy ő maga kereste a hotfixeket ösze visza mindenféle gyanus weboldalakon. Erre vigyázzni kell. További sok sok hozzászólást a fórumnak.

 

Üdv. repce vajdaságból ( kishegyes )

Tetszik a fórum.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Sziasztok!

 

Figyeljetek csak ez mind hülyeség vírusírtónak az égvilágon semmi köze nincs ehhez de még vírusnak sem a 0x0000008E (0xc0000005,0x7266744e,0x85d18824,0x00000000) problémára memóribeállításokat tudok javasolni

a (drwin.exe,dwwin.exe és a drwtsn.exe) problémákra meg pedig szint úgy ezt, ugyanis ezek többnyire memóriatúltelitődést blokkoló programok, protokollok szintén beállítást vonnak maguk után ugyanis a winxp nem állít be alkatrészekhez(ram vidkártya) illő értéket csak az alapértékeket hagyja amik gyengék régi pentium 3-as gépekhez tervezték és az alaplapi kártyákhoz.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...