Jump to content
PirateClub.hu

A.C. Milan


etooo
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hivatalos: David Beckham januártól a Milan játékosa lesz!

 

Szenzációs átigazolási hírt jelentett be röviddel ezelőtt Adriano Galliani: az AC Milan elnökének elmondása szerint a csapat januártól fél évre kölcsönvette a Los Angeles Galaxynál szereplő David Beckhamet.

d00064CA767b70332f941.jpg

A korábbi hírek még arról szóltak, hogy David Beckham a jövő év elejétől az AC Milan csapatával edz, mert a Galaxy nem jutott be az MLS rájátszásába, így az angol válogatottban eddig 107-szer szereplő klasszis jó ideig terhelés nélkül tengetné napjait. Az angol válogatott nemcsak edzeni érkezik a Milanhoz, a lombard klub ugyanis fél évre kölcsönveszi a Galaxytól, így Carlo Ancelotti vezetőedző az UEFA-kupában és a Serie A-ban is számíthat Beckhamre.

 

Az olasz szakember Beckham érkezésével kapcsolatban a Milan hivatalos oldalán elmondta, nem gondolta volna, hogy sikerül megszerezniük a középpályást, de nagyon örül az érkezésének.

 

„Beckham nagyszerű sportember, ráadásul igazi profi, így biztos, hogy nagy hasznára lesz csapatunknak mind a bajnokságban, mind az UEFA-kupában” – fogalmazott Ancelotti.

 

„David választotta a Milant, és nagyon örülünk neki, hogy így történt. Csapatunk már most is ultra versenyképes, és vele ez az állítás még inkább igaz lesz. Beckham egészen különleges és érdekes játékos” – közölte Galliani elnök, aki egyébként azt is fontolgatja, hogy a féléves kölcsön letelte után a nyáron állandó szerződéssel kínálja meg az akkor már 34. életévéhez közeledő játékost.

 

„A futball ma már nem csak taktika és technikai képességek kérdése. A tömött stadionok és szponzorok is számítanak: a Milan–Sampdoria meccsen 65 000 nézőt fogadhattunk, és ez a szám Beckhammel csak nőni fog” – jelentette ki Galliani.

 

A Milan jövőre először a Roma, majd még januárban a Fiorentina és a Lazio ellen is pályára lép, így az angol válogatott játékos rögvest igazi rangadón élheti át, milyen is az olasz bajnokság hangulata. Becks ezzel azon elit kör tagja lesz, akik az angol, az olasz és a spanyol élvonalban is szerepeltek pályafutásuk során.

 

Ilyen volt a példának okáért Patrick Kluivert, aki pályafutása alatt a 97–98-as idényben a Milan színeiben szerepelt, majd a Barcelonánál lehúzott hat évet, a 2004-2005-ös szezont pedig a Newcastle Unitednél töltötte, valamint a Zaragoza, az Aston Villa és az AC Parma egykori támadója, Szavo Milosevics. De említhetjük a román Florin Raduciout is, aki korábban szintén futballozott a Milanban, és még további négy topligában játszott.

 

 

Nem semmi... osszeszedtek par csillagot es meg olcson is

 

Link to comment
Share on other sites

MA 20:45-től Lecce - Ac Milan

Keret:

KAPUSOK: Abbiati, Dida, Donnarumma (50)

 

VÉDŐK: Antonini, Bonera, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Zambrotta

 

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Cardacio, Emerson, Flamini, Gattuso

 

TÁMADÓK: Borriello, Inzaghi, Kakà, Pato, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho

 

NEM BEVETHETŐK: Kalac, Maldini, Nesta, Senderos, Ambrosini, Pirlo

 

Forrás:acmilan.hu

Link to comment
Share on other sites

Most meg már Ambrosini is lesérült? Fogynak a jó játékosok a középpályáról (Pirlo, Seedorf). Flamini sem rossz játékos, de Ambrosini az utóbbi időben meg az egész tavalyi szezonban nagyon jól játszott / játszik. A Leccét azért nélküle is simán meg tudja verni a Milan...

 

Forza Milan!

Link to comment
Share on other sites

Ilyen nincs! A totál kiesőjelölt Cagliari-val idegenben egy 0-0, jólvan, türhető, dehogy a szerencsétlen Leccével, akiknek négyes vereségsorozatuk van, és alig lőnek gólt, döntetlent játszani, felháborító! Majdnem egy TV-távirányító bánta ezt a döntetlent. Még szerencse hogy az Inter csak egy ponttal előzi meg a Milant. Két jó dolog volt a meccsen, az egyik, hogy kiderült, Borriello tényleg érhet valamit a csapatnál, a másik pedig az, hogy Ronaldinho megint gólt szerzett (az idényben 6-nál jár, ebből ráadásul 5 a bajnokságban; nem csak a játékán, de a góljai számán is látszik, hogy "újraéledt"). Hétvégén a Chievot így vagy úgy, de mindenképpen meg kell verni.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...