Jump to content
PirateClub.hu

A.C. Milan


etooo
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

egyes hírek szerint a milan "csomagban" elhozná a barcától ronaldinhot, zambrottat, decot, és maquezt.

deco szerintem felesleges lenne, a többi jól hangzik, bár fiatalitásnak nem nevezhető a dolog, illetve a barca sem az áthatolhatatlan védelméről híres, és abból a védelemből erősíteni... persze lehet, h nestaval és maldinivel kiegészülve jók lennének :)

Link to comment
Share on other sites

Amauri tényleg jó lenne, de a Juventushoz közelebb áll és valószínűleg oda fog igazolni...

 

Ma viszont végre simán nyert a csapat, csak az a kár, hogy a Fio 1-0-ja is 3 pontot ér...

 

AC Milan–Reggina 5–1 (Kaká 8., 34., 68., F. Inzaghi 73., Pato 89., ill. Barreto 40.) :)

(az első két gól büntetőből volt)

Link to comment
Share on other sites

A 2003 nyarán leigazolt Kakáról ez maximálisan elmondható, de az azóta szerződtetett játékosok közül csak Alberto Gilardino, Marek Jankulovski, illetve az előző szezon közben érkezett Massimo Oddo mondhatja el magáról, hogy hosszabb-rövidebb ideig beépült a Milan kezdő tizenegyébe. Eközben az olyan, komoly erősítésnek beharangozott focisták, mint Ricardo Oliveira, Daniele Bonera, Vikash Dhorasoo, Johan Vogel vagy Joann Gourcuff, nem tudtak kitörni a kiegészítő játékos kategóriájából. Volt, aki nem tudott élni a lehetőséggel, de olyan is akadt, aki meg sem kapta a sanszot arra, hogy rendszeresen bizonyítson.

 

Mint a listából is látható, főleg a középpályássor maradt szinte teljesen állandó az elmúlt években, ebben a csapatrészben több rutinos futballistának is bérelt helye van Ancelotti mesternél. Alaphelyzetben persze érthető, hogy az olyan klasszisok, mint Gennaro Gattuso, Andrea Pirlo vagy Clarence Seedorf rendre ott vannak a kezdő tizenegyben, ám ők általában akkor sem maradnak ki a csapatból, amikor már hetek óta gyengébb formában vannak. A Milan szurkolói legtöbbször Seedorfnak vetették a szemére, hogy egy-egy "sima" bajnokira már nem tudja felszívni magát, és úgy futballozik, mint akinek nem is fontos, hogy milyen eredmény születik mondjuk a Reggina ellen (illetve a játékából az érződik, hogy előbb-utóbb úgyis rúgunk egy gólt, hiszen jobbak vagyunk), de mostanában már Pirlót is egyre többen kritizálják a rossonerók közül. Összességében elmondható: mintha a klub labdarúgóinak nagy részéből hiányozna a megfelelő motiváció a bajnoki meccsek többségén.

 

 

A napi sajtóban felmerülő nevek egy részét nehéz komolyan venni, a Milan ugyanis elég nagy sztárcsapat ahhoz, hogy szinte mindegyik nagyobb klasszissal kapcsolatba hozzák, ám a Ronaldinhóval kapcsolatos híresztelések már túl vannak a pletyka-fázison. Eszerint a Barcelona klasszisának bátyja, Roberto Assis (aki egyben Ronaldinho ügynöke is) már mindenben meg is egyezett a Milannal, és immár csak a két egyesületnek kell dűlőre jutnia. Ez aligha jelenthet problémát, hiszen a katalánok egyáltalán nem ragaszkodnak Ronaldinhóhoz, aki a harmadik R-betűs, aranylabdás brazil világklasszis lehet, aki valamelyik spanyol sztárklubtól a Milanba igazol - ám két elődjének a váltás nem nagyon jött be.

 

A rossonerók 2002 nyarán szintén a Barcelonától vették meg Rivaldót, akinek helyzete kísértetiesen emlékezetett Ronaldinho jelenlegi szituációjához: utolsó barcelonai idényében keveset játszott, és a katalánok nem tartottak rá igényt. A Milanban azonban Rivaldo már nem tudta azt a formáját idézni, amiért három évvel korábban Aranylabdát nyert, és csak egy idényt töltött az olasz klubnál. Időnként ugyan felvillantott valamit zsenialitásából, de összességében véve csalódást okozott, és 2003-ban távozott is a klubtól. A másik brazil sztár, Ronaldo esete annyiban különbözik, hogy ő a Real Madridtól érkezett, és inkább a sérülései miatt nem tudta eddig beváltani a hozzá fűzött reményeket. Ezzel együtt tény: másfél év alatt mindössze húsz bajnokit játszott a Milan színeiben, és ki tudja, mikor felépülni legújabb térdszalag-szakadásától.

 

forrás:origo.hu

 

van igazság benne

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...