Jump to content
PirateClub.hu

A.C. Milan


etooo
 Share

Recommended Posts

A Bajnokok Ligája címvédő (igaz már nem védheti meg) olasz AC Milan csatárának, Ronaldónak állapota a vártnál gyorsabban javul. Az aranylabdás zseni gyógytornásza szerint a játékos hamarabb visszatérhet a pályára, mint ahogyan azt korábban remélték.

 

végre egy jó hír :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sevcsenkónál jobbak és fiatalabban érkeznek majd a Milanhoz

 

A Milan egyik szurkolói csoportja a napokban tiltakozó nyilatkozatot jelentetett meg weblapján, amelyben kritizálják a klub átigazolási politikáját és Andrij Sevcsenko lehetséges visszatérése ellen foglaltak állást.

 

Az Old Clan névre keresztelt csoport a szombati Cagliari elleni sikert követően jelentette meg véleményét, amely szerint a mostani kudarchoz hozzájárult az is, hogy az elmúlt három évben csupán Alexandre Pato átigazolása nevezhető számottevőnek, világklasszisok a bírált időszakban nem kerültek a klubhoz.

 

Adriano Galliani, az egyesület elnöke rögvest válaszolt is: az alelnök szerint az elmúlt húsz év sikereinek fényében elég furcsának tartja, hogy megkérdőjelezik egyesek a vezetőség hozzáállását.

 

"Ariedo Braida az elmúlt két hetet azzal töltötte, hogy Dél-Amerikában személyesen nézte meg a jelöltjeinket." - nyilatkozta Galliani. "Sevcsenkóra pedig csak annyit mondanék, hogy kizárt a visszatérése! A Milan fiatalabb és jobb játékosokat fog igazolni, mint ő!"

Link to comment
Share on other sites

Jövőre aranyra esélyes csapata lesz a Milannak!

 

Az AC Milannál is tisztában vannak vele, hogy ezt az idényt nagyon elrontották.

 

A klub vezetősége már a következő szezont tervezgeti, Adriano Gallianiék egyelőre keresik az új játékosokat. Az olasz lapok szerint az érkezők egyike lehet az észak-ír válogatott George McCartney. A West Ham United játékosa állítólag jó benyomást tett idei formájával az elnökség tagjaira, és nem elképzelhetetlen, hogy a huszonhat esztendős labdarúgó piros-feketében folytatja pályafutását, persze csak akkor, ha a szélső védő posztjára nem tudják majd megszerezni Zambrottát a Barcelonától.

 

"Az elmúlt két évben jobbára csak szenvedtünk a bajnokságban, ez jövőre meg fog változni!" - nyilatkozta Galliani a Sky Italiának. A Milan elsősorban a San Siróban elhullajtott pontjainak köszönhetően csak a negyedik helyért van harcban a bajnokságban a Sampdoriával, a Fiorentinával és az Udinesével együtt. "A következő idényre megváltoznak a prioritásaink és egyértelmű célunk a Serie A megnyerése lesz és ehhez fogunk egy keretet összeállítani."

Link to comment
Share on other sites

180 százalék: Ronaldinho és Sevcsenko a Milané

 

Adriano Galliani szerint Ronaldinho és Sevcsenko egészen biztosan az AC Milanban folytatja pályafutását. A klub ügyvezető alelnöke szerint 180 százalékra vehető a két sztár érkezése.

 

Sajtóinformációk szerint Ronaldinho már akár pénteken este aláírhatja szerződését az olasz klubhoz. Galliani állítólag csütörtökön éjszaka Barcelonában járt és meg is egyezett a katalán klub és a játékos képviselőivel, akik azonban szűkszavúan kommentálták a fejleményeket. ?Csak a Milannal tárgyalunk. Ronaldinho vagy marad, vagy a piros-feketékhez szerződik? ? jelentette ki a futballista ügynöke és testvére, Roberto de Assis.

 

Ez a hír már elég lenne a szenzációhoz, Galliani azonban rátett még egy lapáttal. Az alelnök szerint ugyanis nemcsak Ronaldinho, hanem Andrij Sevcsenko érkezése is biztosra vehető. ? Mindketten a Milan játékosai. 180 százalék ? mondta újságíróknak a klub ügyvezetője. Ismert, hogy a Chelsea-nél mellőzött Seva hosszasan beszélgetett telefonon Carlo Ancelottinál, a tréner pedig ezután kezdeményezte Sevcsenko visszaszerzését.

 

nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én nem örülnék egyiknek se... :huh:

Galliani meg nem tudja már mit beszél... <_<

Link to comment
Share on other sites

AZért annyira nem rossz spíler a Ronaldinnyó, minthogy toljátok két kézzel magatoktól :)

 

Persze ha formában van, nem a mostani állapotában... szertem meg van rá az esély, h egy új csapatban ismét jól szerepeljen.

Shevchenko meg simán be tud illeszkedni szerintem a Milanba........

Link to comment
Share on other sites

Én sem hiszem el, de Bonera nagyon feleslegesen szabálytalankodott, így nem csak Inzaghit hozta kihagyhatatlan gólheyzetbe, de a vereséget is részben neki köszönetjük, vissza kellett állni védekezni, ami tíz játékossal a Juve ellen lehetetlen...Ha nyer a Samp, és az Udinese (sztem sajnos igen) akkor 7. hely...

 

Tegnap tudtam meg csak, h Sevchenko mégis megkapta az esélyt a visszatérésre...Nem tudom, hogy vagytok vele, de

én nem igazán örülök ennek, hiszen úgy ment el, hogy vár a sok pénz, még nagyobb hírnév. Szal maradjon is ott. Régóta tudjuk, hogy a csapattársak, valamint a rajongók sem respektálják az ötletet. Hááát, a csapatmorálnak ez most nem fog jót tenni...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...