Jump to content
PirateClub.hu

A.C. Milan


etooo
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Patónak mindössze 13 perc kellett a válogatottban az első gólhoz

 

Brazília válogatottja barátságos labdarúgó-mérkőzésen 1-0-ra legyőzte Svédországot Londonban, az Emirates Stadionban. A világbajnok gólját az újonv Pato szerezte. A 18 éves Milan-tehetség a 60. percben lépett pályára Luis Fabiano, és 13 perccel később a hálóba talált - ezzel eldöntve a találkozót. A több mint 60 000 néző előtt lejátszott találkozón a második félidőben több fiatal játékosnak bizalmat szavazott, akik éltek a lehetőséggel.

 

szép volt Pato!

Link to comment
Share on other sites

Félidőben Milan 0-2 Atalanta... Elképesztően gyengén játszunk, jóformán kapura sem lőttünk, és egy középcsapat oktatja a tavalyi BL-győztest a San Siroban. Mondjuk eleve érthetetlen számomra, hogy egy Atalanta ellen, hogy mondhat olyat Ancelotti hazai pályán, hogy ne essen nekik a csapat... akkor ki ellen lehet? Mindegy mert amúgy is ütemtelenül, ötlettelenül, pontatlanul és szarul játszunk. Egy félidőt bírtam, asszem már csak a végeredményt fogom megnézni... :angry:

Link to comment
Share on other sites

Egyetértek. Nagyon tisztelem Ancelottit, mert nagyszerű eredményeket ért el a csapattal, de mostanra egyszerűen kiégett minden. Igaz, hogy megöregedett a csapat, de nem látom, hogy bármi újat tudna húzni Carlo, nem talál megoldást a problémákra, és a csapat belefásult már ebbe a helyzetbe. Vérfrissítés kell mind a játékosok, mind az edző terén... sajnos ez a helyzet, és nem szabad a múltból élni, tovább kell lépni és új edzőt kell szerződtetni.

Link to comment
Share on other sites

José Zsoldosinho :P Amennyi lóvét kér nem csodálom, hogy az Internél köt ki.

Milannál meg jobb lenne picit lebeszélni Maldinit a folytatásról, mert amíg ő marad azzal marad az összes nyugdíjas. Inkább végezzen ott vmi irodai melot. Nagyon messzinek tűnik a 4. hely ezzel a formával.

Link to comment
Share on other sites

Maldini ajánlatot kapott a Newcastle-től

 

Maldini egyelőre nem mondott nemet a Newcastle-nek.

 

Az AC Milan legendája, Paolo Maldini elismerte, hogy hivatalos ajánlatot kapott az angol Newcastle-től.

 

A 39 éves olasz védő a teljes karrierjét a Milannál töltötte és korábban úgy nyilatkozott, hogy a nyáron befejezi karrierjét. A Bajnokok Ligája kiesést követően azonban elbizonytalanodott és akkor úgy tűnt, még egy évet vállal. Nos, a Goal.com írása szerint tényleg elképzelhető a folytatás, de nem a Milannál. A Newcastle United hivatalos ajánlatot tett a veterán védőnek, a csapat edzője, Kevin Keegan szerint Maldini rutinja hasznára lenne a csapat számára.

 

"A hír igaz, megkeresett a Newcsatle - ismerte el Maldini. - Érdekes ajánlatot kaptam, de egyelőre nem válaszoltam. A karrierem egyetlen hiányzó pontja, hogy soha nem játszhattam külföldön. Óriási lenne egy erős csapatnál szerepelni a Premier League-ben."

Link to comment
Share on other sites

Ez szép volt, de Kalac megint milyen gólt kapott...Mind1, a lényeg a győzelem, csak egy jó kapus kellene. Akik panaszkodnak az átlagéletkorra, most láthatták Inzaghi dupláján, tud azért egy 35 éves csatár, ha nagyon akar ;) Nekik egyébként ugye újabb rossz hír, hogy a 40éves legenda, Maldini jövőre is lesz :P Nekem viszont öjöm é bódottá, mint sztem megyannyi Milanosnak :) :) (Kíváncsi leszek mi lesz az eredménye a Ronaldinhoval való tárgyalásoknak :))

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...