Jump to content
PirateClub.hu

Horror filmek


KKevin
 Share

Recommended Posts

  • Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hello meg szia mindenkinek :)

Nagy horrorfan vagyok én is, nekem jöhet belezős, ijesztegetős, vérengzős minden :) mondjuk a horor-drámák, vagy pszicho-horrorok fognak meg leginkább, de van hogy csak történet nélküli, baltás, értelmetlen marcangolást akarok látni :D

Elolvastam az előző hozzászólásokat is :)

Japán, Koreai volnal bármikor jöhet, sztorik kiválóak (persze h akad kivétel: stacy:schoolgirl zombie? de ez is hatalmas :D ), pld a tale of two sister....az egyik leggyönyörűbb alkotás amit valaha is láttam...aki szereti az ázsiai cuccokat, annak ajánlom a battle royale-t, de csak az első részt !!!

nah hát és igen....argento, fulci, romero.... isteni és nagy nevek.... tőlük is lehet válogatni, persze ne az, aki csak az "effektekkel telebombázott filmeket" imádja, hanem a kicsit régebbi, eszméletlen jó hangulatú horrorokat :) Én például a suspiria című horrort gyertyák mellett, egy pohár vörösborral néztem meg, felemelhetetlen érzés volt :)

Persze vannak fimek, amik szerintem is nézhetetlenek, de ízlések és pofonok :)

És aki Stephen King bácsi révén akar megismerkedni ezzel a műfajjal, annak könyörgöm, ne a filmeken keresztül tegye mindezt, hanem könyveken... Hogy Kinget idézzem: "Nem igazán érdekel, ha nem sikerülnek a könyveimből készült filmek. Ami viszont kiakaszt, mikor odajönnek hozzám, és közlik, hogy imádják a filmjeimet. Ilyenkor ezt mondom: 'Tudja van egy másik hivatásom is: Könyveket írok...." :D

Jah egyébként nagy "kedvencek" (említeteken kívül): ginger snaps (ahhhhh...ez a film.... zene, sztori hangulat...minden :D nagyon ott van :D), a kaptár (csak az egy!!! nekem a kettő nagyn nem tetszett), amit apropó nem is nagyon láttam megemlítve :D Mondjuk alap zombi-buzi vagyok :D sztem tök jó arcok :P:D szal értitek :D

nah hát meg persze a mindenki által imádott Fűrészz :D itt is főleg első rész, többi is nézhető, de az egy a végével szinte pofon vágja az embert :D Nah majd írok még :D

Link to comment
Share on other sites

A Battle Royale akció-dráma-thriller, de nem horror. Amúgy én is ajánlom, a könyvet nemkülönben. A Tale of Two sisters pedig... zseniális!

 

A Cinderella-t tudom még ajánlani, ami szintén koreai és a végén elég nagyot néztem.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Van egy film aminek kellene a címe, mert el lett nekem mesélve naggyából h miről szól, csak a címét az se tudta aki mesélte.:D

Na tehát volt egy család és asszem rokonokhoz indultak vendégségbe, út közben találtak egy utat amiről úgy gondolták hogy rövidebb, vagy nem tudom, az a lényeg hogy bementek egy erdőbe aminek nem volt vége. Ahogy mentek folyamatosan valamilyen módon meghalt valaki a családból és amint meghalt valaki azt látták hogy egy halottaskocsi viszi visszafelé és kopogtat az ablakán.

Ennyit tudok róla, ha valaki felismeri pls írja be a címét.

Előre is thx.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 year later...

Hmm. A fene tudja. Ha én a mindennapi életből kikapcsolódni szeretnék, akkor eszembe sem jutna Pl:. a Barátok közt meg a többi igénytelen gusztustalan nézőkényszerprodukció eltűrése. Miért nézném azt, ami a valóságosan is hányadék életemnek a mesterkélt erőltetett hitvány replikája. Számomra a kikapcsolódást a sci-fi, horror vagy a kettő műfaj igényes kompozíciója adja. Miért kikapcsolódás az, ha az ember a mindennap tapasztalt élethelyzeteknek a haszontalan ***rjankók által elénkrakott nyálas életszerűtlen, jobb életkörülmények között elképzelt idióta gyökér történeteivel van butítva?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Az utolsó horror amit láttam, az a Vonat volt! :D Erősen ajánlott horror rajongóknak... nagyon durva, pont az ilyeneket szeretem! :P Az a baj, hogy manapság elég kevés már a jó horror, pedig az a kedvenc műfajom! Ma este a Pokol (1980) című filmet nézem, szerintem sokkal jobban, mint a mostani horrorok!

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Sziasztok ! Énis nagyon szeretema horrorfilmeket, nekem is az a véleményem hogy az igazi horrorfilmek a 70-es és 80-as években készültek. Gyerekkoromban amikor még csak a videomagnó volt a sláger, 1986 ban láttam először nem tv-ben nézhető filmeket :) Első horrorfilmjeim amiket láttam , és szerintem amai napig is megállja a helyét, a The Thing ( a dolog ) c. film az 1980 as évekből... eléggé ütős, és félelmetes film volt akkor... ajánlom mindenkinek aki szeret jo horrorfilmet nézni :)

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...