Jump to content
PirateClub.hu

Mikrós problémák!


Recommended Posts

Lenne egy nagyon nagy problémám. Nemrég köttettem be a mikrós netet. Egy TP link Wireless PCI kártyát kaptam hozzá. Nos mióta ez a kártya benne van a gépben, a nagyobb játékok egyszerűen lefagynak (idegesítően sípoló hang, és semmire nem reagál) . Ha az óra melletti ikonnál letiltom a hálózati kapcsolatot, akkor meg vígan elfut a legnagyobb játék is. Ezzel nem is lenne problémám, csakhogy ha már van netem, akkor jó lenne neten nyomatni egy pár game-et, de így.....????

Ja és ha töltök le valamit, akkor nem kell neki nagy játék h lefaggyon, elég egy síma CS is.

 

PLS segítsetek!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Hmm.. ilyesmi problémám nekem is van évek óta :rolleyes: Csak nekem annyi a külömbség hogy realtek rádiós kártyám van de az antennától kábelen keresztül van bekötve a kariva a cucc!Nos az a baj hogy néha beszaggat a hang max 1mp-re meg akadozik az egész.Ez mitől lehet?összeakad a hangkártya meg a hálókártya?mert a hangkari az integrált, de a régi gépemben nem integrált volt és ott is akadt!Ha letiltom a hálokártyát természetes hibátlan!már megszoktam amugy de ha van rá megoldás csak tennék ellene! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Sziasztok!

 

Lenne pár kérdésem. Szóval mikrohullámú netem van 512- es. És ugye mivel vezetéknélküli hálózat azt akarom megtudni hogy ha veszek egy usb- s wifi adaptert akkor az fogja e venni a jelet és ha igen akkor milyen sebességgel? Képes-e a max-al azaz 11Mbit/s -al mivel ennyi a hálózat max sebesége. Én előfizető vagyok és havonta 5000 pénz és 512kbit- es az meg nemsok minden. Ja és a jeladó vagy mi itt van egy olyan 200- 250 méterre. És ha ez sikerül akkor legális lenne-e? Mivel olvastam hogy a wifi ingyenes mindenütt ahol nincs jelszóval védve. Engem engedne 512 feletti sebességgel netezni ha az usb- wifi venné a jelet? Valaki segítsen légyszi! Ne vegyem meg feleslegesen a wifi-t :rolleyes:

Vagy ha a modemet kicserélem amihez csatlakozik az antenna akkor ezzel megoldható hogy gyorsabb legyen? Nem értem hogy modemfüggő- e a sebesség vagy a szolgáltatóm korlátozza le?

Vagy mit kell vennem hogy gyorsab legyen a letöltés?

Link to comment
Share on other sites

Nem nem venné a jelet a wifi adapter, a wifi nem ingyenes mindenhol ahol nincs jelszóval védve;) csak ahol direkt nem adnak hozzá jelszót, és azt feltüntetik vhol a környéken hogy ez most egy wifis hely. A mikrós netedet valóban a modemmel korlátozza a szolgáltatód, de ha azt kicseréled akkor kb fél napig lenne gyorsabb neted mert utána a szolgáltató ezt észre venné, és jönne az ejnye bejnye, és legrosszabb esetben löttek a nyetnek :D az a mikrós net az nem az igazi, általában a szolgáltatók elég rendesen korlátoznak, nat mögé helyeznek, nem adnak portokat, te meg nem nyúlhatsz a modem ruoterhez (amit egyébként veled fizettettek ki) mert a jelszót csak ők tudják:D

Sztem 5000 ből simán tudnál venni egy jóffajta dsl-t vhun máshun, a mikró az csak tényleg utolsó lehetőség legyen!!!!! saját tapasztalat:D:D

Módosította Silverr
Ne idézd a közvetlenül elötted szólót!
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...