Jump to content
PirateClub.hu

Milyen telefont vegyek?


Thomas
 Share

Recommended Posts

Most akarok új mobilt venni, annyi biztos, hogy nem siemens-t mert az újabb fajták folyamatosan "lefagynak".

Milyen telefont ajánlotok, ami télleg megéri a pénzét? :):) Most először egy Nokia 3120-as telefont néztem ki magamnak, a T-Mobil-nál 19,900 Ft :) Ha olyan telefona van valakinek akkor please meséljen róla egy pár szót...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

abszolúte nem igaz, legalábbis általánosságban nem! Crystalnak k700i-je van, anno amikor a "FUKAR" nyitott, bruttó 50-ért vette kártyafüggetlenül. Nagyon jó minőségű kijelzője van, 41 mega! memó van benne..nem lassú (még talán csak 1x fagyott le, akkor is az én telóm miatt, amikor blutoothozni akartunk, és olyat küldött nekem, amit az én T610-esem nem tudot fogadni--> de ezt a tiupust már nem is árulják). Namost az "agyonimádott" nokiának melyik modellje tudja azt mind, amit ez? Még ami 100 körül van, az sem biztos.. :stinker

Link to comment
Share on other sites

samsung..hát igen, a D500-as, az monjuk egy versenyársa..csak amig a k700i most függetleül max 60, ha drága helyen veszed, a D500 legalább 80, ha nem több..

motorola..hát, elmegy, de tesomnak az van, V550, és fagyott már le, szart már be, csak mákja volt, és ujrainditás után ment.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Itt egy teszt a telefonról. Olvasd el, s ez alapján sztem dönteni fogsz tudni.

 

 

Az elmúlt időszakban jelentős fejlesztéseket hajtott végre az amerikai Motorola, és a kommunikációban is változtatásokat foganosítottak. Sokat költöttek a fejlesztésre is, és a hagyományos telefonformákat egy elérhetőbb áron tartva, maximális technikai specifikumokkal kezdték felszerelni. A nemrég tesztelt készülék az úgy nevezett MTV generációt célozta meg, és olyan eszközöket is latba vetett, amiket eddig még nem láttunk más cégek palettáján.

 

Az E398 nevet viselő telefon már dobozán is azt igyekszik előtérbe hozni, hogy ez egy valódi zenefon lesz; a dobozon fellelhetőek a színes, fénylő MTV matricák, és a Black Eyed Peas együttes képe és ajánlása (egyébként ők klippjükben is szintén e telefon körül forognak). Ezen kívül a többi hangulati elemből is azt sejthetjük, hogy ha már betöltöttük a nemzetközileg elismert felnőtt kort (21), akkor a célcsoporton kívül estünk, de legalábbis a szélére kerültünk annak. A design a hagyományos talk about formát követi, sok elektronikai kezelő-berendezés nyomán készülhetett amelyek inkább kezelhetőek, mintsem ergonómikusak. Enyhén lekerekített végek, jó arányok és jó méretek kombinációja. A külsőt végigkíséri egy modern fém keret is, ami kicsit extrém irányba tereli a konzervatív tervezést. Minőségileg nem recseg, nem ropog viszont mintha a benne lévő rugók nem lennének képesek megállni, folyamatosan rezonál.

 

A gombok nagy méretűek, jól elkülönülnek egymástól, és igényesek is. A navigációs gombok azonban kissé aprókra sikeredtek, és nem is állnak az ujjunkra. Az oldalsó gomboknál szerencsére újra feltűnt a smart gomb, ami gyakran megkönnyíti az életünket. Az aktuális profilt, vagy a kamerát is ezek segítségével érhetjük el legegyszerűbben. A monitor méretileg tetszetős, színek tekintetében ámulatba ejtő. Méreteket és szürke adatokat nézve: 65 000 színű kijelző, 176 X 220 pixel, 8 szövegsor, TFT minőség.

 

Kamera

 

A kamera a telefon hátsó részén található. A fényképezés során több méret is beállítható, ezzel a minőséget is képesek vagyunk befolyásolni. Maximálisan 640X480-as képeket készíthetünk a telefonnal. A készüléken található egy beépített kis tükör, amivel könnyen készíthetünk képeket magunkról is. A kamera tartalmaz továbbá 4X zoom-ot, fényerő szabályozást, illetve nappal – éjszaka vagy más profil kiválasztásának lehetőségét. Bekapcsolható a vaku funkció is, amivel tovább növelhetjük képeink egyébként is jó minőségét. A vaku jég kéken világit az objektív alatt, és fény ereje miatt, célszerű nem hosszan szembe tartani. Belső programok is rendelkezésünkre állnak a képek felhasználásához, így a hagyományos formázáson, keretezéseken túl pl. Mona Lisa, Neil Amstrong holdrászállós, vagy A. Lincoln ismert portréi helyére is illeszthetjük az általunk lefényképezett arcokat.

 

Belső

 

Előre tudtuk, hogy a belső képességek sok élményt fognak nyújtani, de ennyi mindenre nem számítottunk. A menü egyszerű hagyományos: 3X3-as rendszerben épül fel, és ezeken belül logikusan, Windows használók számára egyszerűen használható módon jelenik meg. Jól testre szabható, és igényesen formálható a menü. Kiválaszthatóak egyedi arculatok is, amik a gyári MOTO image-on kívül, nekünk még egy T-mobile image formában is megadatott. A telefonkönyv 1000 bejegyzés tud tárolni, attól eltekintve, hogy egy névhez csak egy–egy adat rendelhető megfelelő a választéklista. Az üzenetkezelés kifejlett, van SMS, MMS, de még e-mail kliens is. A beírást már nem a t9, hanem az azt leváltó sokkal intelligensebb iTAP váltja le. Minden kapott, vagy megírt üzenet eltárolható, és végre nem a darabszám ad ennek korlátot, hanem az 5Mb-os memória. A naptár kitűnően használható, a számológép esetében azonban néhány napot igényel, mire az ember rájön hogyan kell használni. A sztereó képességek azonban az E398 igazi kiváltságai. A számtalan csengőhang között találtunk rá a fent említett együttes jelenleg futó slágerére is, de más egyedi hangok közül is van lehetőségünk választani. A minőség hihetetlennek tűnik többszöri alkalom után is, szavakkal már nem leírható. Mindenesetre MP3 lejátszó is van az unalom ellen, és lehetőség arra, hogy saját számokat töltsünk fel a memóriába. A szórakoztatásról egyébként néhány kiváló fiatalos játékprogram is gondoskodik, amelyek tartós kikapcsolódást nyújtottak számunkra.

 

Ha a doboznál kezdtük, fejezzük is ott be. Minden, amire csak szükségünk lehet, benne volt a mi pakkunkban;. a CD- szoftver (rengeteg hasznos program, és még több kép, hang, animáció), a hozzá való kábel, a sztereó headset, a 128 Mb-os memóriakártya, és a hozzá „való” átalakító kártya (amivel pl. egy otthoni nyomtatóba helyezhetjük a tárolt adatokat) mind nagyon hasznosnak bizonyult.

 

Amit érdekesnek találtunk:

Igényes menürendszer

Egyedi hangrendszer

MTV kooprudukció

 

 

Amin érdemes lenne változtatni

Első karakterig tudunk csak keresni a telefonkönyvben

Csak egy adat rögzíthető a bejegyzésekhez

Korszerűtlen a design

 

 

Ami nagyon tetszett:

A telefon funkcióihoz beállíthatunk különféle fény effektusokat is

Bővíthető memória.

Gazdag felszereltség

MMS

E-mail kliens

GPRS

WAP

Digitális hangminőség

MP3 kezelés

Kamera+vaku

 

 

Összegzés:

 

Az E398 telefon egy kellemes meglepetés, mondhatnánk a józan ész diadala a külsővel szemben. A hang ámulatba ejtő, a kamera jó, a játékok egyediek, és összhatásában kifejezetten vidám képet fest. Kicsit érezteti a trendszerűségét, amit talán a külsejével próbál ellensúlyozni. Mindenesetre az E398 jó választás főleg a fiatal mobilosoknak.

 

Köszönjük a Motorola támogatását tesztünkhöz.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Nem tuda valaki mennyi ez így használtba.Ha valaki tudna eladni 20-30 rongy körül az izgatna!

 

Kössz a segítséget és már megvettem csak gondoltam szólok elég pipec!

 

Hello Meristin hozzád volna egy olyan kérdésem hogyan lehet usb-kábelen keresztül java játékot rárakni a Motorola E398-as telefonra?Mert nekem sehogyse sikerül!

Link to comment
Share on other sites

itt van egy két info:

 

user posted image

Sony Ericsson W800i - a zenemobil

Igaz, nem egy okostelefonról van szó, de a Sony Ericsson W800i sok tekintetben még túl is mutat operációs rendszerrel felszerelt társain. Multimédia, és fõleg zene minden mennyiségben!

 

user posted image

 

Nem tudom ki tervezte a Sony Ericsson W800i mûanyag dobozát (amelyben a készülék és a kiegészítõk találhatók), de, hogy nem egyeztetett a mûszaki leírásokat szerkesztõ kollégákkal, az biztos. A tokba éppen 3 mm híján nem fér be a rengeteg füzet se széltében, se hosszában, a telepítõ cd-rõl már nem is beszélve. A mûanyagtoknak egy óriási hátránya van, még pedig, hogy elképesztõen könnyen meg tud repedni, és a repedésbõl általában törés lesz, amely kellemetlen sérüléseket okozhat a felhasználónak.

 

A Sony Ericsson K750i-re kísértetiesen hasonlító készülék újabb alternatívát nyújthat az iPOD ellenes tábornak, vagy egyáltalán azoknak a felhasználóknak, akik nem hajlandók külön zenelejátszót és mobiltelefont hordani a zsebükben, hanem ezt a két funkciót egy eszközben kívánják viszontlátni.

 

user posted image

 

Kézbe véve

 

A W800i remek anyagokból lett összerakva, kellemes a fogása és már messzirõl látszik, hogy egy igényes termékrõl van szó. A színek igen harsányak, de „a 2005-ös év MP3 lejátszója” kitüntetõ címért folytatott küzdelemben a narancs-fehér párosítás kellõen figyelemfelkeltõ. A telefon oldalán nem találunk hézagokat vagy lötyögõ elemeket, sokkal inkább masszív illesztések, és stabil fogás jellemzi a készüléket.

 

A telefon szembõl nézve a zenelejátszó program számára létrehozott walkman gomb tûnhet elsõre ismeretlen kezelõszervnek, a többi megoldással már találkozhattunk a korábbi Sony Ericsson modelleknél. Nagyméretû ujjaimból kifolyólag mindig is tudtam értékelni a széles numerikus gombokat, pláne, hogy ha a nyomáserejük stabil, illetve könnyû velük a gyors szövegbevitel – gondoltam elsõre, aztán a szoftver sebességét nézve már kiábrándító volt a végeredmény. A billentyûzár például éppen akkor nem akar mûködni, amikor a legnagyobb szükségünk lenne rá.

 

 

 

A Sony Ericsson W800i egyetlen hibája a külsõ szempontjából, hogy a fiatalos design miatt a készülék inkább tûnik játéknak, mint elegáns digitális eszköznek. A telefon bal oldalán található a Play/Pause gomb, amellyel szinte bármikor megállíthatjuk, illetve elindíthatjuk a dalainkat. A W800 jobb oldalán a hangerõ szabályozóval hasonló a helyzet.

 

Szoftver, kijelzõ

 

A rendkívül okos W800i szoftvere már kellõen gyors ahhoz, hogy ne idegesítse fel tulajdonosát, még MP3 lejátszás közben – ugyanis a telefon képes a háttérben is futtatni média alkalmazását. A már több, mint egy éves modellhez, Sony Ericsson K700i-hez képest, sebesség terén, igen nagy a differencia a W800i javára. A menüikonok szépen animáltak, a témák és a csengõhangok egyedi atmoszférát kölcsönöznek a készüléknek. A menürendszer jól átlátható, a Symbian okostelefonkra emlékeztetõ Beállítások menüpont kifejezetten tetszett. A K750 belsõ tulajdonságait felvonultató szolgáltatás paletta igen fejlett, így nem okoz gondot a rengeteg telefonbejegyzés tárolása elképesztõ mennyiségû extra információval. A teljes körû e-mail klienssel (POP3, IMAP4) és a fejlett MMS (videó, hang, kép, szöveg) funkcióval is találkoztunk már a gyártó korábbi modelljeiben, igaz üzenetírás alatt gond van a karakterszám megjelenítésével. A több fajta nézettel felszerelt naptár hasznos program lehet a mindennapjaink során.

 

Mivel a 2 megapixeles optika tudása mit sem változott a Sony Ericsson K750i-hez képest, ezért most eme funkció ismertetésétõl eltekintenék.

 

A telefon tartalmaz elõre telepített játékokat (egy Tetris hangjegyekkel és egy puzzle), de ezeket olyan hamar meg lehet unni, hogy gyorsan kerítsük elõ a Splinter Cell valamelyik epizódját.

 

user posted image

 

A kijelzõ mérete volt az egyetlen, ami zavart ezen a területen, ugyanis a képernyõ széltében még tovább elfért volna – ugyan ezzel találkoztam anno a Sony Ericsson K700i/K750 kapcsán is. De ezt az egyetlen apróságot leszámítva rendkívül meggyõzõ volt a végeredmény. Az S700i óta aktívan használja a gyártó 262 ezer szín megjelenítésére alkalmas kijelzõit, ez a W800i esetében egy 176 x 220 pixeles felbontást jelent. A képernyõ fényereje állítható, de inkább csak haloványabbak lesznek tõle az élek. Napfényben továbbra is csak kontúrokat véltem fölfedezni a menü ikonjaiból. A kijelzõ minõsége csodálatos, normál fényviszonyok között a képe éles és színekkel teli, a kamerával készített fotók nagyon jól néznek rajta ki.

 

MP3 lejátszó

 

A telefon bekapcsolása esetén nem kell feltétlenül SIM kártyával rendelkeznünk ahhoz, hogy a telefon zenelejátszó képességét kihasználjuk - az indítóképernyõn kiválaszthatjuk akár azt is, hogy csak a Walkman szekció induljon el. A Sony Ericsson W800i-ben a legnagyobb újítás az MP3 lejátszó szoftver, amely kísértetiesen emlékeztet az Apple által kedvelt alkalmazáshoz. A Walkman gombbal bármikor elérhetõ funkció elsõ menüpontjában (Most játszott) a korábban lejátszott zeneszámok közül válogathatunk.

 

user posted image

 

Az Elõadók és Zeneszám menüpontokkal különféle szempontok alapján kereshetünk a telefonunk memóriájában. Komplett mappa másolásába többször beletört a bicskám, így inkább csak fájlokat helyeztem át a telefonra. A szoftverrel létre lehet hozni akár listákat is (Playlist), amely a kedvenc dalainkat tartalmazhatja. Lejátszás közben kiválaszthatjuk a Bass, Mega Bass, Voice, Trebble boost, és Normal közül a az ízlésünknek megfelelõ equalizer beállítást.

 

USB-csatlakozás

 

A számítógépünkkel történõ komolyabb megismerkedés elõtt ne dugjuk be a készüléket az USB aljzatba, mivel a Windows XP azonnal felismeri azt, és sikoltozik egy install CD után. Telepítsük elõször a PC-Suite programot, majd csatlakoztassuk a készüléket és minden egyes hardware elemet külön-külön fel fog telepíteni a program, szerencsére az operációs rendszer könnyedén megtalálja és felmásolja a megfelelõ fájlokat.

 

user posted image

 

Aki már próbálkozott Sony Ericsson telefont szinkronizáni PC-vel, az pontosan tudja, hogy milyen körülményes és idegesítõ hibákkal van tele a szoftver. A W800 esetében valamit javult a helyzet, de még így sem ismeri fel mindig egyértelmûen a program a megfelelõ funkciókat, és az adatszinkronizáció pedig maga a rémálom – megtriplázódnak a bejegyzéseink, összecserélõdnek a nevek és a telefonszámok.

 

Zeneszámokat csak és kizárólag USB-n keresztül érdemes rátenni a telefonra, mivel a sebessége igen gyors (bõ 20 MB per perc) és közben még az akkumulátor is töltõdik. Mialatt a telefon rá van dugva a számítógépre a W800i nem fogja látni a Memory Stick Duo-t. A PC cserélhetõ háttértárként látja a készüléket, Windows-mappa szerûen másolgathatjuk, rendezhetjük az állományokat. Érdekes, hogy egy komplett mappa áthelyezésénél a telefon értelmezte a folder nevét, mint elõadót, de a konkrét számokat már csak a telefonon található összes MP3 fájl között volt hajlandó feltüntetni.

 

user posted image

 

A fülhallgató

 

A fülhallgató az elsõ olyan eszköz kategóriájában, amit kifejezetten kedvelek, és végre nem esik ki a fülembõl. Ha rendesen sikerül betapasztanunk mindkét fülkagylónkba a miniatûr hangszórókat, akkor akár a 6-os villamos is düböröghet a hátunk mögött, nem lesz zavaró. Hihetetlen, hogy mennyire kizárja a külsõ zörejeket az eszköz. A mély hangok kapcsán eddig nehezen tudtam kritikát írni mobiltelefon esetében, mivel az általam kipróbált telefonok egyáltalán nem szólaltatták meg a basszusokat. A W800 ellenben ezen a területen is szenzációsan teljesít: a System Of a Down és más rock zenekarok számait hallgatva az ember egészen új hangszereket tud felfedezni a discman hangzáshoz képest. A rock zenében oly fontos elemként kezelt lábdob kiválóan hallható a számok során. Az egyébként Sony fülhallgatókhoz hû „bal fülbe, nyak mögött átvezetem és jobb fülbe be” megoldással kezdek megbarátkozni, köszönhetõen a Sony Ericsson walkman-jének. A kábelen még egy csíptetõ illetve egy hívás elutasító / felvevõ gomb is található. A W800 saját hangszórója is jóval kellemesebb minõségben szól, mint a versenytársak megoldásai.

 

Adatkommunikáció

 

Mi sem természetesebb, hogy egy csúcskategóriás készülékben minden fontosabb adatkommunikációs eszköz megtalálható. A korábban már általam megkedvelt Bluetooth szoftver most sem okozott csalódást, könnyedén és gyorsan lehetett vele adat cserélni személyi számítógépemmel és más telefonokkal is – egyszer sem volt gond az adatátvitellel.

 

user posted image

 

Az infra portot sem spórolták le a készítõ, így a telefon tetején ezt is megtaláljuk. A GPRS Class 10 már lassan évek óta standardnak számít a Sony Ericsson háza táján, most sincs ez másképp. Az EDGE technológiát végtelenül hiányoltam, a telefon márciusi bemutatóján is szomorúan vettem tudomásul, hogy gyártó nem fordít kellõ figyelmet erre a technológiára.

 

Összegzés

 

A kifejezetten fiataloknak szánt telefon az õsz nagy slágere lesz, ez a magas ár ellenére is borítékolható – kijelentésemet hûen támasztják alá a legfrissebb értékesítési adatok. A Sony Ericsson W800i önmagában nem egy forradalmi újítás, hanem végre nevén lett nevezve az MP3 lejátszó képesség, és a Sony-tól gyorsan kölcsönvett Walkman márkanév olyan plusz erõt ad a telefonnak, amelynek következtében vásárlók ezrei fogják ezt a készüléket választani. Leszámítva a szoftver lassúságát, különösebb panaszon nincs a W800i-vel kapcsolatban. A készülék egyébként rengeteg pozitív meglepetést tartogat számunkra, az akkumulátora átlagosnak mondható (900 mAh - 2-3 napig bírja a gyûrõdést), és még a telefonálás közbeni hangminõséggel sem volt gond.

 

 

user posted image

biggrin.gifbiggrin.gif

Link to comment
Share on other sites

Jaja! Na figyi a Nokia 6630 mindíg is drágább lesz mint az SE, a Nokia 6630-as több lehetőséget nyújt mind a zene mind más téren. Mivel Symbianos menüvel rendelkezik rengeteg progit tudsz rá tenni míg a w800i-re szinte csak java-t tudsz rakni ami nem ugyan az mint egy symbianos progi. Mindkét teló sztereo szóval ha neked csak zenehallgatásra kell akkor jó a w800i de ha másra is akkor inkább a Nokia. Én SE párti vok tehát inkább az mint nokia. De ezt neked kell tudni. Én nem igen cserélnék mert nem kell Nokia. De w800i sincsen most! Ha cseréled akkor annak a vkinek még rá kell fizetnie a telódra.

Link to comment
Share on other sites

Köszönöm a segitséget!

 

szia meristin,megfordúltam kb 4 üzletben és egyikben se volt w800i,az egyikben mondták,hogy lemaradtam róla,sőt még nekem kellett volna ráfizetnem!!!!mivel én is eléggé értek a telcsikhez mármint nem tudom megjavítani de sokat tudok róluk,és tudom hogy a nokia 6630 egy üzletember telefon ,de mivel én dj vaok nekem nem fontos annyira a sis rendszer(és tudom hogy nagyon fog hiányozni mivel kajak megszoktam!)!De ráfizetni csak esetleg akkor akarok,ha a Se 0km-es dobozban minden kiegészítővel,és akkor is max 5 rongyot,és még mindíg az illető járt jól!!!Ez van de viszont elkeseredésemben már egy használtra is simán elcserélném ha annak megvan minden tartozéka(egy az egybeni cserével)

De ba-zdki sehol nincs normális w800i ha van akkor meg csak kp ellenében adnák nekem oda!!!Már ki van a fám!!!

Segíts!PLS!!!!

 

 

Link to comment
Share on other sites

Goffy bocsika hogy eddig nem néztem fel ide de elég sok problémám van és nem tudok magamhoz térni! egyenlőre keveset leszek mert akadozik a netem és nem tom mikor csinálják meg. A problémádon egyenlőre én sem tuk segíteni eddig össz-vissz 3 db fordult meg nálam de nem dobozostúl meg mindenestűl csak telefon meg töltő. ha netalán lenne 1 akkor neked szólok és megbeszéljük.

Link to comment
Share on other sites

Nagyon szépen,köszönöm!És értem hogy a problémáid spkkal fontosabbak,szóval oldd csak meg őket sok szerencsével!És ha valamit tudsz és rá érsz arra ,hogy szólj nekem akkor nagyon megköszönném!

 

Nekem is 6630-om van viszont én totál kihasználom a képességeit film nézés, csomó játék program szal én tuti nem cserélném le SE-re, de te tudod hogy neked mi a fontos !

Amúgy elérhető egy olyan dolog 6630-hoz hogy Music Pack

 

Megnéztem,NAGYON FRANKÓ!!!De ezt a playert egy alap 6630-hoz lelehet tőlteni vagy eggyáltalán mennyi egy ilyen nokia audio adapter,vagy az a cucó ami a frissített verzióhoz jár!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Énnekem van egy motorola e398-am.Ezt a telót nem akarom szétrongálni .Olyan dolgokkal mint például szánkózás meg bicózás közbeni elesés.Ezért gondoltam veszek valami régi telót amit asztán nem kell fétenem.Nekem ezzel az a bajom nemtudom eldönteni hogy milyet vegyek.

wacko.gif

Amiken gondolkodtam hmmm.gif :

 

-Nokia 3310,3330,8210,5110,3410,3210,

-Siemens C45,C62,C55,Mt50,

-Sony ericsson t68i,

 

kb. ennyi ezek amiken gondolkodtam de ajánlhattok jobbat is olyan 10000-ig. smile.gif

 

Remélem tudtok segíteni nekem. biggrin.gif

Link to comment
Share on other sites

hello

 

a nokia 3as szériát ajánlom abbol is a 3210et (olcso, ha összetöröd olcso hozzá az elölap és ezt még összerakták) nekem is van 1 és még mindig meg vagyok vele elégedve telefonálni sms irni a legjobb telefon

a 3310 már nem annyira "erös vázu" igy abban a belső is sérülhet de az se rossz

az 5110 nem jó választás mert lerepül az aksi ha leejted (ezt tapasztaltam smile.gif )

 

simens "munkástelefonrol meg annyit hogy haveromnak kidobták az ablakon 2méterröl és ripityára tört ugyhogy ennyit a törésálló mobilokról

 

igy a 3210et ajánlom gyári elölappal ami vastag anyagból készült birja a gyürödést nem nagy kunszt belerakni a rezgőmotort sem

 

remélem segitettem

 

ha már motorolás vagy, én most vettem egy v360-at. tudsz valami helyet ahol szoftvereket tudok hozzá letölteni?

Link to comment
Share on other sites

Énis mindenképpen a nokiát ajánlom, anno a 3410 megjeelenésekor azvolt nekem fél évig, de simán bírta a srapát dobálhatod meg minden, bírni fogja wink.gif Bár így jobban megnézve a siemensekse puhányok csak ott nagyobb a meghibásodási lehetőség smile.gif Hameg olcsóbban víz, por és ütésálló mobil kell akkor Ericsson R250s PrO

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...