Jump to content
PirateClub.hu

pokornyib

Veterán
  • Pontszám

    34
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

pokornyib's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. pokornyib

    Photoshop-os figura!

    Az utóbbi időben nem nagyon volt időm Photoshopozni, de az egyik este unatkoztam és újjabb munka került ki a kezeim alól: Ez most rajzlapos munka nélkül készült, egyből géppel, a vonalak között sincs egy olyan vonal sem, amit pentoolal csináltam volna, egy kicsit ugyebár siettem. Szóval az egészet Brush, Burn és Dodge tool-lal, egyből gépen digaitalizáló táblával készítettem. Véleményeket, ha kérhetek!
  2. pokornyib

    Photoshop-os figura!

    Legújjabb képem: (a rajzra nem adtam valami sokat) inkább a színezést gyakoróltam, egérrel az is zűrös volt egy kicsikét, de majd digitalizáló táblával De azért véleményeket, ha kérhetek!
  3. pokornyib

    AntiHerO // (SnipA) Collection

    Erre azt szokták mondani hogy nem muszáj erőltetni, ha nem megy. Azt látjuk, hogy nagyon aktív lettél snipak, mióta felfedezted hogy van ez a pirate, de még a végén sérvet kapsz. A képeid 90% két katt ecset, majd Outer Glow, aztán jönnek a hozzászólások, hogy mien ügyi vagy.... . Hát nem tom inkább próbálkozz mással. pl.:3ds hátha jobban megy, vagy nézeges több tutoriált (Az utolsó meg: ízlésteneln, olyan mint mikor nem tudsz magaddal mit kezdeni, azt hátha lesz belőle "valami")
  4. pokornyib

    AntiHerO // (SnipA) Collection

    Ú, bazd télleg nagyon ügyes vagy, csak kár hogy két kattintás az egész
  5. pokornyib

    Photoshop-os figura!

    Hát köszönöm a dicséretet. Nos itt van egy újjab kép: Véleményeket szeretnék! Tanácsokat is elfogadok...
  6. pokornyib

    PKBZS Művei

    hát jónapot. Látom megy itt az osztás ezerrel, de ha lehetne inkább kommenteket kérnék. A másik dolog meg az hogy czap12-nek annyiban igaza van hogy egy csepp brusht-nem használtam abban, úgyhogy nem tom miről beszélsz nos továbra is kommenteket ha kérhete. lehet épító jellegű is, habár úgysem fogadom meg (anjó ez csak persze vicc volt) , na viszont látásra, jó éjszakát mára xD ------------------------------------ ..::by Grafbi88::..
  7. pokornyib

    PKBZS Művei

    Hello Snipa! Na tehát hogy lásd itt van megcsináltam ez egyik képet. A többi is egyszerű de azt nem volt kedvem megcsinálni. Nos tehát kb.4-5 percig tartott megcsinálni. Csináltam már iet, csak nem így volt benne az írás, de ígyse tartott sokkal tovább. xD Azt meg látom hogy czap12-vel osztjátok itt az észt egymásnak. Na tehát itt a kép: ------------------------------------------- ..::by Grafbi88::..
  8. pokornyib

    PKBZS Művei

    köszönöm a tanácsokat Próbálkozok. Ja és czap nem kellett volna annyi komment (5x ugyanaz xD)! Nah majd még lesznek képek! --by Grafbi88--
  9. pokornyib

    PKBZS Művei

    Hello, hát kössz Ange[L].... sKeezo-hoz szólva pedig tudok brush-ok nélkül is dolgozni, ha gondolod látogass el oldalamra és meglátod hogy Galária->Figurák menüpontban meglátod miket alkottam a semmiből (extra ecset nélkül).... Igaz még kezdő vagyok ien téren de gyakorlat teszi a mestert... Majd lesznek új képek, de még 8-dikos vagyok és felvételiidőszak van és időm egy csepp sincs... Addigis Kommenteket!!! www.grafbybalazs.uw.hu
  10. pokornyib

    Első próbálkozás

    igazad van enisz a maszkolás jobb, de mivel kezdő gondoltam a peremlágyítás is jobb mint a semmi
  11. pokornyib

    Első próbálkozás

    Hello! kezdésnek nem rossz! Csak így tovább Gyakorlat teszi a mestert Nekem tetszik, a hajra figyelj legközelebb. Ha jobb eredményt akarsz elérni, akkor a haj mentén a kijelölésnél a feather-t állísd kb 5-10 közé (a kép méretétől fögg), úgy jobb lesz. Bár vannak még jobb és bonyolutabb megoldások, de egy kezdő számára ez a legegyszerűbb.... Ha gondolod nézz be hozzám is (PKBZS Művei).
  12. pokornyib

    Scorpicore Művei

    Hy scorpicore el vok szállva a képeidtől! Nagyon ügyes vagy. Jól küldöd. A példaképem vagy. Az én képeim a "PKBZS művei" nevezetű témában találhatóak. Bocs hogy egy-két képem hasonló a tiedhez.
  13. pokornyib

    PKBZS Művei

    Hali! Újra itt. Köszönöm a dicséretet. Nos tehát vannak új képek Szív: Magic: Earth: Love: Life: Kommenteket, ha kérhetem!
  14. Hali! Már egy kis ideje Photoshop-ozok és gondoltam felteszem a "műveimet". Na tehát itt is vannak: Days in Horror: Fantastic Sun: Rainbown: Green Love:
  15. pokornyib

    Virtual Tuning

    Hali! Nézd meg a képet aztán kommentet
×
×
  • Create New...