Jump to content
PirateClub.hu

luciferion

Felhasználó
  • Pontszám

    7
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

luciferion's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. luciferion

    videó alá új ac3 hang

    Köszi az ötletet!
  2. luciferion

    videó alá új ac3 hang

    Köszönöm, hogy megosztottad! Ezzel már lehet kezdeni valamit Ha a magyar azért rövidebb mert a stáblista lett levágva a végéről annak talán nem kéne gondnak lennie Ha az elején van eltérés azt viszont nem tudom hogy mivel lehetne javítani Talán vágni lehetne a nem szinkronost hogy együtt legyen a szinkronossal Vagy a nyújtás a nemjó? nem egyezik az fps?
  3. luciferion

    videó alá új ac3 hang

    Meguntam A videólejátszóba betöltöm mint külső audio csatorna azt kész, még szinkronizálja is a vieóval és nem csúszik semmi
  4. luciferion

    videó alá új ac3 hang

    VirtualDub nem támogatja az ac3-kiterjesztést ezért nem lehet vele, NanDubbal és VirtualDubModdal végülis lehetséges de mp4 és mkv kiterjesztéssel már nem jön össze. Ha felrakom a codec-eket (ffd-show, avisynth...) a VirtualDub megnyitja egy AviSynth script file-al (DirectShowSource) viszont mivel még mindíg nem támogatja az ac3-at nem tudom vele megcsinálni. A másik kettő meg nem nyitja meg az mkv/mp4 kiterjesztést ugyan ezt a script file-t használva.
  5. Hali, Van két változatom egy filmből Az egyikből a hangot virtualdubbal kiszedem így lesz egy ac3-as hangom, a másik pedig a kép miatt kell szóval ez alá szeretném berakni a már említett kivadászott ac3-ast vagy a meglévő sáv mellé vagy helyette. Milyen programmal tudom ezt megtenni általános esetben és mit ha mkv kiterjesztésű videó alá szeretném betenni az új hangot? Arra már rájöttem hogy annak érdekében hogy a hang ne csússzon nem csak alá kéne konvertálni hanem esetlegesen szerkeszteni is. Már szemezgettem magamnak a fórumból infókat de nem jutottam eredményre Előre is köszönöm a segítséget!
×
×
  • Create New...