Jump to content
PirateClub.hu

Piero

ViP
  • Pontszám

    1,587
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Piero

  • Születésnap Október 30

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Budapest

Legutóbb itt jártak

9,164 profil megtekintés

Piero's Achievements

Betűszaporító

Betűszaporító (15/24)

17

Közösségi hírnév

  1. Mindenkit előléptetnek, nekem meg most szűnt meg a munkahelyem... Szép kis újévkezdés, mondhatom.
  2. Én ezen már meg sem lepődök. Én a múltkor tűzesethez hívtam a 112-t, 30 perc volt telefonálással együtt, mire egy rendőr kijött és értesítette a tűzoltókat is. Egyébként köszi a segítséget, nem tudtam hogy minden metrómegállóban van jegy-bérlet automata, rég jártam már Pesten. Albérletet úgy találtunk, hogy reggel beültünk az Árkádba és böngésztük az apródot, a legelső szimpatikust felhívtuk, kedden már költöztünk is, szóval már másfél hete itt lakunk, ráadásul munkát is sikerült találni.
  3. Sziasztok! Vannak még itt régi motorosok? Szikla, Jaire, kik maradtak még itt a régiek közül? Egy kis tanácsadásra lenne szükségem igazság szerint olyantól, aki Budapesten él már jóideje. Két napig most Pesten leszünk a párommal melóügyben és albérletet is szeretnénk nézni, viszont nem tehetjük meg, hogy nonstop a neten lógunk. Milyen újságokat, kiadványokat ajánlottok, amiben lehet böngészni? Valamint melyik az a Nyugatihoz legközelebb eső hely, ahol lehet venni 24 órás BKV bérletet? Arra mindenképp szükségünk lesz, mert elég sok helyre kell mennünk. Köszi előre is a tippeket.
  4. Sziasztok régiek-újak! Kivel mi újság van? Régen jártam erre, de jó érzés látni, hogy a megszokott arcok még jelen vannak!
  5. De jó. Addig van jó dolgod, míg középiskolás vagy, utána csak jönnek csőstől a gondok... Szereted egyébként a sulit?
  6. Én is albérletben lakom két jóbarátommal, meg az egyikőjük barátnőjével, jó kis társaság. Én egy éve körül vettem egy komolyabb fényképezőt és azóta is tanulgatom a fotózás "mesterségét", azzal próbálok egy kis kesst összekaparni, mostanra azt mondhatom, elég jól megy, majd hozok 1-2 fotót, ha érdekel valakit. Pestre úgy volt, hogy csütörtökön megyek a Budapest Parkba, mert Punnany Massif koncert lesz, én pedig megszállott rajongójuk vagyok, de mivel egy leányzó hívott, akivel hát nem akar sehová alakulni a kapcsolatunk miatta, valószínűleg kihagyom.
  7. Nagyon régen. Nem admin lettem, először moderátor voltam, elég sokáig. Sajna sok időm elveszi a suli és a meló. Egyébként: Hát ezt meg honnan tudod?
  8. Visszaköltöztem, mert a szívem oda húzott inkább (mint Nyíregyre), így iskolát is ott választottam. Web-programozónak tanulok, mellette pedig dolgozom a 11k-s Tescoban, mint kasszás-árufeltöltő, meg próbálkozok valami "szakmába" illő melót is találni, gyakorlat szempontjából jó lenne. Veled mi újság? Nem tudom pontosan, hogy meglehet-e, de utána fogok nézni! Túl sok abban a szemét, ritkán jár a kukásautónk...
  9. Nem mondtál rosszat, lehet hogy a fórummotor még támogatja is a topikok letöltését pdf-be, vagy egyéb fájlba.
  10. Mivel a beszélgetés itt kötetlen dolgokról szól és bizonyos időnként túlságosan felhalmozódnak a hozzászólások, új témát szoktunk nyitni, rég bevált dolog ez már. Fölöslegesen miért terheljük az adatbázist és a rendszert olyan többszáz oldalas topikokkal, amelyekben még csak keresni sem szokott szinte senki?
  11. Piero

    Ford Fusion!

    A második mondatoddal egyet kell, hogy értsek. Bár én nem teszteltem dízeles Fusion-t, kell neki gázfröccs indulásnál, annyi szent. A miénk lassan hetedik éves és sajnos átesett egy akkumulátor cserén, mert hidegindításkor a computere érdekesen villódzott. A fogyasztása az szerintem kicsit sok 7-8 litert megeszik nyáron, télen meg.. Arról ne is beszéljünk, előfordult már a 11 liter is. 1.4-es benzines 80LE-ről van szó. Nekem egyedül a váltója ellen van kifogásom, amellett hogy az 1-2 fokozatokat karcosan veszi, a hátramenet igen nyüglődős néha, némi kuplungjáték kell hozzá, hogy rendesen bevegye.
  12. Piero

    Hálózati problémák

    Mivel nálam működik jelenleg egy másik csatornára állítva, ezért a szomszéd oldaláról írom le, a jelerősség 3-as (a maximum az 5), és nincs rajta internet. Két falon kell a jelnek átmennie, a vevő gép pedig körülbelül 12 méterre van a routertől. Mivel a kábeles megoldást nem tudjuk megoldani a társasház kialakítása miatt, így egy másik routert üzemeltem be a szomszédhoz, WISP módra állítottam és lakáson belül meg már nincs gond a kábelezéssel. Köszönöm mindenkinek a segítségét.
  13. Piero

    Hálózati problémák

    Nem nálam van a gond, a szomszédnál is jelen van, eleve hogy ő távolabb van a routertől.
  14. Piero

    Microsoft Windows 7

    Az msconfig automatikus indításait minden hónapban ellenőrzöm, csak a vírusírtó, meg az ATI driver indul magától, minden más ki van lőve. Fel volt anno téve az Asus FastBoot programja, de az meg mondhatni több kárt csinált, mert ezeknek a betöltendő programoknak a betöltési idejét késleltette, hogy a windows gyorsabban felébredjen. Kártevőírtás is rendszeres, azt amiatt nem említettem.
  15. Piero

    Hálózati problémák

    A router nálam van, sokszor mellette sem lehet használni. A sávszélességet nem használjuk ki teljesen, egy 5 megabites netről van szó, egyikőnk sem nagy letöltő típus, inkább böngészünk, ezért is döntöttünk a megosztás mellett. A routert más channel-re állítottam, ez valamelyest javított a problémán, de így sem tökéletes.
×
×
  • Create New...