Jump to content
PirateClub.hu

Darth Lol

Veterán
  • Pontszám

    44
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Darth Lol's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Darth Lol

    Nokia N9 & Lumia 800

    Ezt a tesztet olvasva nem is tűnik olyan rossznak: szerintem inkább a WP-s verzió, mint az N9...
  2. Végre elérkezett az ideje a 100%-os parasztságnak. Aki úgy gondolja, hogy a Dolce&Gabbana arany melegítő és X6 kombó nem lenne eléggé bunkó, annak a Tag Heuer új telefonjára van szüksége. A gyártó szerint a dizájnt GT és Forma 1 versenyautók ihlették, ezért olyan nélkülözhetetlen anyagokból készült a telefon háza, mint például titánium és karbon. És a maximális parasztság érdekében szerintem a Tag Heueresek biztos belegravírozzák a telefon árát a karbon hátlapba, ami majd 2800 tisztességes euró körül lesz belőve. Viszont említésre méltó azért, hogy a hivatalos leírás szerint erős hardver fogja futtatni a legújabb Android verziót. Az eddigi dizájnermobiloknál ugye mindig az volt a divat, hogy egy alsó-középkatogóriás telefonhoz csinálnak egy szép külsőt, a telefon felső részére feldobják a márkajelzést oszt szevasz. Bár pontos specifikációkat majd csak a júniusi megjelenéskor fogunk szerintem kapni a svájciaktól, én kiindulok abból, hogy egy legalább kétmagos processzor fogja futtani az Ice Cream Sandwichet. Ennél alább még a legnagyobb bunkók sem fogják adni.
  3. http://www.youtube.com/watch?v=SfONvkkqk0c Ha tetszik, légyszi nyomjatok egy like-t: www.facebbok.com/kemnkru
  4. http://www.bambasztarok.blog.hu Egy haverom küldte a linket, nem hittem el hogy ilyen létezik! Egyben totálisan fölösleges, és mégis megnevettetett!
  5. http://www.youtube.com/watch?v=HcoeiBPyJXk Mit gondoltok róla? Youtube elrontotta a videot, nemtom hogyan de véglis a zene a lényeg
  6. Az a baj, hogy FLben még 1 szintit sem találtam, ami ugy igazán bejönne , ez a Vanguard beépített modul? [sZerk: Megvan köszi ^^]
  7. Heló! Az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e ajánlani, esetleg feltölteni, linket adni olyan FL szintihez, aminek hasonló electros hangzása van, mint az alábbi videóban 0:27 nél: http://www.youtube.com/watch?v=2DO6Y9_5e7A Nagyon megköszönném!
  8. Én 1 éve tolom, haverral, próbálkoztunk remixeket, saját számokat csinálni, remek kis riffek jöttek össze, de egyik se volt az igazi, viszont honaprol honapra jobbak lettek a számok... Megéri próbálkozni, én FL studioval, saját effektezésű szintivel tolom... http://www.myspace.com/wave0 Itt találhatjátok meg a számainkat!
  9. Darth Lol

    Prison Break

    SPOILERES KÉRDÉS: De megtudhatjuk hogy hogyan halt meg, nem? Amikor újra vérzik az orra, az utal a halálára?
  10. Darth Lol

    Prison Break

    Énis eléggé meghatódtam a végén QQ. Nagyon jó sorozat volt, az utolsó rész 10/10, amugy nincsen még vége, lesz 2 rész (11 nap mulva asszem) !!!
  11. Hát igen, sajnos fontos és humanitáriánus dolgokra nem lehet használni (egészségügy, 3. világok segítése) de talán egy utat ad, amin elindulhatnak más találmányok!
  12. "A nagyobb tárgyak eltűnését lehetővé tevő anyag azért még várat magára - egyelőre csupán egy pár mikrométeres felületet sikerült eltüntetni." = Photoshop
  13. Számaim, mixeim: http://www.myspace.com/wave0 Véleményeket várok
  14. Darth Lol

    CAB

    Ja, megnéztem pár részt innen onnan és elmondhatom, hogy az effektek egyre jobbak ^^
  15. Darth Lol

    CAB

    Bocsi de egyszerüen akárhogyan nézem, nemtom felfogni hogy ez mi? létszi magyarázd el hogy ezek valami ilyen heroes style emberek? mi a lényege a sorozatnak?
×
×
  • Create New...