Jump to content
PirateClub.hu

Noorbert

Veterán
  • Pontszám

    7
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Noorbert

  • Születésnap 04/18/1989

Contact Methods

  • MSN
    norbirt@hotmail.com

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Csanádpalota

Noorbert's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Noorbert

    Windows XP-vel kapcsolatos kérdések

    Üdv! Csak annyit szeretnék, hogy kizárólag a tálca színét, hogy tudom változtatni xp-n?
  2. Noorbert

    Xandros

    Üdv mindenkinek! Először is bocsi ha rossz helyre nyitottam a post-ot vagy valami más hibát vétettem.. Nos szeretnék érdeklődni, hogy ismeri-e valaki a Xandros nevű debian alapú Linux disztribúciót amely elvileg windows kompatibilis. Én a napokban töltöttem le az "Open Circulation Edition" (azaz free) 2.0-ás verzióját amit fel is telepítettem a kis PII-es laptopomra. Minden rendben is van USB-t felismeri és a PCMCIA kártyát is felismeri csak 2 gondom van: 1. nem tudom futtatni a windows-os progikat + USB-s wifi adapteren jön a netem amivel sajnos még nem jöttem rá, hogy hogy tudnék net kapcsolatot létesíteni. Ha valaki ismeri vagy tud róla valamit kérem segítsen vagy ajánljon valami olyan disztribúciót ami szépen elszalad egy PII-es laptopon, valamilyen módon lehetőség van wondows progik használatára és esetleg netezni is tudok a fent említett ezköz segítségével. Előre is köszi minden segítséget, remélem nem kérek lehetetlent . Üdvözlettel: Norbert aki most ismerkedik a Linux OS-ekkel
  3. Nem játékra kell, hanem csak netezgetésre, szóval megfelel az integrált videókártya meg Dual Core proci sem szükséges, jó a síma is vagy nem tudom melyiket ajánljátok jobban.. szóval ne csúcs gépre gondoljatok, hanem valami egyszerűbbre de azért lehessen vele kezdeni valamit már ha megoldható 50-ből Ha megkérhetlek titeket akkor légyszi ajánljatok az alábbi oldalról mert onnan akkor tudok rendelni meg gyorsan megvan a cucc.. www.esc.hu köszi
  4. Üdv! Szóval szeretném felújitani a gépem vagyis alaplapot, procit, winyót, tápot és persze RAM-ot szeretnék cserélni minderre van 40-50ezer keret azaz az összeset szeretném kihozni ennyiböl. Szóval mit tanácsoltok miből milyet, milyen teljesítményűt, milyen tipúst érdemes venni? A keret miatt ugyan nem lesz valami izmos gép de szeretném a pénzemből a lehető legjobbakat megvenni ezért kérek tanácsokat. Előre is köszönök minden segítséget.
  5. Noorbert

    Kérlek segítsetek

    HP Omnibook 4150 -esem van sajnos én nem találtam hozzá XP-hez való drivert se a HP oldalán se máshol, viszont a HP Omnibook 4150B-hez volt driver a HP oldalán azt leszedtem de telepítésnél kiírta hogy "nem megfelelő tipus" és nem ment fel, amúgy SP2-es XP-t raktam fel, de vissza kellett cserélnem Win Me-ra mert továbbra sem müködik az USB xp-vel. Esetleg van még valami jó tanácsotok számomra? Amúgy az eddigieket is köszi.
  6. Üdv, remélem valaki tud segíteni mert nagyon fontos problémám van . Van egy pentium 2-es Hp laptopom és szeretnék rá xp-t telepíteni ez sikerült is feltelepítettem rá és működik szépen, nem is ojan lassan tölti be a rendszert csak egy probléma van vele méghazzá az hogy azt az egyetlen USB csatlakozó felületet "gyökér hub-ot" ( nem tudom hogy mi is a "hivatalos" neve, a lényeg az hogy azt a csatlakozó felületet amibe az USB ezközöket dugom) ami van a laptopban egyszerűen nem látja az xp vagyis mintha egyszerűen nem is működne -> sehol nem jelzi ki (gondolok itt az ezközkezelőre) és sajnos alapjában a BIOS-ban sem jelenik meg - még áramot sem kap a hub, viszont Windows Milleniummal tökéletesen működik, megjeleníti az eszközkezelőben meg minden... :S Mi tudok tenni hogy az xp-vel is működjön az USB ? Légyszi ha tudtok segítsetek, nagyon fontos lenne mert a netem is USB-n keresztül megy és nagyon kellene a gépemre az xp.
×
×
  • Create New...