Jump to content
PirateClub.hu

Animus1724

Felhasználó
  • Pontszám

    6
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Animus1724's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Szóval xpről van szó? Akkor bizony telepítened kell! Vezérlőpult ? Hardver hozzáadása ? újhardver hozzáadása ?NT/APM örökölt támogatása? értelemszerűen. Lehet, már írták, ehhez be kell kapcsolva legyen a biosban az energiagazdálkodás, fejlett energiagazdálkodás. Viszont rémképeim szerint ilyenkor az xp is meg jeleníti a ?most már? kezdetű narancs ? fekete ablakot? Halványkék, néha tök fekete, képernyő valami folyamat elakadásáról mesél, leginkább hálózatra tudok gondolni. Feketeképernyőnél hardvere, pl tvkártya, kikapcsolási probléma. No majd jön a törp és dönt? Ha azóta megoldódott írj!
  2. Egyetértek novistaral! Én is így csináltam, + wlan meg ap-k + „Fájl- és nyomtatómegosztás..” alapfunkció. Windowsokrol van szó?
  3. Külsö elérést akarsz? Kvázi fix ipt? Javaslom a http://www.dyndns.com -ot az én routerem alapból kezeli. Félre értettelek?
  4. A hibajelenség nem proci túlterhelést jelez. Elvileg lehet a megszakítások, dma ütközése is. Az én tapasztalatom viszont az hogy a Pinnacle gyári programjai nem érnek semmit. Én a VirtualDub –ot javaslom, ősöreg de használható. Illetve a DScaler –t, ez valóban esztelenül terhel kódolás közben, de igen jó a képe és nem használja a gyári drivert, közvetlenül kezeli a kártyát. Milyen progival próbáltad? Több programból is hasonló probléma?
  5. Hama, szigorúan csak játékhoz, de tökéletes! Évente kb. kettőt használok el. Amit sunyi_85 irt az maximálisan helytálló. Ehhez csak annyit hogy, egynémely ip telefon hajlamos – msn? -kisajátítani a micit, ilyenkor más alkalmazás nem fér hozzá. A játékon belül pedig ugye be kell legyen állítva az aktuális bemenet, mai alapból vagy passzol vagy nem, érdemes ellenőrizni. Volt egy Sb 128 klonom amin össze voltak keverve a csatornák! Ha a cdt húztam a külső ment, ha a külsőt a mici, idővel kitapasztaltam és már nem okozott problémát – nem passzolt hozzá tökéletesen a gyári Sb driver.
×
×
  • Create New...