Jump to content
PirateClub.hu

TreeplaX

Veterán
  • Pontszám

    247
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • MSN
    magnum0.5@vipmail.hu
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi

Legutóbb itt jártak

774 profil megtekintés

TreeplaX's Achievements

Citromdí­jas

Citromdí­jas (8/24)

1

Közösségi hírnév

  1. TreeplaX

    GMAiL vs ViPMAiL

    Van mindkettő, GMAIL hivatalos helyekre, vip meg az egyéb
  2. TreeplaX

    Windows Vista or Windows XP

    XP, vagy ha már semmi nem támogatja, akkor Windows 7... a Vista egy fos
  3. TreeplaX

    van fegyvered otthon?

    Egy Slavia 621-es légpuska. (amúgy ha ez szavazás, akkor miért nincs benne szavazás?)
  4. Inkább kockulok, TV-t nagyon ritkán nézek... de a számítógépet is csak napi 2-3 órát tolom...
  5. Ha már mindenképpen műanyagot kell enni, akkor McDonald's... de ez esetemben évente kb. annyiszor fordul elő, hogy egy kezemen meg tudom számolni...
  6. TreeplaX

    Kávé vagy Tea?

    Abszolút kávé párti vagyok, 16 éves korom óta kávézok (azaz 9 éve) és sajnos manapság zombi vagyok egész nap, ha nem iszok reggel munkába menet előtt egyet (meg bent is egyet)
  7. TreeplaX

    Melyik postafiókot használod?

    vatera-ra freemail cím van regelve meg a teszvesz-re is, msn-re vipmail, a fontos dolgokhoz viszont csak gmail-t használok.
  8. TreeplaX

    GTA sorozat vs. MAFIA

    Lényegében az összes GTA-val játszottam, amit kiadtak PC-re és nagyon bejött. Mafia-t is toltam, de nekem valahogy jobban tetszett a GTA. Egyébként ami még hasonló stílusú game és nagyon bejött az a Scarface volt. Ha GTA vs. Scarface lenne a szavazás tuti Scarface... nálam.
  9. TreeplaX

    Ismered a Twitter.com oldalt?

    Igen ismerem, de nem használom... nem blogolok, csak egy nyereményjátékért regeltem fel oda. Ha akarsz követhetsz: HUNMagnum néven vagyok regisztrálva.
  10. TreeplaX

    Csocsó Vs. Biliárd

    Biliárdozni jobban szeretek, de csocsózni szoktam többet, mivel az általam látogatott helyek (rockkocsmák) általában csak csocsóval rendelkeznek.
  11. TreeplaX

    Magyar Labdarúgás

    Bírói hibázások mindig voltak és mindig is lesznek. Persze ez általában az egyik félnek hátrányt okoz, mint jelen esetben is, de azért abba is bele kell gondolni, hogy nem egyszerű feladat az övé, hogy 2*45 percig rohangászni a labda után, figyelni a játékosokat, összhangban lenni a partjelzőkkel és persze nem utolsó sorban nem zavarhatja a játékot, nem kerülhet a játékosok útjába. Igen, szar érzés, hogy most rajtunk csattant az ostor, de ez történhetett volna a török csapattal is. Akkor mi örülnénk és ők lennének felháborodva. Egyébként Bettesp a hozzászólásodhoz annyit jegyeznék meg, hogy igazad van, de ha egy bírónak minden hibája miatt lelkiismeret-furdalása lenne, akkor előbb-utóbb megölné... vagy ha kivennéd a sípot a kezéből minden bírónak, ha egyet hibázik, akkor az lenne a legnagyobb hiányszakma Az első képről meg annyit, hogy nem tudhatod, hogy ott mi történt. Az is lehet, hogy a kapus az arcát/fejét védte, nehogy Gera belerúgjon...
  12. Most egy kis lendületre hogy visszamenjek suliba a koliból...
  13. TreeplaX

    Windows vs. Linux vs. Mac

    Windows. Mást eddig még nem is használtam és lehet nem is fook. Megszoktam már ezt a mocskot és amire nekem meg legtöbbünknek kell, arra megfelel tökéletesen. Futnak alatta a játékok, programok, programnyelvek...
  14. TreeplaX

    Milyen magas vagy?

    1,86 méter magas és 1 mázsa Szerk.: látom van egy 140 centi alatti is... Ki az a zsebcirkáló?
  15. TreeplaX

    Mennyi ismerősötök van IWIWen?

    225 ismerősöm van és ebből 224-et ismerek is! A Children of Bodom Fan Club engem jelölt be és mivel kedvenc együttesem, ezért visszajelöltem.
×
×
  • Create New...