Jump to content
PirateClub.hu

TreeplaX

Veterán
 • Content Count

  247
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Semleges

About TreeplaX

 • Rank
  Citromdí­jas

Contact Methods

 • MSN
  magnum0.5@vipmail.hu
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Neme
  Férfi

Recent Profile Visitors

584 profile views
 1. TreeplaX

  GMAiL vs ViPMAiL

  Van mindkettő, GMAIL hivatalos helyekre, vip meg az egyéb
 2. TreeplaX

  Windows Vista or Windows XP

  XP, vagy ha már semmi nem támogatja, akkor Windows 7... a Vista egy fos
 3. TreeplaX

  van fegyvered otthon?

  Egy Slavia 621-es légpuska. (amúgy ha ez szavazás, akkor miért nincs benne szavazás?)
 4. Inkább kockulok, TV-t nagyon ritkán nézek... de a számítógépet is csak napi 2-3 órát tolom...
 5. Ha már mindenképpen műanyagot kell enni, akkor McDonald's... de ez esetemben évente kb. annyiszor fordul elő, hogy egy kezemen meg tudom számolni...
 6. TreeplaX

  Kávé vagy Tea?

  Abszolút kávé párti vagyok, 16 éves korom óta kávézok (azaz 9 éve) és sajnos manapság zombi vagyok egész nap, ha nem iszok reggel munkába menet előtt egyet (meg bent is egyet)
 7. TreeplaX

  Melyik postafiókot használod?

  vatera-ra freemail cím van regelve meg a teszvesz-re is, msn-re vipmail, a fontos dolgokhoz viszont csak gmail-t használok.
 8. TreeplaX

  GTA sorozat vs. MAFIA

  Lényegében az összes GTA-val játszottam, amit kiadtak PC-re és nagyon bejött. Mafia-t is toltam, de nekem valahogy jobban tetszett a GTA. Egyébként ami még hasonló stílusú game és nagyon bejött az a Scarface volt. Ha GTA vs. Scarface lenne a szavazás tuti Scarface... nálam.
 9. TreeplaX

  Ismered a Twitter.com oldalt?

  Igen ismerem, de nem használom... nem blogolok, csak egy nyereményjátékért regeltem fel oda. Ha akarsz követhetsz: HUNMagnum néven vagyok regisztrálva.
 10. TreeplaX

  Csocsó Vs. Biliárd

  Biliárdozni jobban szeretek, de csocsózni szoktam többet, mivel az általam látogatott helyek (rockkocsmák) általában csak csocsóval rendelkeznek.
 11. TreeplaX

  Magyar Labdarúgás

  Bírói hibázások mindig voltak és mindig is lesznek. Persze ez általában az egyik félnek hátrányt okoz, mint jelen esetben is, de azért abba is bele kell gondolni, hogy nem egyszerű feladat az övé, hogy 2*45 percig rohangászni a labda után, figyelni a játékosokat, összhangban lenni a partjelzőkkel és persze nem utolsó sorban nem zavarhatja a játékot, nem kerülhet a játékosok útjába. Igen, szar érzés, hogy most rajtunk csattant az ostor, de ez történhetett volna a török csapattal is. Akkor mi örülnénk és ők lennének felháborodva. Egyébként Bettesp a hozzászólásodhoz annyit jegyeznék meg, hogy igazad van, de ha egy bírónak minden hibája miatt lelkiismeret-furdalása lenne, akkor előbb-utóbb megölné... vagy ha kivennéd a sípot a kezéből minden bírónak, ha egyet hibázik, akkor az lenne a legnagyobb hiányszakma Az első képről meg annyit, hogy nem tudhatod, hogy ott mi történt. Az is lehet, hogy a kapus az arcát/fejét védte, nehogy Gera belerúgjon...
 12. TreeplaX

  Mire van szükséged most jelen pillanatban?

  Most egy kis lendületre hogy visszamenjek suliba a koliból...
 13. TreeplaX

  Windows vs. Linux vs. Mac

  Windows. Mást eddig még nem is használtam és lehet nem is fook. Megszoktam már ezt a mocskot és amire nekem meg legtöbbünknek kell, arra megfelel tökéletesen. Futnak alatta a játékok, programok, programnyelvek...
 14. TreeplaX

  Milyen magas vagy?

  1,86 méter magas és 1 mázsa Szerk.: látom van egy 140 centi alatti is... Ki az a zsebcirkáló?
 15. TreeplaX

  Mennyi ismerősötök van IWIWen?

  225 ismerősöm van és ebből 224-et ismerek is! A Children of Bodom Fan Club engem jelölt be és mivel kedvenc együttesem, ezért visszajelöltem.
×