Jump to content
PirateClub.hu

bazsa1

Támogató
  • Pontszám

    8
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Budapest

bazsa1's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Nem lenne rossz tudni, hogy mivel akarsz csatlakozni, milyen operációs rendszerrel, és biztosan ingyenes-e az a hotspot. Tűzfal van-e a gépeden?
  2. Azonos legyen a munkacsoport neve. (sajátgépre jobb gomb, tulajdonságok, számítógépnév)
  3. bazsa1

    Google

    A google hirdetései a keresett kifejezéstől függnek, kifejezetten célirányosak, nem olyan, mint amikor a TV-ben vacsora közben arcodba kapod a szárnyas betétet, pedig fiú vagy, és nem igazán van rá szükséged... a "gyerek" szóra talált is hirdetnivalót (a pornó-ra nem fog...) Az IP címed meg feljegyezte az FBI, mert elég rendesen vadásznak a gyerekpornósokra Lehet, hogy bennem a hiba, de nem értem, mi a vicc ebben?
  4. bazsa1

    Háttérkép beállítása

    A compilation menüben a "destination memory" helyett "destination disk" legyen! (csak rákatt) Akkor lemezre kerül exe kiterjesztéssel a futtatható fájl. Annyit még: ha grafikát is használsz, kell az exe mellé pl. az egavga.bgi...
  5. Várok a folytatásra... de fogy a türelmem... és a pálinkám is...
  6. Engem kifejezetten lázba hoztál, alig várom a folytatást, remélem meg tudok birkózni a dologgal (a késztermékkel biztosan )
  7. bazsa1

    Sosem látott képek a Napról

    Ezek hamis szines képek, amik készítésekor olyan frekvenciájú jelekről készül a kép, amit a szemünk nem lát. Ezt "átkonvertálják a látható tartományba, és egy tetszőleges színt rendelnek hozzá, mert a szemünk a szineket jobban szereti, mint a szürkét. A többek által megcsodált kék kép (tényleg szép ) az 1 millió fokos tartományokat mutatja, de lehetne más is...
×
×
  • Create New...