Jump to content
PirateClub.hu

csempész

ViP
  • Pontszám

    134
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

csempész's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Van erről egy dokumentum film, hogy hogyan titkolták az oroszok a bekövetkezett tragédiát, és mi történt az után! Én végig néztem, melyet mindenkinek ajánlok! Itt akár végig is nézhetitek! http://csernobil.mindenkilapja.hu/
  2. Ha még garis akkor inkább vidd vissza. De azért nézz be ide, érdekes dolgokat írnak, és hátha még segít is valamit: http://www.pcworld.hu/forum/lofiversion/index.php/t12933.html
  3. A régebbik gépben LG DVD író van, melyet akkor vettem, amikor még kb. 35.000 Ft-ért árulták. Tehát nem mai darab, de egy biztos, jobban égett, mint az akácfa. Vannak Princos lemezek, melyekre durván 5-6 éve írtam rá filmeket, és még mindig jók, nincsenek hibák. Ja és ez az író a mai napig is üzemel hiba nélkül!!! Az újabb gépben Samsung DVD író van. HÁT hmm megvagyok vele elégedve. Igaz még csak két éves. Eddig hiba nélkül működött!
  4. Nvidia!!! Két gépem is ilyennel működik. Az egyikben még az 5200 kártya van, és /lekopogom/ még mindig szuperál. Tehát nem csalódtam!
  5. csempész

    Powerpoint diából DVD-t

    Igaz ami igaz, de ha itt leírják, hogy hogyan kell, attól még azt nem fogod tudni, hogy milyen programmal kell megcsinálni. Ezért jó ha először kéred a programot, és utána (ha elakadsz vele) a segítséget! Amúgy meg BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!!
  6. csempész

    Powerpoint diából DVD-t

    Tessék, lássék! http://rapidshare.com/files/297236463/Wondershare_PPT2DVD_v6.0.0.4.rar jelszó: www.2baksa.net Honlap: http://www.ppt-to-dvd.com/ppt2dvd/overview.html Ui.: máskor inkább a kérések topicjába kérjél.- ez egy jó tanács.
  7. csempész

    Kinek milyen autoja van?

    Nekem az újfajta Suzuki Swift van 1.3-as motorral. Igaz előtte már volt két régebbi típusú suzuki swift, de mivel nekem nagyon bevált /függetlenül, hogy mit irnak róla/ és soha nem hagyott cserben, ezért nem is váltottam márkát. Nekem az a lényeg, hogy a kicsi családdal, ahová el akarunk jutni, oda elis jussunk.
  8. Az én gépemben is ez a fajta kártya van, melyet a Win7-t simán felismert és tökéletesen működik. Mostmár csak az a kérdés, hogy telepítés előtt írtál, vagy telepítés után?
  9. csempész

    Microsoft Windows 7

    A Win7-ben be kell állítani, hogy működjön rajta az xp driverek is. Én is sokat szenvedtem vele, mire bejött a hang!
  10. csempész

    Microsoft Windows 7

    Innen próbáld letölteni hozzá a drivert, és ha sikerült akkor telepítsd fel: http://letoltokozpont.hu/letoltes_driver_reszletes.php?k=10&g=163&a=510
  11. csempész

    Microsoft Windows 7

    Hát nagy nehezen rájöttem, úgyhogy most már rendesen működik! Amit kikapcsoltam a Win7-ben az a saját viruskereső/remélem az /és lám jó lett. Amúgy Avast használok!!!
  12. csempész

    Microsoft Windows 7

    Na feltettem én is a Win7-et. Már elsőre nagyon bejött/Gyors, szép kép stb./ Majd a további használat során egy kicsit komolyabb játék játszás utáni kilépésnél kék halál. A gép elég erős, hisz a memoárja is 2GB, a procija meg dual. Úgyhogy megszívtam!!! Hát várok még legalább egy évet vele, hogy jó kiforjon!
  13. csempész

    Autók és problémák!

    Tudom, hogy nem egy nagy segítség, de hátha mégis! http://www.blaupunkt.com/hu/86944.asp
  14. És milyen felbontásokban lehet fel venni vele? Mert azt nem látom. Én a jó öreg WINFAST TV 2000XP-t használom már évek óta, és elég jól megvagyok vele elégedve.
  15. videokártyádon megy-e a hűtés? (csak abban az esetben, ha még ventis) A memóriád birja-e a kiképzést? Legutolsó:Milyen géped van?
×
×
  • Create New...