Jump to content
PirateClub.hu

Peti1000

Veterán
  • Pontszám

    261
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • MSN
    p.peti1000@hotmail.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Dévaványa

Peti1000's Achievements

Citromdí­jas

Citromdí­jas (8/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Itt az eredeti: Itt pedig a remix :DDD
  2. Peti1000

    Milyen telefont vegyek?

    Kb.: 60ezer. Nézegettem már Motorola Defy+SonyEricsson Xperia Active.
  3. Peti1000

    Milyen telefont vegyek?

    Sziasztok Ti milyen telefont választanátok, ami okos is és strapabíró is? mert most egy Sony Ericsson K800i-m van, ami már 4 éve megvan és még szinte semmi baja. Pedig mit ne mondjak már sokszor koppant a betonon szerk.: Vagy pedig venni egy jó telefont és rá rakni egy Case-Mate tokot?
  4. Köszönöm szépen a válaszokat. Igen én is pont erre jutottam hogy veszek bele egy hálókártyát és kész. Megvan oldva. Egyébként a Gigabyte alaplapok tényleg ennyire fosok? :
  5. Az a baj h ott semmit se ír ki. Pedig a bios-ban is megnéztem és ott is látja gép. Router: Msi rg60g. A kábel meg sztem nem lehet a hibás mert a laptoppal is kipróbáltam és azzal meg teljesen jó volt. Személy szerint én még driver problémára gondolok, h ezért nem látja a gép.
  6. Windows 7 van de a laptop viszont egyből észlelte és használható volt pedig azon is windows 7 van. A router viszont kell, mert hogy azon keresztül kapom a netet mind a laptophoz mind a géphez, mert onnan lett 2 kábel le vezetve a lakás két külön pontjára. Mivel a modem az a lakás másik végén van.
  7. Nah szóval olyan problémám lenne, hogy a gépem nem akarja felismerni a internet kábelt. Mert most még WiFi van, de sajna ez le-le fagy, ami nem épp előnyös. S azt szeretném megkérdezni, hogy ilyenkor mi lehet a probléma? Illetve azt szeretném még hozzátenni h a netkábelt viszont a laptop meg felismerte... így gondolom az alaplappal lesz hiba. Ennek ellenére ha bedugom a kábelt a gép észleli, mert kigyullad vagy a sárga vagy a zöld led. internetem: Invitel ADSL alaplapom pedig: Gigabyte 945PL-DS3 (rev. 2.0)
  8. Peti1000

    Új ház

    ühüm. értem. és a CoolerMaster 430as? az milyen véletlen nem tudod? mert abban mitnha 2 lenne gyárilag. csak mert lusta vagyok szerelgetni és nekem mondjuk jobban is tetsztik
  9. Peti1000

    Új ház

    Énis pont CoolerMaster-re gondoltam. Csak azon belül kell segítség. Mindjárt meg is lesem. Köszi a választ U.i.: a 335 Elite-ben mennyi venti van gyárilag? és mennyi fér bele?
  10. Sziasztok. Itt a gépem: Proci: Intel® Core2 Duo CPU E4500 2.20GHz Alaplap : Gigabyte GA-945PL-DS3 Ram: 2048 MB (DDR2 SDRAM) Kingmax Videokártya: NVIDIA GeForce GTS 450 (1024 MB) HDD: SAMSUNG HD502HJ ATA Device (465 GB, IDE) Táp: ULTRA POWER SS-T450PP (450W) és egy ősrégi 7-8éves ház. és sajna van h a vidi kari túlmelegszik(játék közben). és sztem ezt a régi, rossz ház okozhatja :/ és ezért szeretnék tippeket kérni h miet tudnék venni. Előre is köszönöm .
  11. Peti1000

    Mi volt a leghülyébb álmod?

    Hát én nem tom mi történt velem :S de olyat álmodtam h egy szodás szifonnal elmentem horgászni és elsőnek azt hittem h fogok egy gyilkos bálnát... de nem mert helyette egy fehér fekete foltos tehénhalat emeltem ki ... xD meg volt h egy nagy városban egy pink tigris kergetett .... de nem kapott el ezért a tárcámba varázsolt egy pink 10.000Ftost xD
  12. Peti1000

    Fiú vagy vagy Lány?

    Himbilimbim van = FIÚÚÚÚ
  13. Peti1000

    ki milyen alkoholt iszik?

    Általában pálinka de tegnap Vodka+energaital estét tartottam de mivel nem volt elég mokás hígítottam sör+bor+whiskey 3assal meg úgy általánsággba mindent megiszok, kivétel: kannás bor+kommersz szarok... gusztustalanok fél OFF: aki ívott már Fényt annak mi a véleménye rolla? ütös? mert én azt olvastam h 2-3 feles és az ember eléggé happy lesz tőlle
  14. kékszem+szőkehaj nyam nyam nyam (egyébként nekem is kékes )
  15. nah nah azért szerintem az emberek nagy része többet ér a farkasnál persze vannak kivételek akikre tényleg lehetne engedni a vadászatot...
×
×
  • Create New...